- 16 Aralık 2013
- 4.743
- 2.891
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #1.461
evet canim hayirlisi.bizimki de cok zeki maşallah baba gibi herseye karsi ilgisi var.neyse ülkemizin boyle zeki cocuklara ihtiyaci var.insallah yegenin de cok iyi yerlere gelir.onlar bizim gelecegimiz.bu arada aklima birsey geldi:ben bankada çalışırken kucuk bir cocuk( tahminen 4 yasindaydi) geldi konusmaya basladik bi kac soru sordum derken sen burda mi oturuyorsun dedim bana verdigi cevap: -ben salak miyim neden bankada oturayim oldu ve ben o an anladim ki kullandigim her kelimeyi dusunerek kullanmaliyim yeni nesil cokk zeki valla.
gunaydınnnnnnnnn
herkezeeeeeee
kızlar dün canım öyle bir peynirli börek istediki anlatamam bende eve giderken 2 yufka aldım bol lor peynirli yalancı su böreği yaptım en küçük borcam tepside toplam 9 küçük dilim çıktı tabi eşim hemen 3 dilimini mideye indirdi bende üç parmak genişliğinde küçük bir dilim yedim sabah kahvaltıda da küçücük bir dilim yedim tadı damağımda kaldı nefsim tam körelmedi ama bu kadarcığı bile beni mutlu etmeye yetti :))
afiyet olsun btacim....
teşekkürler canım bu hafta kilo veremiyorum yaa 100 gr bile gitmiyor en azından biraz moral olur dedim
kızlar sanırım vücudum doğum sonrası ödem atmayı bitiremedi
dün hamur işi yememe rağmen sabah 56,7 kiloyu gördümmm inanamıyorumdoğum öncesine 700 gr kaldı ama asıl hedefim önce 50 sonra 48
doğum yapalı 43 gün oldu ödem anca gidiyo sanki
ayyy masallahhdogum gunune az kalmisss... emekliyomu.. yuruyunce daha zor oluyo ya... benimki yeni yeni yurumeye basladi...
ben keten tohumu ve gun kurusu kaysi yiyorum sende ise yararmi bilmem bana iyi geliyo
esracimmm cok takma olan olmus yemissin..birazdaha dikkat edersin yarinn..
evet canim dogum gunune az kaldi sabırsızlıkla bekliyoruz.8 aylikken kisa bi sure emeklemeye basladi sonra birakti 10 aylik olana dek oturdu simdi hic emeklemiyor ama ayakta koltuklara tutunarak gidiyor yurumeye cok hevesli belki de hic emeklemez.
tabi anca gider vucut lohusalikta toparlama surecine giriyo ....cok sevindim deme ki ne yapiyormusuz uzulmuyormusuz) daha yeni dogum yatpin cok sanslisin.. ...... ben 40 gun icinde 11 kilo odem attim(bebek dahil ki oda 3 kilo dogdu) 101 den 90 oldum.. sonra 6 ay emzirdim bir bes kiloda 6 ay icinde gitti rejim yapmadan...85 kilo oldum... sendaha verirsin...
gunaydınnnnnnnnn
herkezeeeeeee
demek benim ödemler gidiyo canım emzirdikçe de kilo vermek kolaylaşıyo ayy inşallah kendimi çok kasmadan emzirerek hedefe ulaşırım çok mutluyum
ayy bende cok heycanlanmistim... dogumgunune bir suru hazirlik yaptim.. internetten balonlar almistim... cok hevesleniyo insan... benim kizda 12 ayda emekledi.. suan 14 aylik ama emeklemeyi sevmiyor.. bosta kalirsa anca biyere tutunmaya gitiginde...biz hala tam yurumuyoruz elimden tutarak..anca ama hep yurumek istiyo butun gun ev geziyoruz.. hic durmadanayyy masallahhdogum gunune az kalmisss... emekliyomu.. yuruyunce daha zor oluyo ya... benimki yeni yeni yurumeye basladi...
evet canim dogum gunune az kaldi sabırsızlıkla bekliyoruz.8 aylikken kisa bi sure emeklemeye basladi sonra birakti 10 aylik olana dek oturdu simdi hic emeklemiyor ama ayakta koltuklara tutunarak gidiyor yurumeye cok hevesli belki de hic emeklemez.
coksanslisin ya :))) ben okadar sansli degildim cookkk kilo aldim gebelikte..demek benim ödemler gidiyo canım emzirdikçe de kilo vermek kolaylaşıyo ayy inşallah kendimi çok kasmadan emzirerek hedefe ulaşırım çok mutluyum
ayy bende cok heycanlanmistim... dogumgunune bir suru hazirlik yaptim.. internetten balonlar almistim... cok hevesleniyo insan... benim kizda 12 ayda emekledi.. suan 14 aylik ama emeklemeyi sevmiyor.. bosta kalirsa anca biyere tutunmaya gitiginde...biz hala tam yurumuyoruz elimden tutarak..anca ama hep yurumek istiyo butun gun ev geziyoruz.. hic durmadan
coksanslisin ya :))) ben okadar sansli degildim cookkk kilo aldim gebelikte..
Bİ İNSAN İSTERSE 15-20 GÜNDE NE KADAR ZAYIFLAR
Günaydın kızlar...
Elacım ben keten tohumunu cekip yoğurtla yiyordum ama oda pek fayda etmedi gerçi uzun zamandır yemiyorum :)
Sen nasıl kullanıyorsun keten tohumunu gerçekten sıkıntılıyım çünkü
Bİ İNSAN İSTERSE 15-20 GÜNDE NE KADAR ZAYIFLAR
kisiye gore degisir metobolizma hizina yaptigi egzersiz ve diyete gore degisir
cakilcim ben uykudan kalkar kalkmaz.. bir tatli kasigi dolusu bir bardak suyla aliyorum..ustunede 2 gunkurusu kaysi kahvalti etmeden 15 dk once.. dene istersen bi...
canım tatlı isterse sütlü tatlı yiyorum canım hatta çikolata da yiyorum ama bir paket değil 1 parça :) 13 kilo almıştım 12 gitti şimdilik 57 sayıyorum kendimi 56,700 olduğum için :) 700gr giderse başa dönmüş olcam, haftada bi kaç gün hamur işi de yediğim oluyor dün kurabiye ve börek yedim, tek yardımcım emzirmek.maşallah canim iyi gidiyorsun.emzirme döneminde sadece tatlı ve hamur isi yemesen herşeyi yesen bile kilo veriyorsun ama ben o donemde kilo aldim cunku hic kasmadim nasil olsa sonra verecegim dedim kendimi ödüllendirdim.ama sen en guzelini yapiyorsun once zayifla sonra rahat rahat herseyi ye.sen de hamilelikte cok kilo almamistin degil mi?
coksanslisin ya :))) ben okadar sansli degildim cookkk kilo aldim gebelikte..