Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
telafi edersin nasıl olsa canım motive olman çok güzel:) haftaya çok daha güzel olacakBugunu herkes guzel gecirmis gibi gorunuyor. Yarini da boyle hafif gecirip tartida guzel bir rakam goruruz umarim. Tarti gunu yaklasinca 1.5 haftadir yaptigim bir suru kacamaktan pisman olmaya basladim su an. Bosu bosuna 1.2 kg aldim bu surecte ve onu vermekle ugrasmak yerine 1 kilo daha vermis olup 2.2 kg eksik olabilirdim. Simdilik kendime gelmis ve motive olmus durumdayim, umarim boyle devam eder
evet boyuna göre 60 kilo güzel durur. benim boyum da 163 sanırım. 55 iyi durur bende ama 52 olmak istiyorum. 69 için sabırsızlanıyorum. ondan sonra 59 için:)Bir an once 65in altina duselim. 64.9u gordugumuz an daha kolay olacak her sey :) 60i gordugumuz de hirs artacak :) boyum 1.65-1.66 civari, 60a dusunce hemen hemen her kiyafet guzel durmaya basliyor, gobek acik haric
Tebrik ederim canım 69 u gördün 70 li rakamları geride biraktin darısı 50 lerin başına
sağol canım inşallah yaTebrik ederim canım 69 u gördün 70 li rakamları geride biraktin darısı 50 lerin başına
Tebrikler canim gozun aydin
Teşekkürler :))Tebrikler canim gozun aydin
Gözün aydın canm darısı bizlere
Senin başlangıç kaçtı canımBen kahvaltı mı söylemiyim ya
Klasik pazar kahvaltısı
sağol canım inşallah başaracaz birlikte:)Gözün aydın canm darısı bizlere