- 9 Aralık 2013
- 2.621
- 448
-
- Konu Sahibi elaprensess
çıtır adayları | boy | topikte başlangıç kilosu | Ocak 1.hafta | Ocak 2. hafta | Ocak 3.hafta | Ocak 4.hafta |
elaprensess | 1.61 | 65.2 | 61.3 | 61.3 | x | x |
dilvin | 1.55 | 60.0 | x | x | x | x |
esra | 1.60 | 54.2 | x | x | x | x |
dagyolu | 1.64 | 67.4 | x | x | x | x |
melek._19 | 1.60 | 59.0 | 54.8 | 55.5 | x | x |
betulyakup | 1.63 | 64.9 | x | x | x | x |
Emiily | 1.62 | 54.2 | x | x | x | x |
11 esra | x | 55.0 | x | x | x | x |
aysemeyra | 1.60 | 58.0 | x | x | x | x |
tanger | 1.60 | 61.0 | x | x | x | x |
cenekaa | 1.69 | 56.7 | x | x | x | x |
tamtumtom | 1.66 | 57.2 | x | x | x | x |
Kitcat | 1.68 | 59.0 | x | x | x | x |
x | x | x | x | x | x | x |
merhaba elaprenses
günlüğün hayırlı olsun,kilo vermende kolaylıklar diliyorum
seni 20-25 kilo topiğinden takip ediyordum,yazmak istemiştim ama fırsat olmadı hiç
bende 1.63 boy - 71 kiloyum.ömrüm kilo alıp vermekle geçiyor.bu durumdan bıktım artık.
benimde hedefim 50 kilo olmak ,ama nasıl olcak bilmiyorum:18:
ben de 50 kilo olmak istiyorum. istersen beraber yarısabiliriz, hem birbirimizi motive ederiz. benim kilom da 60 suan
Kızlar ben de size katılabilir miyim benim de hedefim 50 kilo olmak..2 aydır uğraşıyorum 58 ile başladım yola ve düzenli yürüyüş egzersiz yapıyorum şu an 53 kiloyum..boyum 162..bir ay içinde de kalan 3 kiloyu vermek istiyorum..kilo azaldıkça verme süresi de uzuyor..hedefe ulaşayım da süre önemli değilkolay gelsin hayırlı zayıflamalar incelmeler
bende 50 olmak istiyorum boyum 1.54 kilom 60 10 kilo var hedefime bende katılayım aranıza
merhaba serenay keske yazsaydin:))
diyettemisin peki basladin mi? yada dusunuyomusun?? beraber vere biliriz istersenn??
yarismak mi??? himmm kulaga hos geliyoacikcasi cokkk sevinirimmm blume...
evet hem böylece sıkıcı olmaktan çıkar :) yediğimiz seyleri yaptıgımız sporları yazarız. haftanın bi günüde kac kilo vermıssek onu belirleriz
sağol canım ayriyetten sporda yapmak istiyorum bu jillian michaels 30 day yapmak istiyorum ama video indiremedim henüz
kızlar merhaba
hepinize başarılar diliyorum
benim de motive olmaya ihtiyacım var
zira irade denen illet bende çok zayıf
beni de aranıza kabul eder misiniz?
Kızlar ben uzun süredir uğraştığım için kilo verirken pek çok şeyi fark ettim sizinle paylaşmak istiyorum..
Birincisi kısa sürede verilen kilolar kısa sürede alınıyor,2 ay içinde 52 kiloyu da 51 kiloyuda gördüm fakat onlar gerçek kilo sayılmıyor eğer bir kilo gerçekten düştüyse en az on gün tartıda görmelisiniz onu..yani bi hafta aç kaldım 55 den 52 ü gördüm derseniz kilo vermissizsiniz demek değildir o hemen alırsınız..
İkincisi kilo vermek için egzersiz düşünüyorsanız en iyisi yürüyüş verilen kiloyu kalıcı hale getiriyo hem de sıkılasma sağlıyor hem de kilo vermeyi hızlandırıyor..
Üçüncüsü genel olarak yediklerinize dikkat ettiğinizde üç dört günde bir kaçırmanın hiç zararı olmuyor..
Bir diğeri de sabahları aç karnına ılık ballı limonlu su içip kahvaltıda da protein ağırlıklı beslenirseniz sonra çok acıkmazsınız,akşam yediden sonra veya altdan sonra yemekte kilo aldırır buna da dikkat etmeliyiz.
bir de bitki çayları yeşil çay,sarımsak çayı bunlar da metabolizmayı hızlandırıyor ayrıca ödem varsa hızlı şekilde attrıyo çok çabuk 2kilo verebilirsiniz en az..
Son bir şey daha amaç öncelikli kilo verip yağ yakmaksa kardio hareketleri işe yarar sonrasında kilo verdikten sonra kas yapıcı hareketere geçmek daha faydalı olur ama onu herkes kendi bünyesine göre belirler tabi.
Bunları belirtttim bacılarım çünkü benim amacım hızlı şekilde kilo verim değil,kilo vereyim kalıcı olsun,sıkılaşayım istiyorum eminim sizde öyle dşünüyorsunuzdur..haydi bakalım başlayalım