hedef 50 kilo olmak.. :)))

kizlar kizim nezle gibiydi... simdi resmen grip oldu.. yarin donuceltik bugun donmeye karar verdik... yoldayiz simdi... pek giremedim.. aksama evde oluruz.. diyette gelince dun odadan bile cikmadik sabah kahvaltiya gitmedik kizim gece boyunca cok agladi burnu tikali olunca... kabizlik dis vs.. sabah uyudu... gozundede ufak bir kanama oldu kusacak kadar cok agladi dusunun... sanirim ıkınmaktan felan oldu yada mikrop kapti:KK43:( anlicaniz tatil bize yaramadi hevesimizde kacti... bizde donmeye karar verdik.. ne zormus anne baba olmak..

Elacım çok geçmiş olsun kızına, en kısa zamanda toparlar umarım :)) :emir_bebek:

kızlar iftarımı açtım az ve saglıklı beslenmeye çalıştım ne kadar başarabildim bu şehir hayatında bilinmez yorumu size bırakıyorum...(yine trabzon özlemi tepişiyo içimde pek dertliyim aa dostlarrr)
170 ml hazır çabuk çorba kremalı mantar
bi kaç tane taze sarımsak
biraz tel peynir 3-4 tel
biraz yogurt
2-3 tane salatalık ve domates
1 tane küçük snickers analı kızlı paylaştık :KK14:
tabiki bolcaa su 1 litreye yakın içtim şu an kendimi afedersiniz ama hamile gibi hissediyorum şiştim kaldım :KK60:

bugün yediklerim:

sabah: 1 yumurta + 1 dilim ekmek
öğlen: bir parça et
akşam: pırasa + bir kase yoğurtlu müsli

1 saate yakın da pilates yaptım :KK51:

bir de bu akşam tam olarak bir program yapıp kendi günlüğümü de oluşturmaya karar verdim kızlar, oraya da yazıcam.

Son düzenleme:
kızlar iftarımı açtım az ve saglıklı beslenmeye çalıştım ne kadar başarabildim bu şehir hayatında bilinmez yorumu size bırakıyorum...(yine trabzon özlemi tepişiyo içimde pek dertliyim aa dostlarrr)
170 ml hazır çabuk çorba kremalı mantar
bi kaç tane taze sarımsak
biraz tel peynir 3-4 tel
biraz yogurt
2-3 tane salatalık ve domates
1 tane küçük snickers analı kızlı paylaştık :KK14:
tabiki bolcaa su 1 litreye yakın içtim şu an kendimi afedersiniz ama hamile gibi hissediyorum şiştim kaldım :KK60:

ben beğendim bikaç saat sonra da meyve falan ye bence. snickers mini olanlardan mı büyük mü :)

2 tane mini bi pakette oluyo ya onlardan birini ben birini annem yedi :KK1:

neyse hadi oruçlu olduğun için bi şey demiyorum ama snickers çooook kalorili bi şey. ben bugün cips yemedim mesela, hem de acılıydı en sevdiğim :KK43:
gaza gel dilvo gaza gel, hava ısıncak bi kaç haftaya, dombul dombul kalmayalım :)

neyse hadi oruçlu olduğun için bi şey demiyorum ama snickers çooook kalorili bi şey. ben bugün cips yemedim mesela, hem de acılıydı en sevdiğim :KK43:
gaza gel dilvo gaza gel, hava ısıncak bi kaç haftaya, dombul dombul kalmayalım :)
evet biliyorum çooooookkk kalorili oldugunu ama nerdeyse 1 senedşr yemiyodum desem inanır mısın :KK70:
gece meyve yemem uyumadan soda içerim sadecee hadi cea ver o zaman banaaa :KK52:

bugün yediklerim:

bir de bu akşam tam olarak bir program yapıp kendi günlüğümü de oluşturmaya karar verdim kızlar, oraya da yazıcam.
sen bu kadar mı yedinnnn :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
ben kendimi şuan dev gibi hissediyorummmmm:KK43::KK43::KK43:

sen bu kadar mı yedinnnn :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
ben kendimi şuan dev gibi hissediyorummmmm:KK43::KK43::KK43:

hmm evet ama 12de kalktım, bi de haftasonu çok fazla yediğim için azalttım.
sabahları tartılmıyım diyorum ama tutamıyorum, öğlen tartıldığımda da bi 49.3 çıktım bi 48.7. saçma sapan.

bende -0.900 gram gördüm cok sevindirik oldum :KK70:

vaaay, maşallah sana.
haftaya lazer epilasyona gitmek istiyorum, o zamana kadar bi kilo versem iyi. yarın arıyım randevu alıyım.
bacaklarım hep batık oldu, bi sürü güzel elbisem şortum var, hiç giyemedim.
hem kilolarımı vericem hem de epilasyon yaptırcam ve mayıs ortasından itibaren pantolon giymicem.:KK53:

vaaay, maşallah sana.
haftaya lazer epilasyona gitmek istiyorum, o zamana kadar bi kilo versem iyi. yarın arıyım randevu alıyım.
bacaklarım hep batık oldu, bi sürü güzel elbisem şortum var, hiç giyemedim.
hem kilolarımı vericem hem de epilasyon yaptırcam ve mayıs ortasından itibaren pantolon giymicem.:KK53:
vaaaaaayyyy maşallah ne güzel bana izin yok lazeree

bugün yediklerim:

Ben de bugün detoks benzeri bir şey yaptım. Sabah 1 dilim peynir ve 1 dilim çavdar ekmeği yedim. Onun dışında öğlen ve akşam birer kase sebze çorbası içtim kabaklı. Gün içinde ara öğünlerde toplam 1 portakal yedim. Bir de spor salonunda bir buçuk saat spor yaptım :KK9:

Ben de bugün detoks benzeri bir şey yaptım. Sabah 1 dilim peynir ve 1 dilim çavdar ekmeği yedim. Onun dışında öğlen ve akşam birer kase sebze çorbası içtim kabaklı. Gün içinde ara öğünlerde toplam 1 portakal yedim. Bir de spor salonunda bir buçuk saat spor yaptım :KK9:

oo spor bayağı iyi :nazar:
ben de kabaklı çorba yapıcam perşembe ya da cuma.

yaa yerim yaaa tombik prensesi bundan sonra sende çirkinleştir kızını bak nazara geliyor
vala cirkinlestirecem kömür sürücem evden cikarken:KK1:
Elacım çok geçmiş olsun kızına, en kısa zamanda toparlar umarım :))
:emir_bebek:

insallah esracim grip ilaci felan kullaniyoruz burun spreyi biraz daha rahatladi.. daha iyi ama otel de kalmak zor oldu hastayken... emzikleri var surekli yere dusuyo allahtan ketıl felan goturdum hep kaynattik.. ama genede zor oldu... bizde donuyoruz napalim

eneeee kızın mı hastaydı öp hepimizin yerine prensesiii :KK31:

operim dilvincimmm:)) sanada Allah kabul etsin... orucmussun..

bir saat sonra evdeyim kesin kilo almisimdir... cok abartmadim ama ufak kacamaklarim oldu... yolda mecburi biseyler yedim bugun... okadar dikkat ettim ama bugun bir hamburger yedim..neyse yarinn cok super basliyorum...

hulyacim istedigin iki seyden birisi yani zayiflamak senin elinde. universite nasip meselesi bu sene olmaz da seneye olur.ama senin once zayiflayarak ozguvenini kazanman gerek.herkesten gectim once kendin icin yapmalisin bunu.universite illa olacak diye birsey yok lakin onun icin de elinden gelenin fazlasını yap ki ilerde pisman olma.sunu unutma hayat mıknatıs gibidir neyi istersen onu cekersin.hem sen de eminim o azim var..:):)

haklısınız hem de çok. benim şu an en çok ihtiyaç duyduğum şey özgüven.her ikisi içinde elimden gelenin en iyisini yapıcam. kendim için.desteğiniz için çok teşekkür ederim bana motivasyon sağladınız yorumunuzla:):)

insallah esracim grip ilaci felan kullaniyoruz burun spreyi biraz daha rahatladi.. daha iyi ama otel de kalmak zor oldu hastayken... emzikleri var surekli yere dusuyo allahtan ketıl felan goturdum hep kaynattik.. ama genede zor oldu... bizde donuyoruz napalim

Annemlerden hatırlıyorum, biz de küçükken ne zaman tatile gitsek hasta olurduk. Bu annelere keyif yapmak haram resmen :KK43:( tatilin burnundan gelmiştir... İnşallah bir dahakine böyle olmaz canım tekrar geçmiş olsun.

oo spor bayağı iyi :nazar:
ben de kabaklı çorba yapıcam perşembe ya da cuma.

Evet canım ben kabak, soğan, patates, havuç ve sarımsak ekledim çok güzel bir sebze çorbası oldu. İçine 1 bardak da süt koydum ama un koymadım. Kremalı gibi de oldu süt olunca. Ama sebzeleri kavurmadım yağda, haşladıktan sonra suyunu süzmeden ekledim yağını karatay usülü (aslında karatay diyeti yapmıyorum ama böyle daha sağlıklı olduğuna inandığım için bütün yemeklerde böyle yaparım) çok lezzetli oldu tavsiye ederim :KK34:

X