Yok ama arada tartiya cikip paylasiyorruz..bugün tartı kontrolu var mı kızlar
Fatma etimekAksam: Saat 18.0 de: 3 but,3 kanat izgara
1 biber,1 domates kozlenmiş
Çeyrek lavaş
1 bardak fanta
Biraz maydonoz
Yemekten bir saat sonra 1 buyuk dilim etimek tatlisi
4 çay sekersiz
2 hurma
Regl falan?günaydın khv yeşilçay yarım sandviç tabiki 59,60 kg çıktım hafta içi verdgımı hafta sonu alıyorumdeli oluyorum
ay canım mesajını yeni okudum ama benimde öyle oluyo cidden yaaaa. bende heralde psikolojik diyordum demek benim gibi olanlarda varmış :)Yok kuzum benim regl döneminde degil reglim bittikten sonra canım tatlı isterasıl tehlike haftaya bekliyo beni
yok regle 14 gün var hafta sonu nasıl 1 kg alyorum pesss kendime az yedim halbu kiRegl falan?
Belki tartı bozukturrryok regle 14 gün var hafta sonu nasıl 1 kg alyorum pesss kendime az yedim halbu ki
Sağlıklı vermişsin demek bravo.sağlıksız zayiflasaydin kesin arti çıkardın.Yok ama arada tartiya cikip paylasiyorruz..
Mesela benimntartimda hic oynama yok..yine ayni kilodayim..62.00.
Ve gecen hafta yedigime ictigime yuruyusume dikkat etmedim
canım merhaba, yazdıklarını okudum. öncelikle eşine hayırlı teskereler. Allah sağ salim birbirinize kavuştursun. bende ilk başladığımda 80 i görmüştüm. o nokta beni harekete geçirdi zaten. ilk haftalar az az gitti. bazen hiç gitmedi. şubatın sonu gibi başlamıştım. 71 i gördüm geçen hafta. yani gidiyo istikrarlı oldukça.bu söylediklerini aynen yapıyorum tek sıkıntı ekmek yiyorum işte.2 gündür hiç yemedim ama.dediğin gibi çorba salata beslenicem.peki mercimek çorbası olurmu
Var canım var olmaz mıay canım mesajını yeni okudum ama benimde öyle oluyo cidden yaaaa. bende heralde psikolojik diyordum demek benim gibi olanlarda varmış :)
Belki tartı bozukturrr