HEDEF: ** haftada 1 kilo **

merhaba kızlar beni de aranıza alır mısınız?
60,6 kilom hedef 55
6 aylık kızım var emziriyorum
nasıl bir diyet takip ediyorsunuz nelere dikkat ediyotsunuz?
tabi ki hoşgeldin. pazartesi tartılırsın not ederiz seni de. ama bugünden başla tabi. emziriyorsan herşeyden ye tabi ama hamurişi ve tatlı yok. onlar süt yapmıyor sonuçta. onun yerine kuruyemiş kuru meyveler tercih edebilirsin. yürüyüş yapabilirsen iyi olur yada evde bi egzersiz. biz şeker ve un tüketmiyoruz bir de yağlı şeyler, az miktar hakiki zeytinyağı hariç.
tabi hazır her türlü içecek de yok.
Geceleri de yemezsin öyle bi alışkanlığın varsa.
et yumurta sebze serbest zaten

Selam kizlar.

Sabah tam bugday ekmekli kasarli tost. Ince kestim kasari.

Ara 2 cay bardagi sut

Ogle zeytinyagli sirkeli salata

Zeytinyagi olcusuz koydum, cok fazla oldu :KK43: fazla kalori almis oldum. Aksam sebze ve yogurt yicem.

Selam kizlar.

Ara 2 cay bardagi sut

Zeytinyagi olcusuz koydum, cok fazla oldu :KK43: fazla kalori almis oldum. Aksam sebze ve yogurt yicem.
selam canım. evet hem ekmek hem kaşar hem de ölçüsüz yağ fazla olmuş:) neyse telafi edeceksin nasılsa.

20180216_131128.png

Eski gunluge baktim simdi Suveybe13 Suveybe13 nasil geri almisiz o kadar kiloyu, kafami duvarlara vurasim geldi :)

yemeği daha yeni ocağa koyabildim. bol soğanlı yağsız mercimek çorbası. deli gibi açım. midem söyleniyor artık tuhaf sesler çıkarmaya başladı:)

Ogle yemeginden sonra ara ogun olarak bir kase yogurtlu semizotu yedim. Az once de aksam yemegi olarak beyaz peynirli yagsiz salata. Bir tane de yumurta hasladim, ilerleyen saatlerde yicem. Su an kahve iciyorum.

Bugün nobetciydim eve gel yemek hazırla derken yazamadım
Öğleyi bir ayvayla gecistirdim
Akşamda tavuk sote,salata ve yoğurt yedim
Su 1 lt oldu ama 2 ye tamamlarim en az
Saat 19 olmadan bir sütlü kahve içerim

Selam kizlar.

Ara 2 cay bardagi sut

Canım ben zeytinyağı ve tereyağından hiç kesmedim kilo verimimide olumsuz etkilemedi bence korkma

X