- 9 Aralık 2013
- 2.621
- 448
- Konu Sahibi elaprensess
- #1.481
afiyet olsun dilviin... aklimda bulunsun bende bakiyimmkızlar bugun eve gelirken kardeşime süt dilimi almaya bim'e girdim ben pek bimden alışveriş yapma taraftarı degildim niye bilmiyorum hoşlanmıyodum tamamen ön yargı yanlış anlamayın herhangi bi sorun yaşamadım bazen ekmek alırız ordan neyse bizim bu yeni cevremizde de öyle büyük marketler yok canım müsli istedi nestle alırım hep baktım yok bim'in kendi ürettiği galiba tam bilmiyorum onun müslisini gördüm almıycaktım ne çıkarki iyi degilse bi şekilde bitirir almam dedm aldım yeni dedim Allah'ım bi müsli o kadar mi güzel olur bayanlarrrrr adı ''funny fitness club'' fakat internette bununla ilgili hiç bir bilgi yok meyveli ve %23 şeker varmış bi sporcuların sitesinde bunu tükettiklerini ve digerlerinden dahada saglıklı oldugunu söylüyolardı size demeden edemedim böyle kıtır kıtır biraz kuru yedim birazda sütle yedim böyle bi damagı var harika anlatılmaz bi tadı var cok cok hoş
bugünkü menü:
sabah: 1 elma (canım kahvaltı yapmak istemedi)
öğlen ve akşam : büyük bir lavaş gibi bi ekmeğin içine 1 kutu ton balığı, salatalık, kornişon, peynir, domates koydum. ikiye böldüm, yarısını öğlen yedim. kalanını da akşam yiycem.
spor: gezmek :) belki bi de şimdi evi süpürürüm.
sanada afiyet olsun camamber...
bende menumu yaziyim bari:
yarim haslanmis yumurta (kizimdan kalan)
1 haslanmis yumurtanin kirmizisi
1 dilim kepek ekmegi
1 kibrit kut.beyaz peynir
3 kayisi kurusu
1 fincan sutlu kahve
oglen :iki yemek kasigi kakaolu dondurma(cok az tattim)
az once bir sutlu kahve bir grisini ve biraz peynir
aksama 3 yada 4kofte( teflonda yagsiz) ve salata yiycem
bugunluk bu kadar tamamlarim
egzersiz ara ara yaptim toplamini yazarim yatmadan...
Son düzenleme: