- 14 Eylül 2012
- 5.241
- 1.854
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #1.501
günaydın beta başkan (sen yeni gelene özetle profilini soruyomuşsun ya sana beta başkan diyesim geliyotebrikler dilvin tebdili mekanda ferahlık vardır :))
bu arada herkese günaydınlarrr
kocaman enerjik dolu bir merhaba diyorumm benim yüzüm tartıda gülüyo bu haftaaa
bende cok sık degistiririm odamı annem diğer yerlere elleme diyoo
günaydın beta başkan (sen yeni gelene özetle profilini soruyomuşsun ya sana beta başkan diyesim geliyo)
teşekkürler bu arada hem evin bazı esyalarının yerlerii arada böyle degistirmek beyin fırtınası açısından cok cok iyi oluyomuş ve beyin hafız güçleniyomuş hanımlar bilginizeeeeeeee huu
ahahha bende cumartesi yapıyorum ve aynen bütün hafta o kadar yorulmuyorumdurçatlak senii :)) walla benim c.tesi temizliklerim benim hafızam için yeterli c.tesi akşamları o kadar yorgun oluyorum ki tüm hafta işte o kadar yorulmuyorumdur :))
enerjini aldimmbenimde tartida iyi gidiyo dilviincim haftami telafi ettim..dun 700 gr fazla vardi ... ki cok dikkat etmistim bir gun once ,dunde ole cok dikkat ettim ...bugun birden dusmus
ooo daim olsun prensesimm maşallahenerjini aldimmbenimde tartida iyi gidiyo dilviincim haftami telafi ettim..dun 700 gr fazla vardi ... ki cok dikkat etmistim bir gun once ,dunde ole cok dikkat ettim ...bugun birden dusmus
gunaydin btacimm ...
evet su perisi belki pc bakamiyordur.. is güc derken... neyse umarim cok iyidir ... evettt egzersiz yaptimmm..bugunde yapicammm....
evet bende senin soyleminle musmutlu oldum:))) insan daha hırslaniyo..demekki o reglin ödemiymiş sevindim senin adına :)
sanada daim olsun şikerimm :)))ooo daim olsun prensesimm maşallah
kızlar 19 mayıs tatili p.tesi gününe geliyor bizde o 3 günlük tatilde İst. a gitmeyi planlıyoruz. O zamana kadar 1 kilocuk daha giderse süper olacak :)) ama çok yavaş gidiyor bazen gitmiyor bile
2 gündür hiç birşey yapamıyorum enerjim düşük canım hiç bişi istemiyor halim yok ama bu akşam yapmaya çalışıcam :)
4 dilim büyük mü ?kızlar ben dün geceye doğru 4 dilim pizza yedim.
bunu söylüyorum ve çekiliyorum. tekmeleyin tokatlayın.
kızlar ben dün geceye doğru 4 dilim pizza yedim.
kızlar ben dün geceye doğru 4 dilim pizza yedim.
4 dilim büyük mü ?
neeeee 4 dilim pizza mi hemide gece mi ??kız dombili mi olcan basima sen gitti popoya pizzalar :99:
şimdi;
1 dilimi sağ baldıra
1 dilimi sol baldıra
1 dilimi göbeğe
1 dilimi popoya
git bak bakim aynaya güzel durmuşmu vücudunda 4 dilim seni yaramaz seni
alıntı ile cevapla kısmının yanında kutucuklar var ya + işaretinin oraya bas kimlerin yorumlarını alıntılayacaksan.küçük. bir mesajda birkaç mesajı nasıl alıntılıyoruz ya beceremedim :26:
alıntı ile cevapla kısmının yanında kutucuklar var ya + işaretinin oraya bas kimlerin yorumlarını alıntılayacaksan.
camamberim spor yaparsın ceza olarak fazlasıyla artık telafi et pizza bu kat kat kalori demek kalori demek vucudumuzun kat kat olması demek:99::99::99::99:
peki dün ki menüm nasıldı bişeyler yemek isteyince seni hatıladım hep
hüüüüüen vurucu mesaj bu oldu beta, sen güzel pataklıyomuşsun, sağol bacım.