- 14 Eylül 2012
- 5.241
- 1.854
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #8.361
hadi bakalım bende pilatese Allah bilir ne zaman baslıycam bu hafta halletmek istiyorumhoşbulduk canım :) Ben düzenli olarak paten sürmeye başlayacağim bacaklar için süpermiş..Zaten kilo verince üst bölgem direk gidiyor ama basenler pek değişmiyor..Yani dietle üst bölgem gidicek patenle de alt bölgemm
Kolay gelsin sana da canımhadi bakalım bende pilatese Allah bilir ne zaman baslıycam bu hafta halletmek istiyorum
Kolay gelsin sana da canımhadi bakalım bende pilatese Allah bilir ne zaman baslıycam bu hafta halletmek istiyorum
bende soda su çay derken şiştim birde regl öncesi canım fena şeyler istiyorrrrrrrKolay gelsin sana da canımSabahtan beri her ayağa kalktığımda su içiyorum bu gece wcde yatıcam sanırsam
Yok ben hiç plates yapmadım canım..Ben Konyalı İzmirden yaşayan Att öğrencisi bir garibimbende soda su çay derken şiştim birde regl öncesi canım fena şeyler istiyorrrrrrr
peki sen hiç plates yaptın mı bu arada kaç yasındasın boy kilo kaç ögrenci misin kimlerdensin
ben kısaca trabzonlu konyada yaşayan asistan daha yeni 19 olmuş 155 boylarında 56 kiloda bir tombişim
hafif ye yogurda baharat katıp yiyebilirsin yada sütün yanında biraz ceviz yada meyve gibi tatlımYok ben hiç plates yapmadım canım..Ben Konyalı İzmirden yaşayan Att öğrencisi bir garibimYaş 16 boy 168 kilo 60 Bugün çok yakın bir arkadaşıma gittik annemlerle faln, sağolaun döktürmüşler ayıp olmasın diye yiyiverdim Akşam yemeği yemesem mi napsam
hiç duymadım bakıyorum bakalım neymişşmüthiş birşey duydum eğer doğruysa artık fazla kilolar başa dert değil. http://zayiflamaninyontemleri.com/york-testi york testini duyan oldu mu?
Yok ben hiç plates yapmadım canım..Ben Konyalı İzmirden yaşayan Att öğrencisi bir garibimYaş 16 boy 168 kilo 60 Bugün çok yakın bir arkadaşıma gittik annemlerle faln, sağolaun döktürmüşler ayıp olmasın diye yiyiverdim Akşam yemeği yemesem mi napsam
Merhaba civcikciik boyunu ve kilonu öğrwnebilirmiyim ve kaç kilo olmak istedgni.bende aranıza katılmayı düşünüyorum.Yok ben hiç plates yapmadım canım..Ben Konyalı İzmirden yaşayan Att öğrencisi bir garibimYaş 16 boy 168 kilo 60 Bugün çok yakın bir arkadaşıma gittik annemlerle faln, sağolaun döktürmüşler ayıp olmasın diye yiyiverdim Akşam yemeği yemesem mi napsam
Pardon okumamıştım şuan gördm kaç olmak istiyorsunMerhaba civcikciik boyunu ve kilonu öğrwnebilirmiyim ve kaç kilo olmak istedgni.bende aranıza katılmayı düşünüyorum.
50 kilo olmak istiyorum :) şey ben süreklü girimem ama her hafta pazar günleri kilo bildirirmi yazarım inşAllahPardon okumamıştım şuan gördm kaç olmak istiyorsun
Nasil yaptigini aciklar misin lutfen bende kilo vermek istiyorummKızlar ben de size katılabilir miyim benim de hedefim 50 kilo olmak..2 aydır uğraşıyorum 58 ile başladım yola ve düzenli yürüyüş egzersiz yapıyorum şu an 53 kiloyum..boyum 162..bir ay içinde de kalan 3 kiloyu vermek istiyorum..kilo azaldıkça verme süresi de uzuyor..hedefe ulaşayım da süre önemli değilkolay gelsin hayırlı zayıflamalar incelmeler