HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Bugunu herkes guzel gecirmis gibi gorunuyor. Yarini da boyle hafif gecirip tartida guzel bir rakam goruruz umarim. Tarti gunu yaklasinca 1.5 haftadir yaptigim bir suru kacamaktan pisman olmaya basladim su an. Bosu bosuna 1.2 kg aldim bu surecte ve onu vermekle ugrasmak yerine 1 kilo daha vermis olup 2.2 kg eksik olabilirdim. Simdilik kendime gelmis ve motive olmus durumdayim, umarim boyle devam eder :KK48:

Bugunu herkes guzel gecirmis gibi gorunuyor. Yarini da boyle hafif gecirip tartida guzel bir rakam goruruz umarim. Tarti gunu yaklasinca 1.5 haftadir yaptigim bir suru kacamaktan pisman olmaya basladim su an. Bosu bosuna 1.2 kg aldim bu surecte ve onu vermekle ugrasmak yerine 1 kilo daha vermis olup 2.2 kg eksik olabilirdim. Simdilik kendime gelmis ve motive olmus durumdayim, umarim boyle devam eder :KK48:
telafi edersin nasıl olsa canım motive olman çok güzel:) haftaya çok daha güzel olacak

Bir an once 65in altina duselim. 64.9u gordugumuz an daha kolay olacak her sey :) 60i gordugumuz de hirs artacak :) boyum 1.65-1.66 civari, 60a dusunce hemen hemen her kiyafet guzel durmaya basliyor, gobek acik haric :KK48:

Bir an once 65in altina duselim. 64.9u gordugumuz an daha kolay olacak her sey :) 60i gordugumuz de hirs artacak :) boyum 1.65-1.66 civari, 60a dusunce hemen hemen her kiyafet guzel durmaya basliyor, gobek acik haric :KK48:
evet boyuna göre 60 kilo güzel durur. benim boyum da 163 sanırım. 55 iyi durur bende ama 52 olmak istiyorum. 69 için sabırsızlanıyorum. ondan sonra 59 için:)

Yarın tartı günü bu hafta benim için en az -2 olabilirdi ama 3 gün hiç dikkat etmedim cısslarla geçti ama önemli olan bırakmamak çünkü bırakırsam daha fazlasını alacağımı biliyorum. inşallah bundan sonrası daha iyi olur

Bide eşim ve oğlum zayıf ve damaklarına çok düşkünler evde ger gün farklı yemek olucak haftada bir dışarda yenicek falan tatlı pasta düşkünüler eeee bunlar da gözümün önünde böyle olunca bende insanım daa j beni düşünmüyor lar:kızgın:

X