hedef 50 kilo olmak.. :)))

hadi bakalım bende pilatese Allah bilir ne zaman baslıycam bu hafta halletmek istiyorum

Kolay gelsin sana da canım Sabahtan beri her ayağa kalktığımda su içiyorum bu gece wcde yatıcam sanırsam
bende soda su çay derken şiştim birde regl öncesi canım fena şeyler istiyorrrrrrr
peki sen hiç plates yaptın mı bu arada kaç yasındasın boy kilo kaç ögrenci misin kimlerdensin
ben kısaca trabzonlu konyada yaşayan asistan daha yeni 19 olmuş 155 boylarında 56 kiloda bir tombişim

Yok ben hiç plates yapmadım canım..Ben Konyalı İzmirden yaşayan Att öğrencisi bir garibim Yaş 16 boy 168 kilo 60 Bugün çok yakın bir arkadaşıma gittik annemlerle faln, sağolaun döktürmüşler ayıp olmasın diye yiyiverdim Akşam yemeği yemesem mi napsam

hafif ye yogurda baharat katıp yiyebilirsin yada sütün yanında biraz ceviz yada meyve gibi tatlım

Merhaba civcikciik boyunu ve kilonu öğrwnebilirmiyim ve kaç kilo olmak istedgni.bende aranıza katılmayı düşünüyorum.

Nasil yaptigini aciklar misin lutfen bende kilo vermek istiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…