- 14 Eylül 2012
- 5.241
- 1.854
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #1.521
epeyden beri böyle kaçamak yapmıyodun bildigim kadarıyla takma o kadar şok olmuştur metabolizmanaevet işte hala şişman aklı var bende, "ptesi günü spora başlıcam nasılsa" diye de içimden geçirdim. tam obez aklı, ertele ertele dur.
yazdığım gibiydi işte sabah elma, öğle ve akşam ton balıklı dürüm.
+ 4 dilim pizza
yersen pizzaları böle olur benkii künefenin hastasıyım dün haberlerde künefe haberi yapmışlar offf uzun zamandır yemiyoruz dedim ( 1 yıl falan oldu) eşimde hadi künefe yemeye gidelim o zaman dedi ben mırın kırın ettim ( zaten veremiyorum bari almıyım ) gitmedim 2-3 defa daha ısrar etti sonra baktı ben bahaneler uyduruyorum sustu[/B
ayyy şimdi yine aklıma geldi offf yaaa
epeyden beri böyle kaçamak yapmıyodun bildigim kadarıyla takma o kadar şok olmuştur metabolizmana
peki benim menümü nasıl buldun
evet yapmışsın bravooobayadır dediğin zaten 3 gündür falan burdayım be
senin çabuk çorbayı beğenmedim. bi de o müsliden alma bi daha bence, fruktoz şurubu falan var, bitirene kadar yersin ama o kadar da sorun değil.
bi de oralet yapıcağına meyveyi rondodan geçir, biraz süt falan karıştır daha doğal olur dondurman. ya da yoğurt.
heralde başardım alıntı yapmayı :18:
evet yapmışsın bravooo
ya cabuk corba yada hamburgerdi corbayı sectim
burada daha güzel meyveler gelmedi ondan oralet yaptım annem daha hormonlu diye elmadır muzdur o gbi meyveleri alıyo dün meyve alıcaktım şekillerini beğenmedim 2 güne dayanmaz çürürdüler
kuzum anlıycagın anca bu kadar az ve öz ve saglıklı beslenebiliyorum
eğer kulağın cınladıysa bil ki bendentamam güzel yine de menün
yaa işte içimdeki dombili kız yedi :) anladım ki ben öğrenememişim hala zayıf biri gibi yemeyi. öğrendim zannediyordum. mesela 2 dilim yeseydim pizzadan sonra dursaydım bu kadar kötü olmazdı.
1 dilim yiyim diye başladı tabi ki her şey of.
zaten agzini surdunmu geliyo gerisi...ogrenicez malesef yoksa omur boyu rejimle gecicek hayatimiz... neyse olan olmus bak kendin diyosun istanbula yaz geldi.. artik tiril tril giyinme zamani yaglari ortmek artik imkansiz... bir iki ay daha sıkmak lazim disi.... sonrada ciroz kizlar gibi herseyden ye az ye moduna gecerizayy istahim yok... ay cok geldi bana bu pozlarina gireriz insalahhh :79:
yaa evet yaa olmuş bi lokma beraber çıkmışın sabahtan beri dolanıyon sen açlıktan gözün kararıyo onlarsa ayy iştahım yok derler yada bi iki lokmadan sonra offf şiştim ben yaa sen nasıl hayatta kalmayı başarıyon diyesim geliyor :))
migdeleri kucuk bir kere normal aslinda .... kiloluyken mide genislen insan doymuyor... biz genisletiyoruz kucucuk seyleri.. saglikli gereken seyleri gondermiyoruz ona ...mide ne yapsin.. simdi ben 85 kiloykenki halimi dusunuyorummm...aclik daha fazla o zaman aslinda insan yedikce yiyo doymak bilmiyo..simdi gecen yolda hamburgeryedim nasil cok geldi bana anlatamam...insallah bizde ole olucaz betacim.. nefsimizi ve midemizi kucultmemiz lazim
[FONT=Century Gothic]
kızlar bu arada sizle öğrendiğim bişi paylaşıyım.
Vücut enerji olarak önce şekeri kullanıyormuş , sonra karbonhidratı en sonra yağları
bizim kilolarımızın gitmesi için şekeri minimum seviyeye indirmemiz gerekiyor ki hemen yağlara geçebilsin
proteyini hazmetmek içinde yağlara ihtiyaç duyuyormuş proteyinede ağırlık verirsek yağlarımızda proteyinle beraber gider kulağımıza küpe olsun :))[/FONT]
Merhaba bayanlarbugün sabah kendimi küçük bir sandaviç yapıp gittim okula öğlen 12 gibi köfte ekmek yedim ve 3 tane ikram bisküvisi deminde yarım ekmek ve yarım tabak menemen yedim su da içmeye çalışıyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bunu çok beğendim güzel bir bilgi oldu
Çünki dukanın (protein) atak evresinde 5-6 kilo verenleri okumuştum çok motive etmişti beni
Demekki proteine yüklenince yağdan gitmiş.
Ama ben istikrarlı olamadım orası ayrı muamma.
spor salonuna başlamışsınız belki o sizi disipline eder başarılı olursunuz
slm zeynep sabah kahvaltı güzel başlandıç öğlenki köfte ekmeğinde yarım ekmekten miydi eğer öyleyse gün içinde 1 ekmek yemiş bulunuyorsun ekmeği biraz azaltmalısın su içmen çok güzel devam et spor yada hareket yaptın mı yediklerini eritmen gerekiyor canım senim yemekten çok harekete ihtiyacın var