- 28 Eylül 2010
- 1.253
- 292
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #1.361
kizlar kizim nezle gibiydi... simdi resmen grip oldu.. yarin donuceltik bugun donmeye karar verdik... yoldayiz simdi... pek giremedim.. aksama evde oluruz.. diyette gelince dun odadan bile cikmadik sabah kahvaltiya gitmedik kizim gece boyunca cok agladi burnu tikali olunca... kabizlik dis vs.. sabah uyudu... gozundede ufak bir kanama oldu kusacak kadar cok agladi dusunun... sanirim ıkınmaktan felan oldu yada mikrop kapti( anlicaniz tatil bize yaramadi hevesimizde kacti... bizde donmeye karar verdik.. ne zormus anne baba olmak..
eneeee kızın mı hastaydı öp hepimizin yerine prensesiiitesekkur ederim camambercim saoll)) aminn
kızlar iftarımı açtım az ve saglıklı beslenmeye çalıştım ne kadar başarabildim bu şehir hayatında bilinmez yorumu size bırakıyorum...(yine trabzon özlemi tepişiyo içimde pek dertliyim aa dostlarrr)
170 ml hazır çabuk çorba kremalı mantar
bi kaç tane taze sarımsak
biraz tel peynir 3-4 tel
biraz yogurt
2-3 tane salatalık ve domates
1 tane küçük snickers analı kızlı paylaştık
tabiki bolcaa su 1 litreye yakın içtim şu an kendimi afedersiniz ama hamile gibi hissediyorum şiştim kaldım
2 tane mini bi pakette oluyo ya onlardan birini ben birini annem yediben beğendim bikaç saat sonra da meyve falan ye bence. snickers mini olanlardan mı büyük mü :)
2 tane mini bi pakette oluyo ya onlardan birini ben birini annem yedi
evet biliyorum çooooookkk kalorili oldugunu ama nerdeyse 1 senedşr yemiyodum desem inanır mısınneyse hadi oruçlu olduğun için bi şey demiyorum ama snickers çooook kalorili bi şey. ben bugün cips yemedim mesela, hem de acılıydı en sevdiğim
gaza gel dilvo gaza gel, hava ısıncak bi kaç haftaya, dombul dombul kalmayalım :)
sen bu kadar mı yedinnnnbugün yediklerim:
sabah: 1 yumurta + 1 dilim ekmek
öğlen: bir parça et
akşam: pırasa + bir kase yoğurtlu müsli
1 saate yakın da pilates yaptım
bir de bu akşam tam olarak bir program yapıp kendi günlüğümü de oluşturmaya karar verdim kızlar, oraya da yazıcam.
sen bu kadar mı yedinnnn
ben kendimi şuan dev gibi hissediyorummmmm
bende -0.900 gram gördüm cok sevindirik oldumhmm evet ama 12de kalktım, bi de haftasonu çok fazla yediğim için azalttım.
sabahları tartılmıyım diyorum ama tutamıyorum, öğlen tartıldığımda da bi 49.3 çıktım bi 48.7. saçma sapan.
bende -0.900 gram gördüm cok sevindirik oldum
vaaaaaayyyy maşallah ne güzel bana izin yok lazereevaaay, maşallah sana.
haftaya lazer epilasyona gitmek istiyorum, o zamana kadar bi kilo versem iyi. yarın arıyım randevu alıyım.
bacaklarım hep batık oldu, bi sürü güzel elbisem şortum var, hiç giyemedim.
hem kilolarımı vericem hem de epilasyon yaptırcam ve mayıs ortasından itibaren pantolon giymicem.
bugün yediklerim:
sabah: 1 yumurta + 1 dilim ekmek
öğlen: bir parça et
akşam: pırasa + bir kase yoğurtlu müsli
1 saate yakın da pilates yaptım
bir de bu akşam tam olarak bir program yapıp kendi günlüğümü de oluşturmaya karar verdim kızlar, oraya da yazıcam.
neden yok zararlı olabilir diye mi? ben bacaklarımla baş edemiyorum gitmem lazım.vaaaaaayyyy maşallah ne güzel bana izin yok lazeree
Ben de bugün detoks benzeri bir şey yaptım. Sabah 1 dilim peynir ve 1 dilim çavdar ekmeği yedim. Onun dışında öğlen ve akşam birer kase sebze çorbası içtim kabaklı. Gün içinde ara öğünlerde toplam 1 portakal yedim. Bir de spor salonunda bir buçuk saat spor yaptım
vala cirkinlestirecem kömür sürücem evden cikarkenyaa yerim yaaa tombik prensesi bundan sonra sende çirkinleştir kızını bak nazara geliyor
Elacım çok geçmiş olsun kızına, en kısa zamanda toparlar umarım :))
eneeee kızın mı hastaydı öp hepimizin yerine prensesiii
hulyacim istedigin iki seyden birisi yani zayiflamak senin elinde. universite nasip meselesi bu sene olmaz da seneye olur.ama senin once zayiflayarak ozguvenini kazanman gerek.herkesten gectim once kendin icin yapmalisin bunu.universite illa olacak diye birsey yok lakin onun icin de elinden gelenin fazlasını yap ki ilerde pisman olma.sunu unutma hayat mıknatıs gibidir neyi istersen onu cekersin.hem sen de eminim o azim var..:):)
insallah esracim grip ilaci felan kullaniyoruz burun spreyi biraz daha rahatladi.. daha iyi ama otel de kalmak zor oldu hastayken... emzikleri var surekli yere dusuyo allahtan ketıl felan goturdum hep kaynattik.. ama genede zor oldu... bizde donuyoruz napalim
oo spor bayağı iyi
ben de kabaklı çorba yapıcam perşembe ya da cuma.