hedef 50 kilo olmak.. :)))

detoks iyi oluyo vız gelir tırıs gider bizeee
neyyy haziran ortası mııııııı

detoks iyi oluyo vız gelir tırıs gider bizeee
neyyy haziran ortası mııııııı

yaa kesin bi şey söylemek için dedim, bi de detoks yapmaya hevesli olduğunu bilmiyodum. haftada bir gün detoks yapsan mayısta da 50 olursun bence.
ben yarın yapıcam sanırım, dün çok yedim, bugün de pilav yedim. ama doyunca bıraktım yemeyi :)
spor yapmamız lazım dilvin spoooor!

aynen benim de basen ve üst bacak problemim var. iki kilo alsam yanaklarım dombalak oluyo, o yüzden vermem lazım bu kiloları.

hulyacim istedigin iki seyden birisi yani zayiflamak senin elinde. universite nasip meselesi bu sene olmaz da seneye olur.ama senin once zayiflayarak ozguvenini kazanman gerek.herkesten gectim once kendin icin yapmalisin bunu.universite illa olacak diye birsey yok lakin onun icin de elinden gelenin fazlasını yap ki ilerde pisman olma.sunu unutma hayat mıknatıs gibidir neyi istersen onu cekersin.hem sen de eminim o azim var..:):)

cok azimlisin maşallah. goz gormeyince mide katlaniyor tabi.kizina da gecmis olsun umarim hasta olmaz kuzucuk.

bende akovsere onu diyodum bugun benim gece bos vaktim var ama halim yok geç uyudum gec kalktım ama yok gaza gelmel sartt!!

bende akovsere onu diyodum bugun benim gece bos vaktim var ama halim yok geç uyudum gec kalktım ama yok gaza gelmel sartt!!

yarın başlayalım artık ya. bak bu kız kısa boylu, memeler büyük ihtimalle yapma ama http://instagram.com/oabramovich

karın ve popo spor sayesinde böyle güzel. sürekli gym de fotolar koyuyodu silmiş çoğunu. ben bu kadar kaslı karın istemem, düz olsun yeter ama popo miiikemmel!

benim popo iyi çünkü squatta yazın üzerimizde yoktu akovserle
karnımda biraz kas olsa ve adonis kasım cıksa azıcık belli olsa süper olur
bugun yapmayaı düşünüyorum yarın nasipse orucum o zaman yine geceye kalır gündüz her halukarda olmaz zaten

kızlar bu arada hepimiz mi saldık bu hafta sonu nedir? ben baya yedim yani, pilav, simit falan

Ben çok fena saldım ya anladım ki ben bir kaçamak yapınca duramıyormuşum... Gerçekten çok abarttım. Ceza olarak bir daha hiç kaçamak yapmamaya çalışacağım.

Canım detoksu nasıl yapacaksın? Ben de yapmak istiyorum haftasonunu telafi etmek için... Ama kahvaltıda peynir ekmek yeyip gün boyu çorba içsem detoks olur mu acaba ne dersin?

Son düzenleme:

ben sabah kalkar kalkmaz yapmaya calışıcam da, hem 11de uyandım bugün hem de akşam üstü uyudum tekrar. bu gece uyumam zor. of bakalım yapamazsam yarın akşam gaza getir beni :)

olur olur. ben yarın detoks yapar mıyım bilmiyorum ama yaparsam 3 öğün müsli+ çilek+ yoğurt şeklinde yapıcam.
bu arada eti lifalif'in fındıklı müslisi mükemmel, çünkü içinde sadece yulaf var, diğer müslilerdeki gibi mısır gevreği pirinç patlağı falan yok, tadı da daha güzel, tavsiye ederim kızlar.

Sanki sabah peynir ekmek yersem detoks bozulurmuş gibi, bir anlamı olmaz gibi geliyor sence öyle mi :44:

ben sabah kalkar kalkmaz yapmaya calışıcam da, hem 11de uyandım bugün hem de akşam üstü uyudum tekrar. bu gece uyumam zor. of bakalım yapamazsam yarın akşam gaza getir beni :)
pekiii neler yapıcaksın ballı kurabiye spor olarak ne düşünüyosun efenim fikrini alalımmmm

Sanki sabah peynir ekmek yersem detoks bozulurmuş gibi, bir anlamı olmaz gibi geliyor sence öyle mi :44:

bence değil, çünkü bizim detoks dediğimiz şey detoks değil aslında, daha az kalori alma ve tek tip beslenme günü gibi bir şey. ama için rahat etmiycekse meyve yiyebilirsin kahvaltı yerine.

pekiii neler yapıcaksın ballı kurabiye spor olarak ne düşünüyosun efenim fikrini alalımmmm

callaneticsle başlıycam, sonra pilates+ callanetics. bir de brazil butt lift'i indirmiştim yıllar önce, onun cardiosunu ve high and tight videosunu seviyorum onları yapmayı düşünüyorum.
ebru şallı'yı da hep aşağılıyodum ama geçen sene denemiştim, bayağı iyiymiş. pilateste ebru şallı ve winsor pilates.
callanetics hareletlerini ezberledim, kendim yapıcam videodan bakmadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…