hedef 50 kilo olmak.. :)))

hahahaha gitcek kilolar ya, yaz gelmeye başladı zaten ben telaşa kapıldım açıkçası.
evet taşınmak bayağı kilo verdirir, ama taşınırken dışardan yemek söylememeye dikkat et bence :) hazırla bi şeyler ya da diyet şeyler sipariş edebileceğin yerler de arayabilirsin.

dün yediklerimi yazmıştım, bi iki sayfa önce falan.
bugün çok geç kalktığım için saçma oldu:

sabah: 1 yumurta + 1 dilim ekmek + light peynir + salatalık + bir tane de zeytin :)
öğlen-akşam: kısır gibi bir şey yaptım, ondan yedim 2 büyük kase. çok oldu aslında.

Kızlar bana ara öğünde ne yiyebileceğimi söylermisiniz...
Ne daha hızlı kilo verdirir?
Yeşil çay mı, şekersz kahwe mi, gevrek mi neee :) yaz geldi bi ilerleme olmadı halen. 59 dum 55 im şimdi ama 52 olsam daha iyi olacak. 50 olsam süperrr olacak

eğer içecek soruyorsan, ilk ara öğünde türk kahvesi + buz gibi su, metabolizman hızlanır. öğle-akşam arasında yeşil çay, akşam yemeğinden sonra da bitki çayı tavsiye ederim ben.

biz buraya 2 yıl önce tasındık ve ben tasınmadan önce 9-10 kilo falan vermiştim ama nasıl verdim günde 2 tane küçük hazır kek 2-3 koca fincan kafeini yüksek kahve bütün gün sadece bunlar
şimdi farkındayım da bilinçli degil mişim çocukluk işte
önerilerin için teşekkür ederim ben bu aralar blog acıcam onunla ugrasıyorum aslında diyet blogu mu yapsam nee
sence mayıs ayına ben 50 kiloyla girebilir miyim saglıkllı bi şekilde :18::18::18:

Saol canım.
Sen kaç kilosun ne kadar zamanda kaç kilo verdin

benim 3. günüm daha :)

4 sene önce sadece yemeyi azaltıp haftada bir iki kez spor yaparak 2-3 ayda 53'ten 49a düşmüstüm. sonra iki ay hem diyet hem pilates ve callanetics yapıp 44 e düştüm.

şu an 48.1 im. hedefim 45 kilo olmak ve spor yapmak. çünkü 48 gibi görünmüyorum hiç, 3 senedir hiç spor falan yapmamışımdır herhalde.

oooo 9-10 kilo mu çok fazlaymış o da ya.

şu an kaç kiloydun göremedim ben, ona göre moral veriyim sana :)

Bende 21 yaşındayım
Boyun kaç 48 çok iyi bi kilo. Tartıda 52 yi görsem dünyalar benim olur kaldıki 48 :)

yaşlarımız da yakın ben de 23 yaşındayım. metabolizman hala hızlı mı diye sordum bunu, gayet rahat gider kiloların.
ayy inşallahh ya çok rahat kilo alan yapım var ama vermesi zor, yinede emzirince kalori harcadığımdan 21 günde 2,900 gr gitti tabi yediklerime de dikkat ediyorum

Kızlar bugün tartıldım veeee 50,9 kiloyum

Aslında bu hafta çok vermeyeceğimi düşünmüştüm ama yine de 400gr vermişim çok mutluyum :))) 5.haftam bitti, 3.3 kilo gitti hedefe 2 kilo kaldı yaşasııın

pardon canim ben senin kizin var saniyordum meger senin de oglusun varmis.bosver baskalarini.sen cocugunu nasil buyutmek istiyorsan öyle buyut.benim oglum sabah 6 dan aksam 10:30 a kadar hic uyumazdi aglardi sadece kucakta pispislardim ve sac kurutma makinasi sesini acardim,ancak oyle biraz sakinleşirdi.ve inan herkes birşeyler soyledi.hic de kucaga alismadi hem alissa ne olurdu ki! hem sen kucagina alınca o kendini guvende hissediyor. bir de benden tavsiyeistersen yaparsin tabi ki sana kalmis) ben aksam olunca yatırirdim hic konusmazdim hic isikta oturtmadim o yuzden hava kararinca hemen uyuyor gece kavramini ayrica ogretmek zorunda kalmadim.boylece ben de aksamlari dinleniyor um.

kizlar turk kahvesini nasil ve ne kadar içiyorsunuz sade mi sekerli mi? gercekten faydasi oluyor mu metabolizmaya?dr.ayca kaya bir cay brd.sute 1 kasik atin fazlası iyi degil demisti.

kizlar turk kahvesini nasil ve ne kadar içiyorsunuz sade mi sekerli mi? gercekten faydasi oluyor mu metabolizmaya?dr.ayca kaya bir cay brd.sute 1 kasik atin fazlası iyi degil demisti.

Canım öyle mucizevi bir şey beklememek lazım ama günde 1 fincan kahve bilimsel olarak (ayça kaya ne derse desin, ben ona inanmıyorum) çok faydalı. Tabi şekersiz yapılırsa çünkü şeker sağlıksız bir şey biliyorsun. Yani günde 1 fincan şekersiz kahve yapabilirsin, hem metabolizmanı hızlandırır hem de sağlıklıdır. Bol köpüklü yap ve yanına 5-6 fındık/badem/ceviz/kuru kayısı/kuru incir/kuru üzüm gibi şeylerle bir keyif yap, güzel ve sağlıklı bir ara öğün olur :)

esracim ne guzel soyledin valla yalniz da icilmez ki kahve!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…