- 30 Mayıs 2017
- 9.389
- 16.079
ne güzel spor yapıyorsun hergün :)Bugun Memlekette fena yagmur vardi.yuruyus yapamadim..amaaa actim erikdalini haydaaayarim saat...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne güzel spor yapıyorsun hergün :)Bugun Memlekette fena yagmur vardi.yuruyus yapamadim..amaaa actim erikdalini haydaaayarim saat...
ay seninle karşılıklı içesim geldi :)Ben de simdi sutlu kahve yaptim
eline sağlık canımSarma yaptım yorgun olduğundan iç hazırlamak istemedim buzluktan çıkardım normalde bulgurlu yaparım diyordum ama pirinçli oldu.yarin öğlen yemeyi düşünüyorum
Eline saglik canm yarin yersinSarma yaptım yorgun olduğundan iç hazırlamak istemedim buzluktan çıkardım normalde bulgurlu yaparım diyordum ama pirinçli oldu.yarin öğlen yemeyi düşünüyorum
Sağol canım canım çekti sürekli aklımda aslinda yememem lazımeline sağlık canım
3 yemek kaşığı pirinç yeme hakkın var. bu miktara ne kadar denk geliyorsa o kadar sarma ye bence.Sağol canım canım çekti sürekli aklımda aslinda yememem lazım
çok güzel olmuş afiyet olsunAksam yemegim: 1 tane kanat
2 çatal spagetti
Bir kaç tane domates bir kac tane salatalik"
" Yarim armut,yarim elma ,yarim portakal ve 3 kaşk yogurt ekleyip yedim
Kettle kullanmiyo musun canim, caydanlikta cok uzun surer isinmasikızlar çaydanlığa su koymuştum unutmuşum 1 saat altı açık kalmış ve çaydanlık yanmış
12 tane o zaman :) 2 tanesini tadına bakmak için kullandım 10 tane yeme hakkım kaldı :)3 yemek kaşığı pirinç yeme hakkın var. bu miktara ne kadar denk geliyorsa o kadar sarma ye bence.
Çocukla olur canım ben hala unutuyorum ona buna yetisicem derkenkızlar çaydanlığa su koymuştum unutmuşum 1 saat altı açık kalmış ve çaydanlık yanmış
bebeğin maması için kaynatıyordum:/Kettle kullanmiyo musun canim, caydanlikta cok uzun surer isinmasi
çaydanlık sarardı ya napimÇocukla olur canım ben hala unutuyorum ona buna yetisicem derken
Senin yapabilecegin pek birşey kalmamış su çaydanlık parlatanlar yapabilirçaydanlık sarardı ya napim