- 9 Aralık 2013
- 2.621
- 448
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #1.481
afiyet olsun dilviin... aklimda bulunsun bende bakiyimmkızlar bugun eve gelirken kardeşime süt dilimi almaya bim'e girdim ben pek bimden alışveriş yapma taraftarı degildim niye bilmiyorum hoşlanmıyodum tamamen ön yargı yanlış anlamayın herhangi bi sorun yaşamadım bazen ekmek alırız ordan neyse bizim bu yeni cevremizde de öyle büyük marketler yok canım müsli istedi nestle alırım hep baktım yok bim'in kendi ürettiği galiba tam bilmiyorum onun müslisini gördüm almıycaktım ne çıkarki iyi degilse bi şekilde bitirir almam dedm aldım yeni dedim Allah'ım bi müsli o kadar mi güzel olur bayanlarrrrr adı ''funny fitness club'' fakat internette bununla ilgili hiç bir bilgi yok meyveli ve %23 şeker varmış bi sporcuların sitesinde bunu tükettiklerini ve digerlerinden dahada saglıklı oldugunu söylüyolardı size demeden edemedim böyle kıtır kıtır biraz kuru yedim birazda sütle yedim böyle bi damagı var harika anlatılmaz bi tadı var cok cok hoş
bugünkü menü:
sabah: 1 elma (canım kahvaltı yapmak istemedi)
öğlen ve akşam : büyük bir lavaş gibi bi ekmeğin içine 1 kutu ton balığı, salatalık, kornişon, peynir, domates koydum. ikiye böldüm, yarısını öğlen yedim. kalanını da akşam yiycem.
spor: gezmek :) belki bi de şimdi evi süpürürüm.
sagol canımmafiyet olsun dilviin... aklimda bulunsun bende bakiyimm
Ya bayanlar ben irade konusunda çook zayıfım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Spor salonundan yeni geldim kızlar tam bir buçuk saat spor yaptım :118:
Haklısınizdir belki de...cunku yeterince istemiyorsun...
hay masallah esramaaferin kiss korksun yas pastalarrr
Aynen korksun benden tüm kaçamaklar
Bugün yediklerim: Sabah 1 dilim peynir 1 dilim kepek ekmeği, Öğlen: 1 kase kabak çorbası, Ara: 1 portakal, Akşam: 1 kase kabak çorbası
Kendimi çok hafif hissediyorum. Bu haftada 1 gün kaçamak yapıp yapmamak konusuna da Cuma günkü tartı sonucuna göre karar vereceğim. Normalde ortalama 400gr veriyordum haftada. Bu hafta yine öyle olursa (umarım öyle olur ama sanmıyorum...) haftada 1 gün kaçamak koyacağım. Ama eğer daha az vermiş olursam yine kaçamaksız devam edeceğim. Zaten şurada hedefime 2 kilo kaldı yani 1 ay. Bu sürede kaçamaksız idare edebilirim sanıyorum.
Elaaaa sen neler yaptın bugün. Egzersizlerinin toplamını yazacaktın ne kadar oldu acaba
mekik:300
makas hareket:200 er sag ve sol bacak (ayri ayri)
ic bacak:400
yarim sinav :60
emekler pozis. yana bacak:100
emekler pozis. geriye:200
kol plates lastigi ile 100 er de ole
50 squat
simdilik bu kadar kizimi uyuttum simdi..100 er hareket daha yapicam hepsinden... arada bisiklette ceviriyorum..
Harikasıııın
Haklısınizdir belki de...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
uzmek icin soylemedim zeynepcim.. sen kacamak yapma yeterli birazda dikkat et.. yasin kucuk kilonda fazla degil senin meyobolizman hizlidir gencsin...egzersiz yap...okulun felan var diyet degilde herseyden az saglikli beslenmen cok onemli 15 yasin dasin daha... cok guzel verirsin.. yerken birdaha dusun anlik zevk bunlar de ben oyle yapiyorum..
ablacım ne kadar haklısın anlatamam bravooouzmek icin soylemedim zeynepcim.. sen kacamak yapma yeterli birazda dikkat et.. yasin kucuk kilonda fazla degil senin meyobolizman hizlidir gencsin...egzersiz yap...okulun felan var diyet degilde herseyden az saglikli beslenmen cok onemli 15 yasin dasin daha... cok guzel verirsin.. yerken birdaha dusun anlik zevk bunlar de ben oyle yapiyorum..
tamam zeynepcim bekliyoruz... gel buraya yediklerini yaz kacamaklarini yaz egzersizlerini yaz:))) daha iyi hissedersinYok yok üzülmedim de gerçekten haklısınız kararlı olmam gerek ...ama vermek istiyorum hele bugün baya istedim yüzüm falan şişmiş gibi geldi hergün neler yaptığımı neler yeediğimi paylaşmaya başlicam yarından itibaren :))
kızlar günaydınnnn dün yediklerimi yazmaya halim kalmamış erkenden uyudum az yiyince enerjim bitmiş tükenmiş durumdaydım
sabah 7:00
yarım elma
yogurt
peynir biraz
10.00
analı-kızlı türk kahvesi
öğlen 14:00
cabuk corba 1 fincan
bi kaç tane köfte
çay
ikindi 17:00
kendi yaptıgım dondurmam oralet yapıp dondurdum azıcık onu yedim sonra küçük bi parmak mesir macunuyla bi tabak müsli yedim
hareket olarak süper bişey yaptım odamı komple temizledim herşeyin yerini degiştirdim tabi belim ağrıdı ama deydi çok sevdim yeni halini hemde spor oldu
su perisi ne yapti acaba???? ameleyati nasil gecti??? merak ettimmmmm:44:
Spor salonundan yeni geldim kızlar tam bir buçuk saat spor yaptım :118:
mekik:300
makas hareket:200 er sag ve sol bacak (ayri ayri)
ic bacak:400
yarim sinav :60
emekler pozis. yana bacak:100
emekler pozis. geriye:200
kol plates lastigi ile 100 er de ole
50 squat
simdilik bu kadar kizimi uyuttum simdi..100 er hareket daha yapicam hepsinden... arada bisiklette ceviriyorum..
Yok yok üzülmedim de gerçekten haklısınız kararlı olmam gerek ...ama vermek istiyorum hele bugün baya istedim yüzüm falan şişmiş gibi geldi hergün neler yaptığımı neler yeediğimi paylaşmaya başlicam yarından itibaren :))
kızlar günaydınnnn dün yediklerimi yazmaya halim kalmamış erkenden uyudum az yiyince enerjim bitmiş tükenmiş durumdaydım
sabah 7:00
yarım elma
yogurt
peynir biraz
10.00
analı-kızlı türk kahvesi
öğlen 14:00
cabuk corba 1 fincan
bi kaç tane köfte
çay
ikindi 17:00
kendi yaptıgım dondurmam oralet yapıp dondurdum azıcık onu yedim sonra küçük bi parmak mesir macunuyla bi tabak müsli yedim
hareket olarak süper bişey yaptım odamı komple temizledim herşeyin yerini degiştirdim tabi belim ağrıdı ama deydi çok sevdim yeni halini hemde spor oldu
kocaman enerjik dolu bir merhaba diyorumm benim yüzüm tartıda gülüyo bu haftaaagunaydin dilviincimm... degisikligi bende cok severimm)) bende cok degistiririm evi... insan kendini yenilemis gibi hissediyo