hedef 50 kilo olmak.. :)))

Merhaba Elacım Hoşgeldin
Kızın İçin çok üzüldüm canım ama atlatmış ya yinede iyi her çocukta oluo böle tatilde hastalanma maalesef

Merhaba bta :)

Ya seninle yarışa başladım daha bi kaçamak yapar oldum ben kilo vermek yerine alıyorum galiba ben senin nasıl gidiyor??

kızlar menüm
sabah 7:25
biraz tel peynir
1 tane ücgen peynir
5 kaşık yulaf ezmesi
1 cay kasıgı türk kahvesi
1 su bardagı süt
bunlarla güzel bi müsli yaptım ama hepsini yiyemedim 200 kalori bile etmiyo yedigim

11:00 dışarda işimiz vardı yagmura bi tutulduk ardından dolu yagdı bizde bi kamelyaya girdik yanımızda market vardı eve geç gidicez sandık o yüzden yedik bunları
1 tane kek 135 kalori
1 tane kornet 145 kalori
4 tane jelibon ortalama 25 kalori

14:00
2 kaşık baharatlı tavuklu bulgur pilavı
6 kaşık sebze yemeği
yogurt birazda salata

şimdi kahve içiyorum bugun böyle kapattım evde bir sürü iş beni bekler koca salon toplancak ev silinip süpürülcek yarın gece dolu misafir var sonra ikramlık yapılcak tepsi tepsi :18::18:

bundan sonra 1 tane soda bol bol bitki cayı ve normal cay içerimm

Son düzenleme:
yeni kot almadım eskilerinidebilmiyorum bilirsin kot eskiyince vücut şeklini alır açılır yaa şuankiler öyle ama 29 falandı galiba dediğim gibi benim üst bedenim 36 alt bedenim 38 orda bi orantısızlık var ben sadece bacaklarımın ve kalçalarımın incelmesini istiyorum[/QUOTE]

hıımmm anladimm... gerci herkezin vucuttan boydan kemik yapisindan degisir benimde sacma oldu sorum... ya spor tek ilacin mutis cevap veriyor sadık kalirsan... kiiii sen diyorsun inceldim diye o zaman biraz daha artirmaya calis..

Merhaba Elacım Hoşgeldin
Kızın İçin çok üzüldüm canım ama atlatmış ya yinede iyi her çocukta oluo böle tatilde hastalanma maalesef
tesekkur ederim cakilcim hos buldum)))) evet oluyo malesef neyseki evimizdeyiz ve daha iyiyiz ..
sen nasilsin??

Son düzenleme:

oglum bir hafta sonra 11aylik olacak.elacim gunde 3 litre su icince mecburen gidiyorum lavaboya. simdilik iyi gibi inşallah birsey olmaz.

Merhaba bta :)

Ya seninle yarışa başladım daha bi kaçamak yapar oldum ben kilo vermek yerine alıyorum galiba ben senin nasıl gidiyor??

çakıl bendede durum aynı 1-2 küçük kaçamak yaptım almadım ama vermedimde bağırsak gel gitlerim var tartıda + çıkabilirim ((

hıımmm anladimm... gerci herkezin vucuttan boydan kemik yapisindan degisir benimde sacma oldu sorum... ya spor tek ilacin mutis cevap veriyor sadık kalirsan... kiiii sen diyorsun inceldim diye o zaman biraz daha artirmaya calis..

ela daha fazla ağırlaştıramam yoksa vücut alışır biraz ara verince yada hafifletince hooop gerisin geriye gelirler artık yavaş yavaş gitsin 53 ün altına bi insem hala memnum kalmazsam ebru şallı nın dar kot cd sini alıp başlayabilirim ama mayıs ordasın akadar vakit tanıyorum kendime :))

tesekkur ederim cakilcim hos buldum)))) evet oluyo malesef neyseki evimizdeyiz ve daha iyiyiz ..
sen nasilsin??[/QUOTE]

nasil bir enerjidir bu ya.inşallah benimki de ayaklaninca oyle olmaz.

nasil bir enerjidir bu ya.inşallah benimki de ayaklaninca oyle olmaz.

hayırlısını dileyelim ama çok zeki bir bebekti herşeyi hemen kapar çok çabuk öğreniz çabuk yürüdü çabuk konuştu tuvalet eğitimi hiç zor olmadı nasıl öğrendi anlamadık :) halada öyle şimdi 9 yaşında büyümüşte küçülmüş afacan teknolojiyi annesinden babasından daha iyi takip ediyor :)))

Son düzenleme:

sen nasilsin??[/QU

İyilik tatlım hep aynı kilolara veda etmeye çalışıyorum ama bu ara çok abur cubur çekiyor canım arada fazla kaçırıyorum.
Onun dışında nisan geldi benim işler arttı çok yoğun oluyorum akşamları tv karşısında uyuya kalıyorum resmen

Selam kızlar,
bugün yediklerim
sabah: bir kase müsli (ölçmedim) + yoğurt
öğlen, akşam: salata (1 yumurta, 1 kutu ton balığı, domates, salatalık, roka, çok yağlı oldu ama olsun) 4 dilim falan kıtır ekmek
bi tane de limonlu soda içtim.
spor yok şimdilik.

Ayyy Dilviiin ben seni falakaya yatırcam!
1 tane kek 135 kalori
1 tane kornet 145 kalori
4 tane jelibon ortalama 25 kalori

BU NEEEEE!!!!! kalorisi önemli değil artık yahu onların içinde ne pis şekerler ne pis yağlar var. selülit yapıyo hep.
bu hafta şekerli bi şey yeme artık lütfen

Kızlar bugün bir arkadaşımın evine gittim, annesi gelmiş... Annesi bana zorla 1 dilim yaş pasta yedirtti yemezsen çok ayıp olur dedi yemek zorunda kaldım yaa inanamıyorum

Hem de büyük bir dilimdi, baktım kalorisi 500müş...

Son düzenleme:

ay en sinir olduğum şey ya.
kafana takma bol bol su iç esracım, çok kalorili bi şey yiyince öyle yapın diyolar. bu hafta dikkat edersin olur biter.

ay en sinir olduğum şey ya.
kafana takma bol bol su iç esracım, çok kalorili bi şey yiyince öyle yapın diyolar. bu hafta dikkat edersin olur biter.

Cuma günü tartıda vermemiş olacağım ona üzülüyorum... Ya çok mutsuzum şuan haftasonu da abartmıştım zaten... Akşam yalnızca bir haşlanmış yumurta yiyeceğim...

Cuma günü tartıda vermemiş olacağım ona üzülüyorum... Ya çok mutsuzum şuan haftasonu da abartmıştım zaten... Akşam yalnızca bir haşlanmış yumurta yiyeceğim...

ya takma gerçekten, bazen öyle tatlı bi şey yiyince metabolizman şaşırıyo falan. belli olmaz, sen normal düzeninde devam et.
DİLVİN KORNET DİYETİ YAPIYO ONUN RAHATLIĞINA BAK BİRAZ

ya takma gerçekten, bazen öyle tatlı bi şey yiyince metabolizman şaşırıyo falan. belli olmaz, sen normal düzeninde devam et.
DİLVİN KORNET DİYETİ YAPIYO ONUN RAHATLIĞINA BAK BİRAZ

Ne yapsam telafi için bilemedim... Günlük almam gereken besinlerden de kısmak istemiyorum... Acaba 5-6 gün öğünlerimi sebze çorbası+yoğurt şeklinde mi yapsam bilemedim...

Ne yapsam telafi için bilemedim... Günlük almam gereken besinlerden de kısmak istemiyorum... Acaba 5-6 gün öğünlerimi sebze çorbası+yoğurt şeklinde mi yapsam bilemedim...

bence yemek düzenini değiştirme, bu hafta toplam 2 saat yürüyüş falan yap ekstradan. yoksa kafayı yersin böyle her şeyi çok takmaya başlarsan. ben yeme bozukluğu atlattım aman değiştirme yeme düzenini derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…