- 2 Aralık 2017
- 2.206
- 4.751
- 35
Ayyy karnim ful dolu aklim pismanlik ve sinirle dolu bir cay icim kalkim spor yapcamBu aksam kotu olmus canim. Patates puresi ve kizartma olmamis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy karnim ful dolu aklim pismanlik ve sinirle dolu bir cay icim kalkim spor yapcamBu aksam kotu olmus canim. Patates puresi ve kizartma olmamis
Ellerine sağlık pek de zahmetli pastalar yapmışsın. Kuzulara kıyamamış oyy:)) kız Elvan her okuduğunu beğenme nolur bi açtım 47 bildirim :)) bildirimin çokluğundan geldiğini anlıyorum:))
Ah canım ya bu akşam yapmasaydin bari. Neyse spor yapacakmışsın iyi bari. Yalnız en az 45 dakika olacak ona göre. Dans edebilirsin belki.Çok digru soyluyosun tipki benim suan ki pişmanligim gibi maleseffff
Ayy hiç gulesim yoktu gerçkten allah senide guldursun canm
Uzun uzun cevap vermiyorum. 4 çocuktan. Okuduklarımı beğeniyorum . Bundan kelli daha az beğeni yaparım .
Ya bir de Bitterlokumu her görünce canım çekiyor . var mı acep öyle bir lokum
Aslinda bugun 45 dk lesli 3 mile yaptim ama şu yediklerimi yakmam lazimAh canım ya bu akşam yapmasaydin bari. Neyse spor yapacakmışsın iyi bari. Yalnız en az 45 dakika olacak ona göre. Dans edebilirsin belki.
Iyi geceler tatlim bizde seni seviyoruz ❤Canlar sohbetiniz çok guzel gidiyo bende dahil olmak isterdim ama çok yorgun ve dünden uykusuzum hepinizi öpüyorum hepinizi seviyorum iyi geceler fazla kaynatmayın takip etmesi zor oluyo ha a bu arada yarın tarti sonuçlarini cok merak ediyorum kupa kime gidecek bakalım
Tarti gunu hak ediyoz diyosunYarın akşam kaçamak yapacam karar verdim bide cmtesi de :)
iyi geceler canım sen de öpüldün:)Canlar sohbetiniz çok guzel gidiyo bende dahil olmak isterdim ama çok yorgun ve dünden uykusuzum hepinizi öpüyorum hepinizi seviyorum iyi geceler fazla kaynatmayın takip etmesi zor oluyo ha a bu arada yarın tarti sonuçlarini cok merak ediyorum kupa kime gidecek bakalım
Yok hakettiğimden değil. Diğer tartı gününe çok var nasılsa diye:) canımın cektigi şeyleri yiyeyim birazcık.Tarti gunu hak ediyoz diyosun
Yaa ne kadar ilginçKizlar komik bir olay oldu size de anlatayim. Dun gece saat yarim falandi sanirim canim acayip kahve cekti yagsiz sutum bitti ama. Onsuz kahve icemedigim icin bizim sitenin orada bi bufe var oraya gittim almaya. Kopegi de aldim yanima. Neyse sordum kucuk boyu kalmis sutun, o da 1 tane kalmis. O sirada da bir adam vardi o da bir seyler aliyordu. Benim kopegim adamin elindeki gofret ve cipsleri koklamaya basladi, adam kopegimi sevdi, hangisini veriyim dedi ben de gofreti verebilirsiniz dedim. Kopegime gofreti verdi kendine baska gofret alip diger aldiklariyla kopegime verdigi gofreti de odeyip gitti. Hic gerek yok lutfen vs dedim ama adam kabul etmedi gitti. Neyse sutumu aldim dondum eve. Bugun isten sonra eve dondugumde site guvenligi size bunu biraktilar diye bir kese kagidi verdi, icinde 2 tane buyuk boy yagsiz sut vardi uzerlerine de kirmizi kurdela baglanmis :)) kim birakti bunu vs. Dedim. O an aklima gelmedi o adam. Guvenlik bir kolu komple dovmeli bir adam birakti deyince hatirladim, rottweileri olan bir bayan oturuyor burada, ona verir misiniz demis. Guvenlik de rottweileri olan 2 bayan var isim verin demis. Adam da ismini bilmiyorum ama guzel olan demis :)) guvenlige sordum bu sitede mi oturuyor diye, oturdugum site buyuk cunku, herkesi tanimam imkansiz, guvenlik de hayir burada oturmuyor dedi. Kartvizit falan da birakmamis, sadece 2 tane 1 litrelik yagsiz sut :))
Tuhf ama bir o kadar da guzel bir hediye dogrusu ne mantikla yapti acaba ve o sekilde kirmizi kurdeleyle gondermeside farkli bir hediye olmuş belki yine karşilaşirsinizKizlar komik bir olay oldu size de anlatayim. Dun gece saat yarim falandi sanirim canim acayip kahve cekti yagsiz sutum bitti ama. Onsuz kahve icemedigim icin bizim sitenin orada bi bufe var oraya gittim almaya. Kopegi de aldim yanima. Neyse sordum kucuk boyu kalmis sutun, o da 1 tane kalmis. O sirada da bir adam vardi o da bir seyler aliyordu. Benim kopegim adamin elindeki gofret ve cipsleri koklamaya basladi, adam kopegimi sevdi, hangisini veriyim dedi ben de gofreti verebilirsiniz dedim. Kopegime gofreti verdi kendine baska gofret alip diger aldiklariyla kopegime verdigi gofreti de odeyip gitti. Hic gerek yok lutfen vs dedim ama adam kabul etmedi gitti. Neyse sutumu aldim dondum eve. Bugun isten sonra eve dondugumde site guvenligi size bunu biraktilar diye bir kese kagidi verdi, icinde 2 tane buyuk boy yagsiz sut vardi uzerlerine de kirmizi kurdela baglanmis :)) kim birakti bunu vs. Dedim. O an aklima gelmedi o adam. Guvenlik bir kolu komple dovmeli bir adam birakti deyince hatirladim, rottweileri olan bir bayan oturuyor burada, ona verir misiniz demis. Guvenlik de rottweileri olan 2 bayan var isim verin demis. Adam da ismini bilmiyorum ama guzel olan demis :)) guvenlige sordum bu sitede mi oturuyor diye, oturdugum site buyuk cunku, herkesi tanimam imkansiz, guvenlik de hayir burada oturmuyor dedi. Kartvizit falan da birakmamis, sadece 2 tane 1 litrelik yagsiz sut :))
Bence çok tatlı bir hediye olmuş çok sevimli bir hareket:) filmlerdeki gibi çok romantik çok sevdim:)Kizlar komik bir olay oldu size de anlatayim. Dun gece saat yarim falandi sanirim canim acayip kahve cekti yagsiz sutum bitti ama. Onsuz kahve icemedigim icin bizim sitenin orada bi bufe var oraya gittim almaya. Kopegi de aldim yanima. Neyse sordum kucuk boyu kalmis sutun, o da 1 tane kalmis. O sirada da bir adam vardi o da bir seyler aliyordu. Benim kopegim adamin elindeki gofret ve cipsleri koklamaya basladi, adam kopegimi sevdi, hangisini veriyim dedi ben de gofreti verebilirsiniz dedim. Kopegime gofreti verdi kendine baska gofret alip diger aldiklariyla kopegime verdigi gofreti de odeyip gitti. Hic gerek yok lutfen vs dedim ama adam kabul etmedi gitti. Neyse sutumu aldim dondum eve. Bugun isten sonra eve dondugumde site guvenligi size bunu biraktilar diye bir kese kagidi verdi, icinde 2 tane buyuk boy yagsiz sut vardi uzerlerine de kirmizi kurdela baglanmis :)) kim birakti bunu vs. Dedim. O an aklima gelmedi o adam. Guvenlik bir kolu komple dovmeli bir adam birakti deyince hatirladim, rottweileri olan bir bayan oturuyor burada, ona verir misiniz demis. Guvenlik de rottweileri olan 2 bayan var isim verin demis. Adam da ismini bilmiyorum ama guzel olan demis :)) guvenlige sordum bu sitede mi oturuyor diye, oturdugum site buyuk cunku, herkesi tanimam imkansiz, guvenlik de hayir burada oturmuyor dedi. Kartvizit falan da birakmamis, sadece 2 tane 1 litrelik yagsiz sut :))
Hayırdır kuzum cok mu eğer 1-2 rakamsa sıkma canını oluyo bazen oyle birde altına zemine bak pütürlü müTartım kafayı yemiş. Kusuratları farklı çıkartıyor her defasında
Çok hoş bi hikaye canım sanırım köpeğin yeni bir aşka vesile olmuş güzel olanı demeler filanKizlar komik bir olay oldu size de anlatayim. Dun gece saat yarim falandi sanirim canim acayip kahve cekti yagsiz sutum bitti ama. Onsuz kahve icemedigim icin bizim sitenin orada bi bufe var oraya gittim almaya. Kopegi de aldim yanima. Neyse sordum kucuk boyu kalmis sutun, o da 1 tane kalmis. O sirada da bir adam vardi o da bir seyler aliyordu. Benim kopegim adamin elindeki gofret ve cipsleri koklamaya basladi, adam kopegimi sevdi, hangisini veriyim dedi ben de gofreti verebilirsiniz dedim. Kopegime gofreti verdi kendine baska gofret alip diger aldiklariyla kopegime verdigi gofreti de odeyip gitti. Hic gerek yok lutfen vs dedim ama adam kabul etmedi gitti. Neyse sutumu aldim dondum eve. Bugun isten sonra eve dondugumde site guvenligi size bunu biraktilar diye bir kese kagidi verdi, icinde 2 tane buyuk boy yagsiz sut vardi uzerlerine de kirmizi kurdela baglanmis :)) kim birakti bunu vs. Dedim. O an aklima gelmedi o adam. Guvenlik bir kolu komple dovmeli bir adam birakti deyince hatirladim, rottweileri olan bir bayan oturuyor burada, ona verir misiniz demis. Guvenlik de rottweileri olan 2 bayan var isim verin demis. Adam da ismini bilmiyorum ama guzel olan demis :)) guvenlige sordum bu sitede mi oturuyor diye, oturdugum site buyuk cunku, herkesi tanimam imkansiz, guvenlik de hayir burada oturmuyor dedi. Kartvizit falan da birakmamis, sadece 2 tane 1 litrelik yagsiz sut :))
regl zamanı zaten 300-400 gram bende şişlik oluyo ama fazlasdı değil bazılarında 1 kg kadar etkiliyormuşGünaydın dostlarrrr hepinize güzel bir gün güzel bir cuma diliyorum
Veeee haftanın ilk tartı sonucu benden gelsin bakalım 66.6 geçen 67.4 tum fark -800 regle rağmen bence hiç fena degil