hedef 50 kilo olmak.. :)))

evet işte hala şişman aklı var bende, "ptesi günü spora başlıcam nasılsa" diye de içimden geçirdim. tam obez aklı, ertele ertele dur.
yazdığım gibiydi işte sabah elma, öğle ve akşam ton balıklı dürüm.
+ 4 dilim pizza :KK43:
epeyden beri böyle kaçamak yapmıyodun bildigim kadarıyla takma o kadar şok olmuştur metabolizmana:KK23:
peki benim menümü nasıl buldun

yersen pizzaları böle olur benkii künefenin hastasıyım dün haberlerde künefe haberi yapmışlar offf uzun zamandır yemiyoruz dedim ( 1 yıl falan oldu) eşimde hadi künefe yemeye gidelim o zaman dedi ben mırın kırın ettim ( zaten veremiyorum bari almıyım ) gitmedim 2-3 defa daha ısrar etti sonra baktı ben bahaneler uyduruyorum sustu :KK1: :KK1:
[/B

ayyy şimdi yine aklıma geldi offf yaaa

iyi yapmışsın, yeme sakın. istanbul'da bugün hava çok güzel panik olmaya başladım ben.
kardeşim de rejim yapıyo ve spor salonuna gidiyo, o odasına girdi, pizzadan yemedi mesela. bügun de içi rahat. Ben 6 haftalık programımı yapıcam ondan hiç şaşmıycam.
sen de künefeyi unut bi süreliğine. şişman aklımız gidip yerine fit kişiliğimiz oturunca yeriz böyle şeyleri, bi çatal yiyip bırakabileceğimiz zaman :KK56:

epeyden beri böyle kaçamak yapmıyodun bildigim kadarıyla takma o kadar şok olmuştur metabolizmana:KK23:
peki benim menümü nasıl buldun

bayadır dediğin zaten 3 gündür falan burdayım be :KK9:
senin çabuk çorbayı beğenmedim. bi de o müsliden alma bi daha bence, fruktoz şurubu falan var, bitirene kadar yersin ama o kadar da sorun değil.
bi de oralet yapıcağına meyveyi rondodan geçir, biraz süt falan karıştır daha doğal olur dondurman. ya da yoğurt.
heralde başardım alıntı yapmayı :18:

bayadır dediğin zaten 3 gündür falan burdayım be :KK9:
senin çabuk çorbayı beğenmedim. bi de o müsliden alma bi daha bence, fruktoz şurubu falan var, bitirene kadar yersin ama o kadar da sorun değil.
bi de oralet yapıcağına meyveyi rondodan geçir, biraz süt falan karıştır daha doğal olur dondurman. ya da yoğurt.
heralde başardım alıntı yapmayı :18:
evet yapmışsın bravooo:KK9::KK9:
ya cabuk corba yada hamburgerdi corbayı sectim :KK1:
burada daha güzel meyveler gelmedi ondan oralet yaptım annem daha hormonlu diye elmadır muzdur o gbi meyveleri alıyo dün meyve alıcaktım şekillerini beğenmedim 2 güne dayanmaz çürürdüler :KK25:
kuzum anlıycagın anca bu kadar az ve öz ve saglıklı beslenebiliyorum

evet yapmışsın bravooo:KK9::KK9:
ya cabuk corba yada hamburgerdi corbayı sectim :KK1:
burada daha güzel meyveler gelmedi ondan oralet yaptım annem daha hormonlu diye elmadır muzdur o gbi meyveleri alıyo dün meyve alıcaktım şekillerini beğenmedim 2 güne dayanmaz çürürdüler :KK25:
kuzum anlıycagın anca bu kadar az ve öz ve saglıklı beslenebiliyorum

tamam güzel yine de menün :nazar:

yaa işte içimdeki dombili kız yedi :) anladım ki ben öğrenememişim hala zayıf biri gibi yemeyi. öğrendim zannediyordum. mesela 2 dilim yeseydim pizzadan sonra dursaydım bu kadar kötü olmazdı.
1 dilim yiyim diye başladı tabi ki her şey of.

zaten agzini surdunmu geliyo gerisi...ogrenicez malesef yoksa omur boyu rejimle gecicek hayatimiz... neyse olan olmus bak kendin diyosun istanbula yaz geldi.. artik tiril tril giyinme zamani yaglari ortmek artik imkansiz... bir iki ay daha sıkmak lazim disi.... sonrada ciroz kizlar gibi herseyden ye az ye moduna geceriz:KK1: ayy istahim yok... ay cok geldi bana bu pozlarina gireriz insalahhh:KK75::KK19::79:

zaten agzini surdunmu geliyo gerisi...ogrenicez malesef yoksa omur boyu rejimle gecicek hayatimiz... neyse olan olmus bak kendin diyosun istanbula yaz geldi.. artik tiril tril giyinme zamani yaglari ortmek artik imkansiz... bir iki ay daha sıkmak lazim disi.... sonrada ciroz kizlar gibi herseyden ye az ye moduna geceriz:KK1: ayy istahim yok... ay cok geldi bana bu pozlarina gireriz insalahhh:KK75::KK19::79:

yaa evet yaa olmuş bi lokma beraber çıkmışın sabahtan beri dolanıyon sen açlıktan gözün kararıyo onlarsa ayy iştahım yok derler yada bi iki lokmadan sonra offf şiştim ben yaa sen nasıl hayatta kalmayı başarıyon diyesim geliyor :))

yaa evet yaa olmuş bi lokma beraber çıkmışın sabahtan beri dolanıyon sen açlıktan gözün kararıyo onlarsa ayy iştahım yok derler yada bi iki lokmadan sonra offf şiştim ben yaa sen nasıl hayatta kalmayı başarıyon diyesim geliyor :))

migdeleri kucuk bir kere normal aslinda .... kiloluyken mide genislen insan doymuyor... biz genisletiyoruz kucucuk seyleri.. saglikli gereken seyleri gondermiyoruz ona ...mide ne yapsin.. simdi ben 85 kiloykenki halimi dusunuyorummm...aclik daha fazla o zaman aslinda insan yedikce yiyo doymak bilmiyo..simdi gecen yolda hamburgeryedim nasil cok geldi bana anlatamam...insallah bizde ole olucaz betacim.. nefsimizi ve midemizi kucultmemiz lazim:KK1:

migdeleri kucuk bir kere normal aslinda .... kiloluyken mide genislen insan doymuyor... biz genisletiyoruz kucucuk seyleri.. saglikli gereken seyleri gondermiyoruz ona ...mide ne yapsin.. simdi ben 85 kiloykenki halimi dusunuyorummm...aclik daha fazla o zaman aslinda insan yedikce yiyo doymak bilmiyo..simdi gecen yolda hamburgeryedim nasil cok geldi bana anlatamam...insallah bizde ole olucaz betacim.. nefsimizi ve midemizi kucultmemiz lazim:KK1:

çok doğrusun ben 2 kilo daha vereydim iyiydi :)

[COLOR="#006400"] kızlar bugünkü menümü yazıyım

sabah;
1 dilim beyaz ekmek ( fırında tam buğday bitmişti mecbur aldım)
1 haşlanmış yumurta
1 bardak limonlu sirkeli ballı ılık su

Öğle;
yarım porsiyon bulgur pilavı
1 tabaktan biraz az yaz kıymalı yaz türlüsü
yarım kase yoğurt

saat 15:00 de 1 orta boy muz

akşam ;

1 tabak kapuska
1 kase bulgurlu yeşil mercimek çorbası
azda yoğurt

birde bisiklete bilmeyi planlıyorum bi aksilik olmazsa [/COLOR]

Son düzenleme:
[FONT=Century Gothic]
kızlar bu arada sizle öğrendiğim bişi paylaşıyım.

Vücut enerji olarak önce şekeri kullanıyormuş , sonra karbonhidratı en sonra yağları
bizim kilolarımızın gitmesi için şekeri minimum seviyeye indirmemiz gerekiyor ki hemen yağlara geçebilsin
proteyini hazmetmek içinde yağlara ihtiyaç duyuyormuş proteyinede ağırlık verirsek yağlarımızda proteyinle beraber gider kulağımıza küpe olsun :))
[/FONT]

Merhaba bayanlar :KK70: bugün sabah kendimi küçük bir sandaviç yapıp gittim okula öğlen 12 gibi köfte ekmek yedim ve 3 tane ikram bisküvisi deminde yarım ekmek ve yarım tabak menemen yedim su da içmeye çalışıyorum :KK70:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Birazda bu konudan bişiler öğreneyim:KK34:

merhabalar
Bende 50 kilo olmaya hatta 52ye bile razıyım
şuan 55 kiloyum
Diyet adını duyunca dahi geriliyorum.
kat kurallara uyamıyorum çok az yemek yememe rağmen kilo veremiyorum çünkü egzersiz yapmıyorum.
spor salonuna basladım dün 1 bugün 2
Biraz konudaki yorumları okuyup motive olmak adına yazmak istedim.
Umarım bende veririm şu lanet 3-4 kiloyu

Son düzenleme:
Ayrıca neler yaptım dukanı denedim olmadı(ben 10 gün et,tavuk türevlerini yiyemem asla!)
evde egzersiz denedim düzenli yapamadım sıkıldım
yürümek istedim kimse benle yürümedi
abur cuburu kesim dedim (yemek olmasında abur cubur versinler modunda mutsuz oldum)
Aslında çok yemiyorum ama düzensiz yiyorum
Çalışmıyorumda hep evdeyim ye ,iç ,yat modu..

Spor salonuda bi arkadaşım sayesinde oldu bi de bunu deniyim dedim (düzenli gidersem tabi)
en azından 1 ay gidip denemek istiyorum.

Yaz geldikçe daha bi geriliyo insan

[FONT=Century Gothic]
kızlar bu arada sizle öğrendiğim bişi paylaşıyım.

Vücut enerji olarak önce şekeri kullanıyormuş , sonra karbonhidratı en sonra yağları
bizim kilolarımızın gitmesi için şekeri minimum seviyeye indirmemiz gerekiyor ki hemen yağlara geçebilsin
proteyini hazmetmek içinde yağlara ihtiyaç duyuyormuş proteyinede ağırlık verirsek yağlarımızda proteyinle beraber gider kulağımıza küpe olsun :))
[/FONT]

Bunu çok beğendim güzel bir bilgi oldu
Çünki dukanın (protein) atak evresinde 5-6 kilo verenleri okumuştum çok motive etmişti beni
Demekki proteine yüklenince yağdan gitmiş.
Ama ben istikrarlı olamadım orası ayrı muamma.

Son düzenleme:
Merhaba bayanlar :KK70: bugün sabah kendimi küçük bir sandaviç yapıp gittim okula öğlen 12 gibi köfte ekmek yedim ve 3 tane ikram bisküvisi deminde yarım ekmek ve yarım tabak menemen yedim su da içmeye çalışıyorum :KK70:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

slm zeynep sabah kahvaltı güzel başlandıç öğlenki köfte ekmeğinde yarım ekmekten miydi eğer öyleyse gün içinde 1 ekmek yemiş bulunuyorsun ekmeği biraz azaltmalısın su içmen çok güzel devam et spor yada hareket yaptın mı yediklerini eritmen gerekiyor canım senim yemekten çok harekete ihtiyacın var

Bunu çok beğendim güzel bir bilgi oldu
Çünki dukanın (protein) atak evresinde 5-6 kilo verenleri okumuştum çok motive etmişti beni
Demekki proteine yüklenince yağdan gitmiş.
Ama ben istikrarlı olamadım orası ayrı muamma.

spor salonuna başlamışsınız belki o sizi disipline eder başarılı olursunuz

spor salonuna başlamışsınız belki o sizi disipline eder başarılı olursunuz

inşallah tek umudum o şuan çünkü 1.5 aydır falan veremiyorum
Ama diyet falan yamadım o dönem içinde sadece az yedim ama gitmedi
Spor günde 1 saat bayada kalabalık oluyo
Bakim fayda görücekmiyim
kaçamaklar olmasa güzel olucakta irade işte.

slm zeynep sabah kahvaltı güzel başlandıç öğlenki köfte ekmeğinde yarım ekmekten miydi eğer öyleyse gün içinde 1 ekmek yemiş bulunuyorsun ekmeği biraz azaltmalısın su içmen çok güzel devam et spor yada hareket yaptın mı yediklerini eritmen gerekiyor canım senim yemekten çok harekete ihtiyacın var

Evet yarım ekmekti :KK43: daha hiç spor yapmadîm ama yapıcam inşAllah :KK70: harekete ayrı olarak vakit ayIrmam gerek çünkü sabah 8:30 da dersim başlıyor 15:55 de bitiyor .butün gün okuldayım.bahcede yürümeyi de istemiyorum çünku okulda ki insanlarî hic sevmiyorum :KK43:

kizlar merhaba.bi kac gundur giremiyorum çünkü şuan evde esimin arkadaslari var.toplam 15 kisi varlar.birazdan yemek yiyecekler.3 gundur temizlik yapiyorum cok yorgun düştüm duzenli beslenemedim bu arada da yorgun dusunce kaçamak yaptım topkek yedim bi parca da cikolata yedim.bu hafta ne guzel kilo vermiştim umarim almamisimdir.yarin tarti gunu bakicaz artik.

elacim bravo sana donusun muhteşem olmuş o nasil bir spor aşkıdir yahu...:)

X