hedef 50 kilo olmak.. :)))

afiyet olsun dilviin... aklimda bulunsun bende bakiyimm

sanada afiyet olsun camamber...

bende menumu yaziyim bari:

yarim haslanmis yumurta (kizimdan kalan)
1 haslanmis yumurtanin kirmizisi
1 dilim kepek ekmegi
1 kibrit kut.beyaz peynir
3 kayisi kurusu
1 fincan sutlu kahve

oglen :iki yemek kasigi kakaolu dondurma(cok az tattim)

az once bir sutlu kahve bir grisini ve biraz peynir

aksama 3 yada 4kofte( teflonda yagsiz) ve salata yiycem
bugunluk bu kadar tamamlarim
egzersiz ara ara yaptim toplamini yazarim yatmadan...

Son düzenleme:
Ya bayanlar ben irade konusunda çook zayıfım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hay masallah esrama aferin kiss korksun yas pastalarrr

Aynen korksun benden tüm kaçamaklar

Bugün yediklerim: Sabah 1 dilim peynir 1 dilim kepek ekmeği, Öğlen: 1 kase kabak çorbası, Ara: 1 portakal, Akşam: 1 kase kabak çorbası

Kendimi çok hafif hissediyorum. Bu haftada 1 gün kaçamak yapıp yapmamak konusuna da Cuma günkü tartı sonucuna göre karar vereceğim. Normalde ortalama 400gr veriyordum haftada. Bu hafta yine öyle olursa (umarım öyle olur ama sanmıyorum...) haftada 1 gün kaçamak koyacağım. Ama eğer daha az vermiş olursam yine kaçamaksız devam edeceğim. Zaten şurada hedefime 2 kilo kaldı yani 1 ay. Bu sürede kaçamaksız idare edebilirim sanıyorum.

Elaaaa sen neler yaptın bugün. Egzersizlerinin toplamını yazacaktın ne kadar oldu acaba

mekik:300
makas hareket:200 er sag ve sol bacak (ayri ayri)
ic bacak:400
yarim sinav :60
emekler pozis. yana bacak:100
emekler pozis. geriye:200
kol plates lastigi ile 100 er de ole
50 squat
simdilik bu kadar kizimi uyuttum simdi..100 er hareket daha yapicam hepsinden... arada bisiklette ceviriyorum..

Son düzenleme:

Harikasıııın

Haklısınizdir belki de...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

uzmek icin soylemedim zeynepcim.. sen kacamak yapma yeterli birazda dikkat et.. yasin kucuk kilonda fazla degil senin meyobolizman hizlidir gencsin...egzersiz yap...okulun felan var diyet degilde herseyden az saglikli beslenmen cok onemli 15 yasin dasin daha... cok guzel verirsin.. yerken birdaha dusun anlik zevk bunlar de ben oyle yapiyorum..

Yok yok üzülmedim de gerçekten haklısınız kararlı olmam gerek ...ama vermek istiyorum hele bugün baya istedim yüzüm falan şişmiş gibi geldi hergün neler yaptığımı neler yeediğimi paylaşmaya başlicam yarından itibaren :))

kızlar günaydınnnn dün yediklerimi yazmaya halim kalmamış erkenden uyudum az yiyince enerjim bitmiş tükenmiş durumdaydım
sabah 7:00
yarım elma
yogurt
peynir biraz

10.00
analı-kızlı türk kahvesi

öğlen 14:00
cabuk corba 1 fincan
bi kaç tane köfte
çay

ikindi 17:00
kendi yaptıgım dondurmam oralet yapıp dondurdum azıcık onu yedim sonra küçük bi parmak mesir macunuyla bi tabak müsli yedim

hareket olarak süper bişey yaptım odamı komple temizledim herşeyin yerini degiştirdim tabi belim ağrıdı ama deydi çok sevdim yeni halini hemde spor oldu

Son düzenleme:
ablacım ne kadar haklısın anlatamam bravooo
zenepcim sen yaşının kıymetini bil güzelim gerçekten biraz dikkat et abur cuburu yeme demiyorum ye ama sınırlı sayıda ve saat 6 den sonra bişey yeme spor olarak yürüyüş yapsan yeterli olacaktır bence

tamam zeynepcim bekliyoruz... gel buraya yediklerini yaz kacamaklarini yaz egzersizlerini yaz:))) daha iyi hissedersin

gunaydin dilviincimm... degisikligi bende cok severimm )) bende cok degistiririm evi... insan kendini yenilemis gibi hissediyo

su perisi ne yapti acaba???? ameleyati nasil gecti??? merak ettimmmmm:44:

Bende merak ediyorum salı açılacaktı bandajları şişlikleri inecekti belki pc ye bakıp yormak istememiştir.

Spor salonundan yeni geldim kızlar tam bir buçuk saat spor yaptım :118:

tebrikler esra çok istikrarlısın ben bu hafta biraz saldım kendimi bir yorgunluk miskinlik var üzerimde 2 gündür spor yapmıyorum (

ohh ohhh bizim kızlar çalışıyor :)) ne güzel spor yapmışın ela imrendim sana :))

zeynepciğim sen öncelikle cips gibi yağlı kalorili abur cuburları kes
sonra 3 öğün yemeğini abartmadan güzelce yeee
kahvaltılarını hiç aksatma sabah 10 dk erken kalk bişiler atıştır öyle git okuluna
mevyeni eksik etme gün içinde sevdiğin meyvelerden yee
yürüyüş yap bisiklete bin basketbol oyna voleybol oyna sevdiğin bir hareketi yap hareketli ol
bak nasıl güzel vereceksin yemeğinden kesip abur cubur yeme senin tam ergenlik dönemin
bu dönemde boyun uzayacak vücudun gelişecek ve vücut yapın oturacak
yine bu dönemde vücudun çok enerji harcıyor o yüzden birazcık dikkat edersen hemencecik verirsin
bu konuyu dert etmene hiiiiç gerek yok

tebrikler dilvin tebdili mekanda ferahlık vardır :))

bu arada herkese günaydınlarrr

gunaydin herkeze
bugun ben cok mutluyum cunku regl bitti. ve kilo vermisimmm egzersize devam bugun...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…