HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Merhaba kızlar
İyi gidiyorsunuz maşallah
Ben iki gündür iyi hissetmiyorum kendimi oğlumu uyutur uyutmaz yatiyorum bende
Cumartesi pazar benim için telafi olacak
Pazartesi kilo bildirimi yapıcam yine
Yarından itibaren menü paylaşımı yaparım

Merhaba kızlar
İyi gidiyorsunuz maşallah
Ben iki gündür iyi hissetmiyorum kendimi oğlumu uyutur uyutmaz yatiyorum bende
Cumartesi pazar benim için telafi olacak
Pazartesi kilo bildirimi yapıcam yine
Yarından itibaren menü paylaşımı yaparım
merhaba canım. bekliyoruz iyi geceler

ben de bu hafta 2 akşam bulgur yedim. yemeseydim şu an 69 kilo olabilirdim.

Yedikten sonraki gun tartilinca fazla cikarsin canim ama duser o cunku kilo almadin, su o sadece. Totalde aldigin kalori onemli. Gordugum kadariyla sen az kalori aliyorsun ve 1 tabak bulgurdan kilo almazsin icin rahat olsun

ay ne biliym pişmanlığını yaşıyorum hala:)
Ben de oyle oluyordum sıkı bir sekilde diyet yaparken ve bazen her hafta bazen 10 gunde bir mutlaka bir kacamagim oluyordu. Bazen 2 tabak pilav ya da makarna bile yiyordum, bazen mucver vs. Tarzi kizartmalar, cogu zaman beyaz peynir :)) yarim kalip yemisligim bile vardi ama ertesi gun kaldigin yerden devam edince inan ki veriyorsun. 11-12 kilo verdim, canli ornegi benim. Yeter ki ertesi gun sifirdan basla. Yaza kadar burdayiz zaten benim kacamaklara da illa ki sahit olacaksin ama pes etmeyince sonunda veriliyor kilolar.

canım belki duymak istemezsin ama şu bisküvi gibi abur cubur yerine kuruyemiş al demiştim sana. kuru kayısı yada kuru hurma inanki kesiyor şeker isteğini. badem de tok tutuyor.
Evet markete de gitmistim aslinda ama unuttum :KK43: eti formun karisik meyveli bir biskuvisi var kahveyle iyi gidiyor ondan da mi alsam acaba

Ben de oyle oluyordum sıkı bir sekilde diyet yaparken ve bazen her hafta bazen 10 gunde bir mutlaka bir kacamagim oluyordu. Bazen 2 tabak pilav ya da makarna bile yiyordum, bazen mucver vs. Tarzi kizartmalar, cogu zaman beyaz peynir :)) yarim kalip yemisligim bile vardi ama ertesi gun kaldigin yerden devam edince inan ki veriyorsun. 11-12 kilo verdim, canli ornegi benim. Yeter ki ertesi gun sifirdan basla. Yaza kadar burdayiz zaten benim kacamaklara da illa ki sahit olacaksin ama pes etmeyince sonunda veriliyor kilolar.
ne güzel ya ben de vereyim 15 kilo ben dee:)
Yardımcı olmaya çalışıyordum sen tecrübelisin bidaha karışmam sana madem:)

X