hedef 50 kilo olmak.. :)))

taktim kupemi. btacimmm ::tesekkurler aydinlattigin icinnn

biraz aksamlari tv izledigin zamanlar tv onunde...fders disinda kalan zamanlarda bisiklet felan cevirsen.. biraz egzersiz yapsan. dene istersen bir .. bide bta abliskonun dedigine katiliyorum gunde bir ekmek oluyo)

hosgeldinn 3.4 kilo verirsin insallah spora baslamissin... mutlaka faydasi olacaktir

ayyy kolay gelsin ebrucummm... puff isim zor desene... sanirim kucuk az kacamaklar olmuss yarin verirsin merak etme...
heyaa ne ask ne ask yapmaya calisiyorum bugun yalniz sadece 200 mekik 200 de ic bacak yapabildim simdi kiscemi uyuttum bakalim yapmaya caliscam.. 20 dakkalik egzersiz..

Son düzenleme:

suan bitmiş bir vaziyetteyim dizlerim tutmuyor.bugun de cok duzensiz beslendim.ama bu hafta kilo vermistim zaten sadece geri almak istemedim benimki de kârdan zarar oldu napalim .maşallah canim o kadar mekigi bir anda cekmiyorsun heralde.yan karin icin kolay egzersiz var mi bildiğin? benim yaptiklarim cok zorluyor beni.

dün sütüm azaldı gibi oldu dünyaları yedim değişmedi akşam üstü biraz uyudum göğüsler taş gibi doldu meğer uykusuzluk ve yorgunluktan azalmış tabi dün tartıda 56,4 çıkmıştım bugün 56.9 oldum doğal olarak. Böylece bildirimi de yapmış oldum.
yani üç öğün yedikten sonra aşırı yemeye gerek yok, ben uyuyunca göğüsler çoşuyooo. :92:

okulun çok uazk değilse eve yürüyerek dön spor yapmış olursun :))

ebru çok bişi değiştireceğini sanmıyorum o kadar temizlikten sonra

inş küpe işe yarar elacım

bişi olmaz sütün bebişine yetsinde 500 gr sorun olmaz :))

gecen hafta:63.2
bu hafta:63.0

200 gr vermisim.. aslinda mutluyum pazartesi sali 63.9 cikmistim persembe 62.9 du bugun 100 gr almisim dun'e gore... hem tatile gidip regliyle beraber kilo verdim ya yeter bana....

yok ebrucum sabah oglen aksam diye yayiyorum kizim gunde iki kere uyuyo biri sabah biri oglen. o uyuyunca her ögünde 100 mekik yapiyorum.. 50 yapip araya baska hareket alip bir 50 daha yapiyorum ....
yan karin sadece mekik cekerken saga veya sola yoneliyorum o kadar...

Son düzenleme:

massallah shezo bol bol sütun olsun incecikte citir gibi bir anne ol insallahh( ki oylesin eminim)
dinlenmek cok onemli.. uykusuzluk sutu azaltiyo.. firsat buldukca uyu... iki aydan sonra daha cok uyanik kaliyorlar.. gece uyku problemleri olmaya basliyo.. simdi 40 li cok uyur sende firsatlari kacirma hemen dinlen

gunaydin arkadaslar herkese hayirli cumalar. gecen hafta 56.2 bu hafta 55.2 kiloyum 1 kg vermisim. aslinda 54.9 u gormustum ama bu hafta malum misafirlerden dengesiz beslenince geri aldim.ne kadar cok hareket edersem edeyim duzenli yemek yemezsem veremiyorum ben.metabolizmam yemeyince kůsüyor galiba..

valla supersinn ebru bir kilo hemde bu hafta misafir varken :)))

tabiki canım ya süt olsun yeterki şuan için herşeyden önemli

çıtır olma yolunda ilerliyorum canım inşallah olabilirim
kesinlikle uykusuzluk ve yorgunlukta süt ne yersem yiyim azalıyo zaten düzenli yemeğimi hep yiyorum günlerdir bolbol geliyordu ama dün çok yorgundum demek ondan azaldı iki ayımıza da az kaldı süt için uyku şart, inşallah o zamanlar azalmaz da emzirebilirim

geçen hafta bildirim listesi hazırlandımı? kilomu merak ettim de

Son düzenleme:

hepsini bu hafta yazicam aksam canim tatildeydim bugun duzenlicem kagitta notlarim var sen: 58.2 missin

gunaydin btacimmm

günaydın ela ,

günaydın kızlarrr ,

bu hafta vasat geçti nedendir bilmiyorum sporu aksattım, 2 gündür bağırsak sorunu yaşıyorum ve tabikide sonuçu +200 gr şeklinde oldu.

geçen hafta 53,7 kg
bu hafta 53,9 kg

boy 160, yaş 27 olunca ideal kilo hesaplamasında ideal kilomu 54 olarak hesaplıyor ama şu an ben ideal değilim zayıflık takıntım falan yok ama ne kadar azalmış olsada hala baldırlarımda fazla yağlarım var 2 kilo daha verirsem o zaman ideale ulaşabilicem. insan sıkıyor sıkıyor kendini kiloda veremeyince sonuçta alamayınca motivasyonu düşüyor devam bakalım haftaya nasıl olacak

btacim sen tarti kismina takilma canim diyetine devam et.. duserse duser.. kiii illaki dusecek.. senin sorununu anca spor cozer anladigim kadariyla... bacak basen sorunun var... ve od sporla bunu sen benden daha iyi biliyorsun tatlimm... sen birazdaha hirslanip kendini motive edip hergun mutlaka ve mutlaka bisikletini ve egzersizini yapman lazimmm.. 200 gm cok bisey degil.. moral bozmak yok sole bir sirkelen bakalim aksama super basla bu ay hedefin mayis 19 kadar sporsuz gunun gecmicek olsunnnn :118: hadiiiiiiii kafana yerlestir bunu sen yapa bilirsin canimmm... bir bucuk ay kalmis yazi karsilamamiza... yapacagin sey bir bucuk ayy... ve sonuc super olacakkkkkkkkkjkj

ela vücut sıkılaştırıcı krem araştırıyordun naptın niveanınkinimi aldın ne zamandır kullanıyorsun fark varmı ????? soru bonbardımanına tutuyim seni :)

nivea nin kini aldim canim...firming koenzim q10 cok guzel nemlendiriyo... purusuz ve yumusacik oluyo ...bir hafta tatildi yapamadim 3 gundur duzenli kullaniyorum.. tatillede goturcetim ama kapagi defoluydu.. akar diye goturmedim.. dun trentyoldan babe ve bir markada e ile basliyo unutumm.. tam adini tam alim tikliyim dedim.. vaz gectim bunu bir bitiriyim nasil olda tekrar oluyo kampanya...

motivasyon içi sağol elacım bakalım 19 mayısa kadar devam vermesem bile en azından sıkılaşırım o da olmazsa kilomu sabitlerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…