- 9 Aralık 2013
- 2.621
- 448
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #1.421
cok sagol canım.dikkat ediyorum cunku kafa bu hicbirseye benzemiyor.dogdugundan beri cok dikkat ettim hücreleri bile ölmesin diye hic düşürmedim ama bir anlik oldu iste.bir de oglum gercekten cok tatli bi bebek nazari cok cekiyor galiba.
evet btacim.. sen naptin piknik yapmissin kocisinleohh iyi olmuss... eminim cok keyifli olmustur... kilo veremiyorum diye uzulme sıkılasmana sevindim tartiyi bosver...bisiklet cok iyi gececek sana... devam et.. kotta kac giyiyorsun ya ben cok merek ediyorum 55 olursam kac giyerim diye simdi 28 aldim birde evde 28 var ayni marka ama kalibi dar ona giremiyorum mesela
yeni kot almadım eskilerinidebilmiyorum bilirsin kot eskiyince vücut şeklini alır açılır yaa şuankiler öyle ama 29 falandı galiba dediğim gibi benim üst bedenim 36 alt bedenim 38 orda bi orantısızlık var ben sadece bacaklarımın ve kalçalarımın incelmesini istiyorum
tesekkur ederim cakilcim hos buldumMerhaba Elacım Hoşgeldin
Kızın İçin çok üzüldüm canım ama atlatmış ya yinede iyi her çocukta oluo böle tatilde hastalanma maalesef
evet btacim.. sen naptin piknik yapmissin kocisinleohh iyi olmuss... eminim cok keyifli olmustur... kilo veremiyorum diye uzulme sıkılasmana sevindim tartiyi bosver...bisiklet cok iyi gececek sana... devam et.. kotta kac giyiyorsun ya ben cok merek ediyorum 55 olursam kac giyerim diye simdi 28 aldim birde evde 28 var ayni marka ama kalibi dar ona giremiyorum mesela
tam kac aylik minnosun?? kiz ben cise bile gitmiyom...uyursa yataginda ole anca ..oda bebek telsizi koymadan gitmem.. tekrar gecmis olsunnn.. bak bak 24 saat bir gozlemle kuzuşu..
Merhaba bta :)
Ya seninle yarışa başladım daha bi kaçamak yapar oldum benkilo vermek yerine alıyorum galiba ben senin nasıl gidiyor??
yeni kot almadım eskilerinidebilmiyorum bilirsin kot eskiyince vücut şeklini alır açılır yaa şuankiler öyle ama 29 falandı galiba dediğim gibi benim üst bedenim 36 alt bedenim 38 orda bi orantısızlık var ben sadece bacaklarımın ve kalçalarımın incelmesini istiyorum
[FONT=Comic Sans MS]bebekler öyledir yaa annesinin babasının bile nazarı değermiş öyle derler :) bide hareketliler kayduğun yerde durmazlar merak eder bişeye ulaşmaya çalışır yada dönebilir miyim kalkabilir miyim gibi kendilerini keşfetmeye çalışırlar buldukları şeyi dokunarak ağzına sokarak tanımaya çalışırlar çok fenalar yaa benim yiğenim elimizde büyüdü annamle yengem zor başedebiliyordu çok enerjik bi veletti akşam olunca kimsede derman kalmıyordu yengem iğne ipliğe dönmüştü :)))[/FONT]
nasil bir enerjidir bu ya.inşallah benimki de ayaklaninca oyle olmaz.
çakıl bendede durum aynı 1-2 küçük kaçamak yaptım almadım ama vermedimde bağırsak gel gitlerim var tartıda + çıkabilirim((
bağırsak sorunu bende de var düzenli diil maalesef oda şişkinlik yapıyor rahatsız ediyor
kızlar menüm
sabah 7:25
biraz tel peynir
1 tane ücgen peynir
5 kaşık yulaf ezmesi
1 cay kasıgı türk kahvesi
1 su bardagı süt
bunlarla güzel bi müsli yaptım ama hepsini yiyemedim 200 kalori bile etmiyo yedigim
11:00 dışarda işimiz vardı yagmura bi tutulduk ardından dolu yagdı bizde bi kamelyaya girdik yanımızda market vardı eve geç gidicez sandık o yüzden yedik bunları
1 tane kek 135 kalori
1 tane kornet 145 kalori
4 tane jelibon ortalama 25 kalori
14:00
2 kaşık baharatlı tavuklu bulgur pilavı
6 kaşık sebze yemeği
yogurt birazda salata
şimdi kahve içiyorum bugun böyle kapattım evde bir sürü iş beni bekler koca salon toplancak ev silinip süpürülcek yarın gece dolu misafir var sonra ikramlık yapılcak tepsi tepsi :18::18:
bundan sonra 1 tane soda bol bol bitki cayı ve normal cay içerimm
Kızlar bugün bir arkadaşımın evine gittim, annesi gelmiş... Annesi bana zorla 1 dilim yaş pasta yedirtti yemezsen çok ayıp olur dedi yemek zorunda kaldım yaa inanamıyorum
Hem de büyük bir dilimdi, baktım kalorisi 500müş...
ay en sinir olduğum şey ya.
kafana takma bol bol su iç esracım, çok kalorili bi şey yiyince öyle yapın diyolar. bu hafta dikkat edersin olur biter.
Cuma günü tartıda vermemiş olacağım ona üzülüyorum... Ya çok mutsuzum şuan haftasonu da abartmıştım zaten... Akşam yalnızca bir haşlanmış yumurta yiyeceğim...
ya takma gerçekten, bazen öyle tatlı bi şey yiyince metabolizman şaşırıyo falan. belli olmaz, sen normal düzeninde devam et.
DİLVİN KORNET DİYETİ YAPIYO ONUN RAHATLIĞINA BAK BİRAZ
Ne yapsam telafi için bilemedim... Günlük almam gereken besinlerden de kısmak istemiyorum... Acaba 5-6 gün öğünlerimi sebze çorbası+yoğurt şeklinde mi yapsam bilemedim...