HEDEF: ** haftada 1 kilo **

senin için ne motive edici oldu dimi.darısı bana:dua:ya benim başıma gelmeyen kalmadı aslında annem felç oldu sonra epilepsi çıktı en sonunda da vedat etti. zaten o dönemde aldım geri kilo.ama artık telafi zamanı hepsi geride kaldı.spor yapamıyorum ben yürüyüş yaparım normalde de havadan dolayı yapamadım bir de işlerimi bitirdim.bir an önce 6 lı rakamlara inmek istiyorum

Allah rahmet eylesin canim.

Ben bitterlisini denedim hoşuma gitti ama çok tatlı geldi bal vardır dedim ama içindekiler kısmında şeker yazıyordu diyet bir atıştırma ama şeker koymuslar

Bana da cok tatli gelmisti. Merak edip baktim simdi ben de, 5gr seker diyor. Ama kalorisi cok dusuk ya. Canim cekerse yicem ben.

Gunaydin herkese
Bütün annelerin anneler gunu kutlu olsun.annesi hayatta olanlari allahim uzun ömür versin. Hayatta olmayanlara allahim sabir versin. Ben ve benim gibi henüz anne olmayan ve olmak isteyen bütün kadinlara allahim nesip etsin inşallah.Aminnn..❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Dun geceyi kacamaksiz atlattim. Kucuk bi parca izgara bonfile ve 1 kofte yedim. Bu sabah sabit ciktim kaloriyi asmamama ragmen. 100 gram bile verememisim ya :)) 61.9 olcaktim 100 gram versem. Kahvalti 1 dilim cavdar ekmegi uzerine pinar beyaz surdum, 1 dilim salam. 1 cay bardagi kola, sekerli ictim maalesef :KK43: coca cola ambalajlarini degistirdi o yuzden zero diye sekerli almisim yine. 1 kupa kahve. Yagsiz sutum bitti almaya usendim 3-4 tatli kasigi sut tozu ekledim.

Gunaydin herkese
Bütün annelerin anneler gunu kutlu olsun.annesi hayatta olanlari allahim uzun ömür versin. Hayatta olmayanlara allahim sabir versin. Ben ve benim gibi henüz anne olmayan ve olmak isteyen bütün kadinlara allahim nesip etsin inşallah.Aminnn..❤❤❤❤❤❤❤❤❤
aminnn inşallahh canım:KK200:

Tüm annelerin anneler günü kutlu olsun:)

Kahvaltımda 1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 zeytin
Az salatalık ve domates

Şimdi de bitki çayı içiyorum

Dün ve önceki gün tartım 61.9 su ama bugün :KK43:( kıyafetli çıktım 62.6 idi 500 eksiltiyorum ve +200 gr :/
canım kaçamak yapmadıysan eğer ödem dir o veya wc sıkıntın varsa ondan olabilir.motiveni düşürmeden devam et:KK66:

Tüm annelerin anneler günü kutlu olsun:)

Kahvaltımda 1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 zeytin
Az salatalık ve domates

Şimdi de bitki çayı içiyorum

Dün ve önceki gün tartım 61.9 su ama bugün :KK43:( kıyafetli çıktım 62.6 idi 500 eksiltiyorum ve +200 gr :/

1000 kalori altinda almissin niye arti gordun ki acaba :KK43: ben de sabit ciktim az kalori almama ragmen. Arada oluyor oyle. Muhtemelen su toplamistir vucut yedigin bir seyden dolayi.

59u ne zaman gorucez acaba :KK51: ben dun 1000 kalori falan aldim ama 100 gram bile veremedim :KK17:
Ben de çok merak ediyorummm
Aslında düzgün devam edebilseydim Ramazan 1 de görmeyi hedeflemiştim ama şu an birazcık Zor görünüyor
Ramazan sonu hedefim 56 ya da 58 di
Bilmiyorum bakalım gelebilecek miyim :KK61:

X