HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Bence haftalik tarti gununde vermesekte motivasyonumuzu duşurmeyelim onumuzde yaza daha cok var ve veririz inşallah

Bir kac gun kafayi vee vucudunu dinlendir istersen ilerleyen zamanlarda belki yine gelirsin canm

Sana da iyi akşamlar canım. Bugün süper olmuş hergun böyle yapsan çok güzel kilo verirsin. istediğin kadar eksi goremezsen regldendir.
Sağol kuzum kararlıyım bayrama kadar 62 yi görmek istiyorum çok kararlıyim aslinda ama arada davetler arkadaş toplantıları onlarda da direnebilsem başarırım diyorum
Inşallah kuzum regl sonrası dusüsum hızlı olur diye dusünuyorum kesinlikle haklısin 2-3 hafta kararlı bi sekilde devam etsek çok iyi sonuç alırız

Ohhh yemede yaninda yat misali ama yasaklinyiyecekler malesef eline saglik canm sende ucundan tatlarina bak ama fazla kacirma

Ellerine sağlık pek de zahmetli pastalar yapmışsın. Kuzulara kıyamamış oyy:)) kız Elvan her okuduğunu beğenme nolur bi açtım 47 bildirim :)) bildirimin çokluğundan geldiğini anlıyorum:))

kızlarr bu kilolar ne zaman gidecekkk.of keşke bir kaç kilom olsaydı fazla olan diyorum ayyy ne kiloluyum yaa
Kız Allah seni bu acele ne dur bismillah:) gidecek elbet. Hem bak bu kilolardayken daha hızlı veriliyor ben ilk hafta 2 kilo birden vermiştim. O zamanlar çorba ağırlıklı besleniyordum bide aklında olsun. Bide böyle negatif duyguları bı kenara bırakıyoruz.

Çok digru soyluyosun tipki benim suan ki pişmanligim gibi maleseffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…