hedef 50 kilo olmak.. :)))

Evet esra ya:))) hersey cok guzeldi ama keyfimiz yoktu napalim ... Allah baska buyuk sıkıntılar vetmesinn.... gene gideriz... olsunn ))
sen neyaptin?? nasilsin... ben ara ara okudum eve gidince bir bakicam ... netten...

Amin amin. Sıkıntınız bu olsun.

Ben cumartesi ve pazar baya kaçırdım elaa :)) Ama telafi edeceğim, kaçamağım olsun ne yapalım... Şimdi detoks gibi bir şey yapmaya çalışıyorum. Sağlıklı olsun diye sebzeli çorba yaptım onu içiyorum öğünlerimde. Ara öğünler de meyve. Spora da devam :) Cuma günü tartıldığımda 50,9 kiloydum. Umarım bu hafta da biraz da olsa verebilirim kaçamağa rağmen.

Buradaki ilk yüzleri pek göremiyorum ela. Renitsa'dan haberin var mı nasıl gidiyor acaba hamileliği

Son düzenleme:

bende yarin sıkı baslicam artik napalim ... hatta basladim bile) cumaya kadar.. toparlamam lazim kendimi... cok sıkı basliyorum 30 mayista akraba dugunu var o zamana kadar kacamak yok bana...renitsa girmedi haberin yok deli kiz haber ver dimi bende merak ediyorumm.... :))
ilk yuzleri bende goremedim pek ...kararli olan yaziyo zaten... yada birseye azmetmeye calisan... ce yapip gidende oluyo...

Ben bir senede aldım 10 kilo..Egenliğe girince oldu.şu an 15 yaşındayım ve bende 50 kilo olmak istiyorum ve 59 60 arası bi kilodayım.Bende geleyim aranıza dicem de geç mi kaldım sanki ?

Ben bir senede aldım 10 kilo..Egenliğe girince oldu.şu an 15 yaşındayım ve bende 50 kilo olmak istiyorum ve 59 60 arası bi kilodayım.Bende geleyim aranıza dicem de geç mi kaldım sanki ?
yok canim ne gec kalmasi burda herhangi bir sure yok yada zaman:)) hosgeldin) sporla ve dengeli beslenmeyle halledersin.. daha gelisim cagindasin okulunda vardir cok sıkmadan kendini... halledersin.. agirli spor ve egzersize ver abur cuburdanda kaç... evet ergenlige girince hem istah artiyo hemde kilo regliden sonra bende cok celimsizdim...

Beni de kabul ettiğiniz için teşekkür ederim evet genelde egzersiz yapıcam ama yemeğe de dikkat etmem gerek peki günlük yediklerimizi minpaylaşıyoruz burda ?

kizlar ben eve geldim..:))evim evim guzel evim :))) ben tartildim.. gerci sabah ac karninada tartilcam ama merak ettim cok fazla sis hisediyodum..neyse sabahta tartilirim kesin sonuc o zaman belli olur azicik almis gibiyim bakalim yol regli hepsi karisti

Günaydın dın dın dın!
oh ya sonunda normal saatte uyanabildim, bunlar hep aylar sonra yaptığım spor sayesinde
bugün spor programımı oluşturucam, haftasonu da gidip pilates topu vs alıcam. spor kıyafeti de almayı düşünüyorum, evde yapıcam ama daha çok motive olurum öyle.

merak etme sen toparlarsın, tatilde bile dikkat etmeyi başarmış birisin sonuçta. kızın nasıl oldu?

Günaydın kızlar,

dün biraz fazla kaçırdım 4 tane tuzlu kurabiye yedim çok severim tuzlu kurabiyeyi dayanamadım özlemişim
kilo vermem durdu benim bu hafta 100 gr bile versem yeterli anlamıyorum haftada 5-6 gün bisiklete biniyorum yediklerime yine çok dikkat ediyorum
kilo azaldıkça çok zor oluyor çoooookkkk
çalışmıyor olsam detoks falan yapardım 1 günlük vücudu şaşırtırdım ama çalışıyorum işteyken imkansız

elacım kızının toparlanmaya başlamasına sevindim
inşallah bir dahaki tatiliniz daha eğlenceli olur

günaydın çıtır hatuncuk
kız sen zaten çıtırsın anlamıyom ki öldürmeye mi çalışıyon beni bu gazınla yok yok kesin sana bakmaktan ölcem ben
ne işle ugrasıyosun peki

günaydın çıtır hatuncuk
kız sen zaten çıtırsın anlamıyom ki öldürmeye mi çalışıyon beni bu gazınla yok yok kesin sana bakmaktan ölcem ben
ne işle ugrasıyosun peki

yaa öle deme benim sorunum kalçalarımda tüm kilolarım oralarda depolanmış hem daha yeni 38 beden pantalonlarımda rahat eder oldum bacaklarımın biraz daha incelmesini istiyorum

bir fabrikada laboratuvar ortamında çalışıyorum bazen ayakta testler yapıyorum bazende masa başında evrak işleriyle uğraşıyorum

canım o zaman uygun bi detoks bul meyveli sebzeli falan

birlikte yaparız o zaman ve detoks 3 haftada bir uygulanması lazım dimi yanlış bilmiyorum

olur ben dekoks konusunda pek fazla bilgi sahibi değilim ama haşlanmış sebze , meyve ve suları ağırlıklı olduğunu biliyorum yağ,et,karbonhidrat yenmediğini biliyorum o kadar benim yapacağımda meyve ve sebze çorbası ile olur ve 1 günden fazla yapamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…