hedef 50 kilo olmak.. :)))

yaaa çok güldüm yaaa gerçekten öyle ama zekayı yönlendirmek anne babanın elinde :)))

gunaydınnnnnnnnn
herkezeeeeeee

Günaydınn herkese :)))

kızlar dün canım öyle bir peynirli börek istediki anlatamam bende eve giderken 2 yufka aldım bol lor peynirli yalancı su böreği yaptım en küçük borcam tepside toplam 9 küçük dilim çıktı tabi eşim hemen 3 dilimini mideye indirdi bende üç parmak genişliğinde küçük bir dilim yedim sabah kahvaltıda da küçücük bir dilim yedim tadı damağımda kaldı nefsim tam körelmedi ama bu kadarcığı bile beni mutlu etmeye yetti :))

afiyet olsun btacim....

teşekkürler canım bu hafta kilo veremiyorum yaa 100 gr bile gitmiyor en azından biraz moral olur dedim

senin kilon en azindan az o yuzden veremiyorsun.. ya ben 10 kilo fazlayim senden .. ben dun cok dikkat etmme ragmen gr vermemisim... sadece salata ve yagziz balik yedim..tatilde hic tatli yemedim... gazli icecek icmedim dikkat etmme ragmen 700 gr almisim .dusunn... ya benim birkac gun kacirmam (ki getcekten abartmadim) bedeli hep agir oluyo..( neyse bugun toparlarim herhalde dedim ama tartida hic vermemisim.. regl de bitti sayilir.((. umarim cumaya tekrar 63.2 olurum gittigim yetden baslarim haftaya.. bugun mutlaka egzersiz yapicam... birazdan baslarim... aksamakadar bakalim yazicam buraya toplamini not ediyim

Son düzenleme:
kızlar sanırım vücudum doğum sonrası ödem atmayı bitiremedi
dün hamur işi yememe rağmen sabah 56,7 kiloyu gördümmm inanamıyorum doğum öncesine 700 gr kaldı ama asıl hedefim önce 50 sonra 48
doğum yapalı 43 gün oldu ödem anca gidiyo sanki

Son düzenleme:

tabi anca gider vucut lohusalikta toparlama surecine giriyo ....cok sevindim deme ki ne yapiyormusuz uzulmuyormusuz ) daha yeni dogum yatpin cok sanslisin.. ...... ben 40 gun icinde 11 kilo odem attim(bebek dahil ki oda 3 kilo dogdu) 101 den 90 oldum.. sonra 6 ay emzirdim bir bes kiloda 6 ay icinde gitti rejim yapmadan...85 kilo oldum... sendaha verirsin...

Son düzenleme:

demek benim ödemler gidiyo canım emzirdikçe de kilo vermek kolaylaşıyo ayy inşallah kendimi çok kasmadan emzirerek hedefe ulaşırım çok mutluyum

demek benim ödemler gidiyo canım emzirdikçe de kilo vermek kolaylaşıyo ayy inşallah kendimi çok kasmadan emzirerek hedefe ulaşırım çok mutluyum

maşallah canim iyi gidiyorsun.emzirme döneminde sadece tatlı ve hamur isi yemesen herşeyi yesen bile kilo veriyorsun ama ben o donemde kilo aldim cunku hic kasmadim nasil olsa sonra verecegim dedim kendimi ödüllendirdim.ama sen en guzelini yapiyorsun once zayifla sonra rahat rahat herseyi ye.sen de hamilelikte cok kilo almamistin degil mi?

Günaydın kızlar...

Elacım ben keten tohumunu cekip yoğurtla yiyordum ama oda pek fayda etmedi gerçi uzun zamandır yemiyorum :)
Sen nasıl kullanıyorsun keten tohumunu gerçekten sıkıntılıyım çünkü

cakilcim ben uykudan kalkar kalkmaz.. bir tatli kasigi dolusu bir bardak suyla aliyorum..ustunede 2 gunkurusu kaysi kahvalti etmeden 15 dk once.. dene istersen bi...

canım tatlı isterse sütlü tatlı yiyorum canım hatta çikolata da yiyorum ama bir paket değil 1 parça :) 13 kilo almıştım 12 gitti şimdilik 57 sayıyorum kendimi 56,700 olduğum için :) 700gr giderse başa dönmüş olcam, haftada bi kaç gün hamur işi de yediğim oluyor dün kurabiye ve börek yedim, tek yardımcım emzirmek.
coksanslisin ya :))) ben okadar sansli degildim cookkk kilo aldim gebelikte..

bence sende şanslısın diyet yapabildiğin ve hedefe doğru ilerlediğin için

kızlar bugun eve gelirken kardeşime süt dilimi almaya bim'e girdim ben pek bimden alışveriş yapma taraftarı degildim niye bilmiyorum hoşlanmıyodum tamamen ön yargı yanlış anlamayın herhangi bi sorun yaşamadım bazen ekmek alırız ordan neyse bizim bu yeni cevremizde de öyle büyük marketler yok canım müsli istedi nestle alırım hep baktım yok bim'in kendi ürettiği galiba tam bilmiyorum onun müslisini gördüm almıycaktım ne çıkarki iyi degilse bi şekilde bitirir almam dedm aldım yeni dedim Allah'ım bi müsli o kadar mi güzel olur bayanlarrrrr adı ''funny fitness club'' fakat internette bununla ilgili hiç bir bilgi yok meyveli ve %23 şeker varmış bi sporcuların sitesinde bunu tükettiklerini ve digerlerinden dahada saglıklı oldugunu söylüyolardı size demeden edemedim böyle kıtır kıtır biraz kuru yedim birazda sütle yedim böyle bi damagı var harika anlatılmaz bi tadı var cok cok hoş

bugünkü menü:

sabah: 1 elma (canım kahvaltı yapmak istemedi)
öğlen ve akşam : büyük bir lavaş gibi bi ekmeğin içine 1 kutu ton balığı, salatalık, kornişon, peynir, domates koydum. ikiye böldüm, yarısını öğlen yedim. kalanını da akşam yiycem.

spor: gezmek :) belki bi de şimdi evi süpürürüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…