hedef 50 kilo olmak.. :)))

nivea nin kini aldim canim...firming koenzim q10 cok guzel nemlendiriyo... purusuz ve yumusacik oluyo ...bir hafta tatildi yapamadim 3 gundur duzenli kullaniyorum.. tatillede goturcetim ama kapagi defoluydu.. akar diye goturmedim.. dun trentyoldan babe ve bir markada e ile basliyo unutumm.. tam adini tam alim tikliyim dedim.. vaz gectim bunu bir bitiriyim nasil olda tekrar oluyo kampanya...

biraz kullan deneyimlerini bizimle paylaşırsın

tamam canım o zaman geçen hafta 58,2 bu hafta 56,9 hatta az önce 56,6 çıktım bu saate kadar yemediğimden herhalde, hangisini istersen onu yaz
ilkini yazalimmm
motivasyon içi sağol elacım bakalım 19 mayısa kadar devam vermesem bile en azından sıkılaşırım o da olmazsa kilomu sabitlerim :)
mutlaka vereceksinnnn bak gorrr
biraz kullan deneyimlerini bizimle paylaşırsın

sporla iyi olacagina inaniyorum paylasirimm tabiii:KK66:))

günaydın ela ,

günaydın kızlarrr ,

bu hafta vasat geçti nedendir bilmiyorum sporu aksattım, 2 gündür bağırsak sorunu yaşıyorum ve tabikide sonuçu +200 gr şeklinde oldu.

geçen hafta 53,7 kg
bu hafta 53,9 kg

boy 160, yaş 27 olunca ideal kilo hesaplamasında ideal kilomu 54 olarak hesaplıyor ama şu an ben ideal değilim zayıflık takıntım falan yok ama ne kadar azalmış olsada hala baldırlarımda fazla yağlarım var 2 kilo daha verirsem o zaman ideale ulaşabilicem. insan sıkıyor sıkıyor kendini kiloda veremeyince sonuçta alamayınca motivasyonu düşüyor devam bakalım haftaya nasıl olacak

ideal kilon her ne kadar 54 olsa da aslinda kilo herkeste ayni durmuyor benim de basen problemim var o yuzden zayif durmuyorum.onemli olan kilo degil orantili bir vucut o yuzden kilosuna gore zayif ya da kilolu diyemiyorum.nasil diyet yapıyorsun bilmiyorum ama bir hafta oglenleri ve aksamlari sadece sebze yesen ve yaninda tam bugday ekmegi kesinlikle.bagirsak problemin de duzelir hem.cunku bu kadar spor yapıyorsun vermen gerek.

Günaydın Kızlar,

Buhafta çok fazla kaçamak yaptım sonucunda da kilo falan veremedim tabi.
Geçen haftaki Kilom ile aynı 53.4 bi değişim yok
Bakalım şimdi biberiye yağı aldırdım onu sürücem göbeğime geceleri yatarken
incelttiğini duymuştum denemekte yarar var diye düşünüyorum ve denicem bakalım .

shezofren çok iyi gidiyorsun inan çok takdir ediyorum seni:)
ilerleyen yıllarda bende doğurduğumda aklımın bi köşesinde olucaksın mutlaka :)

ideal kilon her ne kadar 54 olsa da aslinda kilo herkeste ayni durmuyor benim de basen problemim var o yuzden zayif durmuyorum.onemli olan kilo degil orantili bir vucut o yuzden kilosuna gore zayif ya da kilolu diyemiyorum.nasil diyet yapıyorsun bilmiyorum ama bir hafta oglenleri ve aksamlari sadece sebze yesen ve yaninda tam bugday ekmegi kesinlikle.bagirsak problemin de duzelir hem.cunku bu kadar spor yapıyorsun vermen gerek.

Aynen dediğin gibi hesaba kitaba uyuyor. benim öğle yemeklerim iş yerinde o günkü menü neyse onu yiyorum alternatifim yok malesef ve çok kalorili yemekler çıkıyor çalışan erkeklere göre o yüzden ana yemeği yoğurtla yiyorum hem pilav makarna tatlı almıyorum ancak bu kadarını yapabiliyorum

Sabah bir simit öğlen çiğ köfte şimdide patates kızartması ve yarımdan az ekmek kilo da 58.3 :KK70:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sabah bir simit öğlen çiğ köfte şimdide patates kızartması ve yarımdan az ekmek kilo da 58.3 :KK70:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

zeynepciğim sabah karbonhidrat öğlen karbonhidrat akşam karbonhidrat ama sen karbonhidratın dibine dibine vuruyon olmaz böyle hani sabhları yaptığın sandaviçler ?? patates kızartması yağ ve karbonhidrat deposu yanına bide ekmek bu şekilde ilerleyemezsin bugün ne kadar hareket ettin ?? spor varmı?

Günaydın Kızlar,

Buhafta çok fazla kaçamak yaptım sonucunda da kilo falan veremedim tabi.
Geçen haftaki Kilom ile aynı 53.4 bi değişim yok
Bakalım şimdi biberiye yağı aldırdım onu sürücem göbeğime geceleri yatarken
incelttiğini duymuştum denemekte yarar var diye düşünüyorum ve denicem bakalım .

çakıl yarışmak yaramadı bu hafta bize ne sen verebildin nede ben :KK1: :KK1: :KK1: üstüne bide bağırsak problemimiz çıktı :KK1: :KK1:

yoksa biz kardeşmiyiz :):)

Biz lisedeyken bi arkadasım vardı onunla böyle hep aynı şeyleri yaşadığımızda derdik YOKSA BİZ KARDEŞMİYİZ die şimdi seninle onu anımsadım :)

Selam kızlar nasılsınız :KK3:

Bu hafta bazılarınız çok güzel kilolar vermiş bazılarınız vermemiş... Ne yazık ki ben çok çok az veren gruptayım. Haftasonu ve haftaiçi toplam 3 gün kaçamak yaptığım halde almadığıma şükrediyorum aslında :)) Sonuç olarak geçen hafta 50,9'dum bu haftaysa 50,8 çıktım. 100gr gitmiş yani. Haftaya en az 500 gr vermeye söz veriyorum. Bir daha kaçamak filan yok :KK20:

Kızlar tablo yapmaya çalıştım başarılı oldu biraz karmaşık ama çözülmeyecek gibi değil elaa

Son düzenleme:
merhaba bta

Bizim yarış tam fiyasko oldu bu hafta :)

Walla yaa yine sen yerinde duruyon ben +200 almışım bide

yoksa biz kardeşmiyiz :):)

Biz lisedeyken bi arkadasım vardı onunla böyle hep aynı şeyleri yaşadığımızda derdik YOKSA BİZ KARDEŞMİYİZ die şimdi seninle onu anımsadım :)

kilodaşız :KK1::KK1:

X