- 9 Aralık 2013
- 2.621
- 448
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #1.581
ac karnina evet daja iyi sonuc aliniyo aksamda yine ayni yap yemekten once kayisi ve keteni sabah yiyorum aksam sade e keten tohumuAldım tatlım 3 gündür iyiyim teşekkür ederim ben keten tohukunu yoğurtla karıştırıyordum pek etkili olmadı sanırım öyle senin dediği gibi yaptığımda gün içinde sonucunu aldım :)
Selam kızlar nasılsınız
Bu hafta bazılarınız çok güzel kilolar vermiş bazılarınız vermemiş... Ne yazık ki ben çok çok az veren gruptayım. Haftasonu ve haftaiçi toplam 3 gün kaçamak yaptığım halde almadığıma şükrediyorum aslında :)) Sonuç olarak geçen hafta 50,9'dum bu haftaysa 50,8 çıktım. 100gr gitmiş yani. Haftaya en az 500 gr vermeye söz veriyorum. Bir daha kaçamak filan yok
Kızlar tablo yapmaya çalıştım başarılı oldu biraz karmaşık ama çözülmeyecek gibi değil elaa
nasil yaptin???
bta | nisan 1.hafta | nisan 2. hafta |
ela | nisan 1.hafta | nisan 2. hafta |
bta | nisan 1. hafta | nisan 2. hafta |
ela | nisan 1. hafta | nisan 2. hafta |
bta | nisan 1. hafta | nisan 2. hafta |
ela | nisan 1. hafta | nisan 2. hafta |
nisan | 1. hafta | 2. hafta |
bta | 53,7 | 53,9 |
ela | hatırlamıyorum | hatırlamıyorum |
zeynepcim maşallah sen pek diyet yapmaya gönüllü değilsin galiba yediklerin hiç masum şeyler diil farkındasın dimi
zeynepciğim sabah karbonhidrat öğlen karbonhidrat akşam karbonhidrat ama sen karbonhidratın dibine dibine vuruyon olmaz böyle hani sabhları yaptığın sandaviçler ?? patates kızartması yağ ve karbonhidrat deposu yanına bide ekmek bu şekilde ilerleyemezsin bugün ne kadar hareket ettin ?? spor varmı?
nisan 1. hafta 2. hafta bta 53,7 53,9 ela hatırlamıyorum hatırlamıyorum
ela yaz boza çevirdim topiği ama oldu den sende
Kızlar bugün yediklerim: Sabah: 1 dilim peynir, 1 dilim çavdar ekmeği, Öğlen: 1 kase yayla çorba, Ara: 100 gr frambuaz, Akşam: 1 kase yoğurt, 1 haşlanmış yumurta. Toplam 565 kalori. Veeeeee 1 buçuk saat spor :118:
10 mayıs gibi erkek arkadaşımla şehir dışına gezmeye gideceğiz o zamana kadar tam 4 hafta var o zamana kadar son 2 kiloyu vermem lazım çok kararlıyım artık akşamları salata ve çorba dışında bir şey yemeyeceğim
nereye gideceksinizz ay ne guzelll
maşallah sana.ama bu kadar az yemekle doyuyor musun tansiyonun falan düşmüyor mu? ayy bizim yerimize de gezin istanbulu.malum bebegimiz oluncaKızlar bugün yediklerim: Sabah: 1 dilim peynir, 1 dilim çavdar ekmeği, Öğlen: 1 kase yayla çorba, Ara: 100 gr frambuaz, Akşam: 1 kase yoğurt, 1 haşlanmış yumurta. Toplam 565 kalori. Veeeeee 1 buçuk saat spor :118:
10 mayıs gibi erkek arkadaşımla şehir dışına gezmeye gideceğiz o zamana kadar tam 4 hafta var o zamana kadar son 2 kiloyu vermem lazım çok kararlıyım artık akşamları salata ve çorba dışında bir şey yemeyeceğim
maşallah sana.ama bu kadar az yemekle doyuyor musun tansiyonun falan düşmüyor mu? ayy bizim yerimize de gezin istanbulu.malum bebegimiz olunca
biz gidemiyoruz.istanbul cok baska ya.biz ankarada alışveriş merkezlerinde tikalip kaliyoruz.
çooooook özür diliyorum ciddi sorunları oldu ve anca giriyorum öğrenci evindeyim bi kaç gün burda herşeyi yapan hamarat anne yok herşey bize bakıyo yemek ütü bulaşık temizlik eneeeemmm napcam bendilviin camamber AKovser yok ortada su perisini de ayri tabi
çooooook özür diliyorum ciddi sorunları oldu ve anca giriyorum öğrenci evindeyim bi kaç gün burda herşeyi yapan hamarat anne yok herşey bize bakıyo yemek ütü bulaşık temizlik eneeeemmm napcam ben
bakalım kilo vericek miyim alıcak mıyım bu hafta kendime izin veriyorum cidden merak ediyorum seneye okullar açılınca ögrenci evine cıkabilirim o zamanın provasını yapmış olurum
gecen hafta 58.0
bu hafta 57.5
fark -0,500 gram
ben burda panik oldum anacım ne komikliğiiieneemmm komik kızbirsey olmaz halledersinn ... tabi rahatlik baska amaa alistirma yap bakalim