- 9 Aralık 2013
- 2.621
- 448
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #1.541
taktim kupemi. btacimmm ::tesekkurler aydinlattigin icinnn[FONT=Century Gothic]
kızlar bu arada sizle öğrendiğim bişi paylaşıyım.
Vücut enerji olarak önce şekeri kullanıyormuş , sonra karbonhidratı en sonra yağları
bizim kilolarımızın gitmesi için şekeri minimum seviyeye indirmemiz gerekiyor ki hemen yağlara geçebilsin
proteyini hazmetmek içinde yağlara ihtiyaç duyuyormuş proteyinede ağırlık verirsek yağlarımızda proteyinle beraber gider kulağımıza küpe olsun :))[/FONT]
Merhaba bayanlarbugün sabah kendimi küçük bir sandaviç yapıp gittim okula öğlen 12 gibi köfte ekmek yedim ve 3 tane ikram bisküvisi deminde yarım ekmek ve yarım tabak menemen yedim su da içmeye çalışıyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Birazda bu konudan bişiler öğreneyim
merhabalar
Bende 50 kilo olmaya hatta 52ye bile razıyım
şuan 55 kiloyum
Diyet adını duyunca dahi geriliyorum.
kat kurallara uyamıyorum çok az yemek yememe rağmen kilo veremiyorum çünkü egzersiz yapmıyorum.
spor salonuna basladım dün 1 bugün 2
Biraz konudaki yorumları okuyup motive olmak adına yazmak istedim.
Umarım bende veririm şu lanet 3-4 kiloyu
kizlar merhaba.bi kac gundur giremiyorum çünkü şuan evde esimin arkadaslari var.toplam 15 kisi varlar.birazdan yemek yiyecekler.3 gundur temizlik yapiyorum cok yorgun düştüm duzenli beslenemedim bu arada da yorgun dusunce kaçamak yaptım topkek yedim bi parca da cikolata yedim.bu hafta ne guzel kilo vermiştim umarim almamisimdir.yarin tarti gunu bakicaz artik.
elacim bravo sana donusun muhteşem olmuş o nasil bir spor aşkıdir yahu...:)
ayyy kolay gelsin ebrucummm... puff isim zor desene... sanirim kucuk az kacamaklar olmuss yarin verirsin merak etme...
heyaa ne ask ne askyapmaya calisiyorum bugun yalniz sadece 200 mekik 200 de ic bacak yapabildim simdi kiscemi uyuttum bakalim yapmaya caliscam.. 20 dakkalik egzersiz..
Evet yarım ekmektidaha hiç spor yapmadîm ama yapıcam inşAllah harekete ayrı olarak vakit ayIrmam gerek çünkü sabah 8:30 da dersim başlıyor 15:55 de bitiyor .butün gün okuldayım.bahcede yürümeyi de istemiyorum çünku okulda ki insanlarî hic sevmiyorum
kizlar merhaba.bi kac gundur giremiyorum çünkü şuan evde esimin arkadaslari var.toplam 15 kisi varlar.birazdan yemek yiyecekler.3 gundur temizlik yapiyorum cok yorgun düştüm duzenli beslenemedim bu arada da yorgun dusunce kaçamak yaptım topkek yedim bi parca da cikolata yedim.bu hafta ne guzel kilo vermiştim umarim almamisimdir.yarin tarti gunu bakicaz artik.
elacim bravo sana donusun muhteşem olmuş o nasil bir spor aşkıdir yahu...:)
taktim kupemi. btacimmm ::tesekkurler aydinlattigin icinnn
biraz aksamlari tv izledigin zamanlar tv onunde...fders disinda kalan zamanlarda bisiklet felan cevirsen.. biraz egzersiz yapsan. dene istersen bir .. bide bta abliskonun dedigine katiliyorum gunde bir ekmek oluyo)
hosgeldinn 3.4 kilo verirsin insallah spora baslamissin... mutlaka faydasi olacaktir
dün sütüm azaldı gibi oldu dünyaları yedim değişmedi akşam üstü biraz uyudum göğüsler taş gibi doldu meğer uykusuzluk ve yorgunluktan azalmış tabi dün tartıda 56,4 çıkmıştım bugün 56.9 oldum doğal olarak. Böylece bildirimi de yapmış oldum.
yani üç öğün yedikten sonra aşırı yemeye gerek yok, ben uyuyunca göğüsler çoşuyooo. :92:
suan bitmiş bir vaziyetteyim dizlerim tutmuyor.bugun de cok duzensiz beslendim.ama bu hafta kilo vermistim zaten sadece geri almak istemedim benimki de kârdan zarar oldu napalim .maşallah canim o kadar mekigi bir anda cekmiyorsun heralde.yan karin icin kolay egzersiz var mi bildiğin? benim yaptiklarim cok zorluyor beni.
dün sütüm azaldı gibi oldu dünyaları yedim değişmedi akşam üstü biraz uyudum göğüsler taş gibi doldu meğer uykusuzluk ve yorgunluktan azalmış tabi dün tartıda 56,4 çıkmıştım bugün 56.9 oldum doğal olarak. Böylece bildirimi de yapmış oldum.
yani üç öğün yedikten sonra aşırı yemeye gerek yok, ben uyuyunca göğüsler çoşuyooo. :92:
gunaydin arkadaslar herkese hayirli cumalar. gecen hafta 56.2 bu hafta 55.2 kiloyum 1 kg vermisim. aslinda 54.9 u gormustum ama bu hafta malum misafirlerden dengesiz beslenince geri aldim.ne kadar cok hareket edersem edeyim duzenli yemek yemezsem veremiyorum ben.metabolizmam yemeyince kůsüyor galiba..
tabiki canım ya süt olsun yeterki şuan için herşeyden önemliokulun çok uazk değilse eve yürüyerek dön spor yapmış olursun :))
ebru çok bişi değiştireceğini sanmıyorum o kadar temizlikten sonra
inş küpe işe yarar elacım
bişi olmaz sütün bebişine yetsinde 500 gr sorun olmaz :))
massallah shezobol bol sütun olsun incecikte citir gibi bir anne ol insallahh( ki oylesin eminim)
dinlenmek cok onemli.. uykusuzluk sutu azaltiyo.. firsat buldukca uyu... iki aydan sonra daha cok uyanik kaliyorlar.. gece uyku problemleri olmaya basliyo.. simdi 40 li cok uyur sende firsatlari kacirma hemen dinlen
tabiki canım ya süt olsun yeterki şuan için herşeyden önemli
çıtır olma yolunda ilerliyorum canım inşallah olabilirim
kesinlikle uykusuzluk ve yorgunlukta süt ne yersem yiyim azalıyo zaten düzenli yemeğimi hep yiyorum günlerdir bolbol geliyordu ama dün çok yorgundum demek ondan azaldı iki ayımıza da az kaldı süt için uyku şart, inşallah o zamanlar azalmaz da emzirebilirim
geçen hafta bildirim listesi hazırlandımı? kilomu merak ettim de
gunaydin btacimmm
gunaydin btacimmm
günaydın ela ,
günaydın kızlarrr ,
bu hafta vasat geçti nedendir bilmiyorum sporu aksattım, 2 gündür bağırsak sorunu yaşıyorum ve tabikide sonuçu +200 gr şeklinde oldu.
geçen hafta 53,7 kg
bu hafta 53,9 kg
boy 160, yaş 27 olunca ideal kilo hesaplamasında ideal kilomu 54 olarak hesaplıyor ama şu an ben ideal değilim zayıflık takıntım falan yok ama ne kadar azalmış olsada hala baldırlarımda fazla yağlarım var 2 kilo daha verirsem o zaman ideale ulaşabilicem. insan sıkıyor sıkıyor kendini kiloda veremeyince sonuçta alamayınca motivasyonu düşüyor devam bakalım haftaya nasıl olacak
ela vücut sıkılaştırıcı krem araştırıyordun naptın niveanınkinimi aldın ne zamandır kullanıyorsun fark varmı ????? soru bonbardımanına tutuyim seni :)
hepsini bu hafta yazicam aksam canim tatildeydim bugun duzenlicem kagitta notlarim var sen: 58.2 missin
btacim sen tarti kismina takilma canim diyetine devam et.. duserse duser.. kiii illaki dusecek.. senin sorununu anca spor cozer anladigim kadariyla... bacak basen sorunun var... ve od sporla bunu sen benden daha iyi biliyorsun tatlimm... sen birazdaha hirslanip kendini motive edip hergun mutlaka ve mutlaka bisikletini ve egzersizini yapman lazimmm.. 200 gm cok bisey degil.. moral bozmak yok sole bir sirkelen bakalim aksama super basla bu ay hedefin mayis 19 kadar sporsuz gunun gecmicek olsunnnn :118: hadiiiiiiii kafana yerlestir bunu sen yapa bilirsin canimmm... bir bucuk ay kalmis yazi karsilamamiza... yapacagin sey bir bucuk ayy... ve sonuc super olacakkkkkkkkkjkj