HEDEF: ** haftada 1 kilo **

işyerinde bi muhb döndü biri doktora gitmiş zayıflamak için demiş doktora doktor bey bey yıllardır aynı kilodayım 103 ne kadar yesemde yemesemde her ay 103 kg çıkıyorum demiş doktor gel seni bir tartalım demiş kadın çıkmış 150 aa nasıl olur demiş doktor senin tartın 103 kg sınırında olmasın demiş üstünü tabi tartmazzz:KK70::KK70:
:KK48:

Ac karinla 2 brfk liminlu su
Kahvalti :çeyrek lavaştan az lavaş tereyağ suruldu
Kk peynir yarim domates
1 şekersiz çay
1 tk kasiği bademli fondikli bal
Oğlen:3 kask patates püre
2 kaşik yogurt
2 çeri domates
Biraz maydonoz
Ucundan lavaş

Cok kotu grip oldum kizlar :KK43: eve geldim. Haslanmis mercimegim vardi, mercimek salatasi yapacaktim ama zor geldi su an hastayim diye, hepsini yedim o yuzden :)) 3 kase falan yemisimdir. Portakal sıktım, 1 su bardagi portakal suyu ictim. 2 tane yumurta hasliyorum, acikirsam yicem. Canim corba cekiyo ama yapacak kimsem yok :hasta::KK48: anneme gidicektim ama o da arkadaslariyla disardaymis :) Yapayalnizim :confused::KK48:

Cok kotu grip oldum kizlar :KK43: eve geldim. Haslanmis mercimegim vardi, mercimek salatasi yapacaktim ama zor geldi su an hastayim diye, hepsini yedim o yuzden :)) 3 kase falan yemisimdir. Portakal sıktım, 1 su bardagi portakal suyu ictim. 2 tane yumurta hasliyorum, acikirsam yicem. Canim corba cekiyo ama yapacak kimsem yok :hasta::KK48: anneme gidicektim ama o da arkadaslariyla disardaymis :) Yapayalnizim :confused::KK48:
geçmiş olsun canım:KK14:

Çok gecmiş olsun canim nane limon kaynat iç iki gune iyleşirsin

Bende pazar kv kp cocuklari alcam kahvaltıya bide belki dayilari gelir bakak bende pazarı atlatirsam super bugünden hazirlik yaptım borek yaptim cigden buzluğa koydum pazar sabah pisircem sade patatesli kek cumartesi aksamdan sarma pisircem buzlukda vardi

Bende pazar kv kp cocuklari alcam kahvaltıya bide belki dayilari gelir bakak bende pazarı atlatirsam super bugünden hazirlik yaptım borek yaptim cigden buzluğa koydum pazar sabah pisircem sade patatesli kek cumartesi aksamdan sarma pisircem buzlukda vardi
Ohh hersey cok guzel ama malesef diyet olunxa hersey biraz uzak kaliyor

X