- 30 Mayıs 2017
- 9.389
- 16.079
Sorun değil canım yaz tabi ki seviniriz:)liliyaa canım arada kaynama yapıyorum grubunuza. çok eğlencelisiniz. başka bi grupta olmasam katılırdım aranıza. gizli gizli okuyorum yazılarınızı :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorun değil canım yaz tabi ki seviniriz:)liliyaa canım arada kaynama yapıyorum grubunuza. çok eğlencelisiniz. başka bi grupta olmasam katılırdım aranıza. gizli gizli okuyorum yazılarınızı :)
Gunaydin canmGunaydin kahvalti 1 dilim ekmek biraz yumurta biraz peynir...
Günaydın canım geçmiş olsun Allah korumuşgünaydın sabah 1 wasa peynir 3 zeytin 2 ceviz hafta sonu yazamadım trafik kazası geçirdik işlemlerle uğraştık çok şükür kimseye bişi olmadı
Gunaydin canm cumaya daha var verirsin sikma caninigünaydın khv yeşilçay yarım sandviç tabiki 59,60 kg çıktım hafta içi verdgımı hafta sonu alıyorumdeli oluyorum
Fatma ne demek yani anlamadim ama anneler gunune ozel yapilip yendi valla bende yedim ama 1 saat spor yaptimFatma etimek ( hurma neyse ama bu ikis olmamış
Gunaydin canim bir gunden vbirsey olmaz herseyden tadarsin azar azarGünaydın kızlar 66.1 im bu sabah itibariyle yarında öğle yemeğine davetliyim ramazan òncesi hayır diyemedim benim diyetimi hep arkadaşlarım sabote ediyor
Sohbet muhabbete bekleriz canm noo problem topiğimiz acik gizli takipcililiyaa canım arada kaynama yapıyorum grubunuza. çok eğlencelisiniz. başka bi grupta olmasam katılırdım aranıza. gizli gizli okuyorum yazılarınızı :)
Evet canım bırakmamak gerek yoksa ipin ucu kaçıyor.çok şükür bozmadan gidiyor şu sıralarcanım merhaba, yazdıklarını okudum. öncelikle eşine hayırlı teskereler. Allah sağ salim birbirinize kavuştursun. bende ilk başladığımda 80 i görmüştüm. o nokta beni harekete geçirdi zaten. ilk haftalar az az gitti. bazen hiç gitmedi. şubatın sonu gibi başlamıştım. 71 i gördüm geçen hafta. yani gidiyo istikrarlı oldukça.
Ayy okurken cok korktum cok sukur hic bisey olmamiş gecmis olsun allah korumuşgünaydın sabah 1 wasa peynir 3 zeytin 2 ceviz hafta sonu yazamadım trafik kazası geçirdik işlemlerle uğraştık çok şükür kimseye bişi olmadı
Çok geçmiş olsungünaydın sabah 1 wasa peynir 3 zeytin 2 ceviz hafta sonu yazamadım trafik kazası geçirdik işlemlerle uğraştık çok şükür kimseye bişi olmadı
Bende simdi yazicaktim nerdesin bir sikintimi var die ama yokmuà şukur olur erkekler iste mecbur idare ediyosun sikinti yoksa sorun degilKızlar kusura bakmayın eşim izinli evde pek yazamıyorum
Fanta yazacaktımFatma ne demek yani anlamadim ama anneler gunune ozel yapilip yendi valla bende yedim ama 1 saat spor yaptim
Ayy cok guldumFanta yazacaktım
Ahahahhaha ben deAyy cok guldum
❤Ahahahhaha ben de
Fatma kilo aldırır yemeAyy cok guldum