- 2 Aralık 2017
- 2.206
- 4.751
- 35
Çok şukur bitti duzenleme ve toparlamalar kaldi canim onuda halledersek ramazana girmeden belki bizimkilerle hamama gideruz tabi bakalim nasipse giderizBitmedi mi temizlik daha :)
Bence haftalik tarti gununde vermesekte motivasyonumuzu duşurmeyelim onumuzde yaza daha cok var ve veririz inşallahKızlarrrrrrrhepinize iyi akşamlar ne kaynatmıssınız öyle dünden beri oku oku bitiremedim dün akşam abimlere yemeğe davetliydim biraz bozdum planımın disına cıktim 3 tane haşlanmıs içli köfte yedim bugünde onu eritmek icin protein ağirlıklı besleneyim dedim ayrıca regl de oldum tartı öncesi kötü oldu
Bu sabah
1 bardak tarçinlı süt 1 haşlanmıs yumurta ve birazda lor peyniri
Öglen yorğurtlu közlenmiş patlıcan
Akşam 200 gr ızgara balık
Yarına istediğim kadar - göremiycem ama yinede motivasyonumdan bişey kaybetmedim canlar
Afiyet olsun2 kase cacık yedim.
Bir kac gun kafayi vee vucudunu dinlendir istersen ilerleyen zamanlarda belki yine gelirsin canmToparlayacak gün kalmadı canım yarın artı göreceğim 2 haftadır yerimde sayıyorum haftaya da regli sişkinligi olur 58 de bırakmak isterdim en azından aldiklarimi vermiş olurdum
3 ayı doldurdum bende motivasyon kalmadı bu 3 ayda en az 15 kilo verebilirdim cunku geçmişte ayda 6 kilo veriyordum sporla ama 8 kilo vermişim çok kacamakli geçti haftalar belki ilerliyen zamanlarda daha kararlı olarak başlarım
Sağol kuzum kararlıyım bayrama kadar 62 yi görmek istiyorum çok kararlıyim aslinda ama arada davetler arkadaş toplantıları onlarda da direnebilsem başarırım diyorumSana da iyi akşamlar canım. Bugün süper olmuş hergun böyle yapsan çok güzel kilo verirsin. istediğin kadar eksi goremezsen regldendir.
Inşallah kuzum regl sonrası dusüsum hızlı olur diye dusünuyorumBugun guzel beslenmissin canim. Regl eksiyi yarin icin biraz etkilese de bitince daha guzel bir eski gorursun insallah.
ya bence iki hafta falan hic bozmasak gerisi daha kolay olacak gibi geliyor ama beceremiyoruz onu da :)) illa ki vericez ya ama hesap ettigimizden biraz daha yavas olacak sadece
Toparlarsin canim merak etmevalla fena bir dayağı hak ettim
Eskiyi unut yarindan itibarrn basla sorun olmaziyice saldım ya toparlamam lazım
Ohhh yemede yaninda yat misali ama yasaklinyiyecekler malesef eline saglik canm sende ucundan tatlarina bak ama fazla kacirmaOğlumun kresinde anneler günü kutlayacaklar .
Anneler pasta börek yapsın. Kutlayalım.
Anam nedir günümü kutlamak için çektiklerim
Öğretmenler günü olur . Tören hazırlar pano hazırlar kendi günümüzü kutlarız.
Anneler günü olur pasta börek yapar kendi günümüzü kutlarız.
Köstebek pasta yaptım. Evdeki dört çocuk durur mu ?
Anne bize pasta mi yaptın?
He kuzum kıyamam size
profiterol yaptım peşine.
Akşam kabak dolma yedim .
Tatlılar henüz tam hazır değil. Yemedim inşallah yemem .
bende tüm gün koşturdum sayılır.sancım da vardı.Bende bugun ev temizlik derken cok yoruldum şu temizlik bitsede ramazana girmeden rahat etsek o yuzden giremedim canm sen napiyon
Ellerine sağlık pek de zahmetli pastalar yapmışsın. Kuzulara kıyamamış oyy:)) kız Elvan her okuduğunu beğenme nolur bi açtım 47 bildirim :)) bildirimin çokluğundan geldiğini anlıyorum:))Oğlumun kresinde anneler günü kutlayacaklar .
Anneler pasta börek yapsın. Kutlayalım.
Anam nedir günümü kutlamak için çektiklerim
Öğretmenler günü olur . Tören hazırlar pano hazırlar kendi günümüzü kutlarız.
Anneler günü olur pasta börek yapar kendi günümüzü kutlarız.
Köstebek pasta yaptım. Evdeki dört çocuk durur mu ?
Anne bize pasta mi yaptın?
He kuzum kıyamam size
profiterol yaptım peşine.
Akşam kabak dolma yedim .
Tatlılar henüz tam hazır değil. Yemedim inşallah yemem .
Bu aksam kotu olmus canim. Patates puresi ve kizartma olmamis2 cay. 1 hurma.1 kuru kayisi
Aksam:4 kasik biberli salcali patetes puresi
3 tavuk kizartma
Biraz aci sus biber
2 kasik yoğurt
Bolca maydanoz
And the sopa goes to bitterlokumu.2 cay. 1 hurma.1 kuru kayisi
Aksam:4 kasik biberli salcali patetes puresi
3 tavuk kizartma
Biraz aci sus biber
2 kasik yoğurt
Bolca maydanoz
Ilk 3-4 kiloyu hemen verirsen gaza gelirsin devami gelir bence. O yuzden ilk 2 hafta cok sıkı tut bence ki hizli bir baslangic yapkızlarr bu kilolar ne zaman gidecekkk.of keşke bir kaç kilom olsaydı fazla olan diyorum ayyy ne kiloluyum yaa
Yesil cay iyi gelir âdet donemlerinde iç belki biraz iyi gelir canm gecmis olsun naparsin klasik kadin zorluklaribende tüm gün koşturdum sayılır.sancım da vardı.
Ellerine sağlık pek de zahmetli pastalar yapmışsın. Kuzulara kıyamamış oyy:)) kız Elvan her okuduğunu beğenme nolur bi açtım 47 bildirim :)) bildirimin çokluğundan geldiğini anlıyorum:))
Kız Allah seni bu acele ne dur bismillah:) gidecek elbet. Hem bak bu kilolardayken daha hızlı veriliyor ben ilk hafta 2 kilo birden vermiştim. O zamanlar çorba ağırlıklı besleniyordum bide aklında olsun. Bide böyle negatif duyguları bı kenara bırakıyoruz.kızlarr bu kilolar ne zaman gidecekkk.of keşke bir kaç kilom olsaydı fazla olan diyorum ayyy ne kiloluyum yaa
Yedim ama çok pişmanim bir an yedim sonra diyet aklima geldi ama çok geç bana bu aksam hersey mustaahakAnd the sopa goes to bitterlokumu.
O kızartma ve patates nee
Çok digru soyluyosun tipki benim suan ki pişmanligim gibi maleseffffKız Allah seni bu acele ne dur bismillah:) gidecek elbet. Hem bak bu kilolardayken daha hızlı veriliyor ben ilk hafta 2 kilo birden vermiştim. O zamanlar çorba ağırlıklı besleniyordu mi bide aklında olsun. Bide böyle negatif duyguları bı kenara bırakıyoruz.