-
- Konu Sahibi elaprensess
- #1.301
pardon canim ben senin kizin var saniyordum meger senin de oglusun varmis.bosver baskalarini.sen cocugunu nasil buyutmek istiyorsan öyle buyut.benim oglum sabah 6 dan aksam 10:30 a kadar hic uyumazdi aglardi sadece kucakta pispislardim ve sac kurutma makinasi sesini acardim,ancak oyle biraz sakinleşirdi.ve inan herkes birşeyler soyledi.hic de kucaga alismadi hem alissa ne olurdu ki! hem sen kucagina alınca o kendini guvende hissediyor. bir de benden tavsiyeistersen yaparsin tabi ki sana kalmis) ben aksam olunca yatırirdim hic konusmazdim hic isikta oturtmadim o yuzden hava kararinca hemen uyuyor gece kavramini ayrica ogretmek zorunda kalmadim.boylece ben de aksamlari dinleniyor um.
Kızlar dün 1 yılda 30 kilo veren bir arkadaşımla konuştum. Bana haftada 1 günü serbest bırakmamız gerektiğini ve günlük kalori ihtiyacını aşmadan istediğimizi yememiz gerektiğini, bu sayede metabolizmanın şaşıracağını ve daha fazla yakacağını, yoksa sürekli aynı diyet yemekleriyle beslenirsek vücudun buna alışıp bir iki ay sonra yakmayı azaltacağını söyledi. Kafam karıştı, çünkü ben de geçen pazar kaçamak yapmama rağmen hafta içi hiç kaçamak yapmadım ve dün diğer haftalarla aynı kiloyu verdim tartıda. Siz ne diyorsunuz :44:
eğer diyetinde hep aynı şeyler varsa tabiki de bigün farklı şeyler yemen gerek
ben herşeyi yediğimden gerek duymasam da bazen pazar günleri fazla yediğim de oluyor
yinede kaloriye dikkat etmek gerek
emzirme döneminde olmasam daha az yerdim
haftada bigün kesinlikle istediğn bişeyi yemelisin bence
ben bu sabah gofret yedim mesela :)Benim kastım aslında yemek değil de çikolata-gofret-pasta gibi bir şeydiYemek sorun değil yine diyet yemeğimi yaparım da mesela çikolata veya ne bileyim poaça gibi bir şeydi bahsettiğim :))
maşallah canim insallah boyle devam ederse kisa zamanda vereceksin kilolarını..önemli değil canım inşallah ikinciye Rabbim sağlıklı bir kız verir artık :)
dediğin gibi herkes müdahale etmeye çalışıyor ama insan anneyken kıyamıyor ağlamasına,ben de ışığı hep kapatırım maşalah bugün iyi uyudu iki kere kalktı altını değiştirip emzirip yatırdımm
kiloya gelirsek iki gündür yoğurt kürü yaptım ama emzirdiğimden (netten araştırdım zararları olmasa da) baharatları çay kaşığının yarısı kadar doldurdum dün 100 gr gitmişti bugün 500 gitmiş dün 58,2 bugün 57,7 daha dün 57yi haftaya görsem diyordum resmen şoktayımuzun süredir bi günde 500 gr gitmemişti oleyyyy
Benim kastım aslında yemek değil de çikolata-gofret-pasta gibi bir şeydiYemek sorun değil yine diyet yemeğimi yaparım da mesela çikolata veya ne bileyim poaça gibi bir şeydi bahsettiğim :))
selamlar kızlar, ben çok garip hissediyorum bugün nedense, kendimi boğasım var ama ona bile üşenirim kesin.
bi ses vermek için yazıyorum, düzelince uzun uzun yazarım. muck!
gerçekten neyin var gel bana gaz verrrselamlar kızlar, ben çok garip hissediyorum bugün nedense, kendimi boğasım var ama ona bile üşenirim kesin.
bi ses vermek için yazıyorum, düzelince uzun uzun yazarım. muck!
canım bu duyguyu anlıyorum çokk iyi biliyorumKızlar ben bugün baya abarttım hesaplamadım ama 2000 kaloriye yaklaşmışımdır ve tamamı da abur cuburAma pişman değilim bugün benim ödül günüm. Yalnızca midem düzgün beslenmeye o kadar alışmış ki çok rahatsız oldum yediklerimi çıkarmamak için kendimi zor tutuyorum ve sanırım bugün yediğim her şeyden tiksindim... (çikolata, bisküvi tarzı şeyler yedim)
Hayırdır camamber neyin var?
Kızlar ben bugün baya abarttım hesaplamadım ama 2000 kaloriye yaklaşmışımdır ve tamamı da abur cuburAma pişman değilim bugün benim ödül günüm. Yalnızca midem düzgün beslenmeye o kadar alışmış ki çok rahatsız oldum yediklerimi çıkarmamak için kendimi zor tutuyorum ve sanırım bugün yediğim her şeyden tiksindim... (çikolata, bisküvi tarzı şeyler yedim)
gerçekten neyin var gel bana gaz verrr
canım bu duyguyu anlıyorum çokk iyi biliyorum
Bende 21 yaşındayım
Boyun kaç 48 çok iyi bi kilo. Tartıda 52 yi görsem dünyalar benim olur kaldıki 48 :)
slm kizlar
kusura bakmayin kizlar pek girip yazamiyorum(ama ara ara okuyorumm... kizlar simdiye kadar aman aman bozmadim diyetimi hep salata kofte ekmeksiz doner salata gibi tavuk salata gibi seyler yedim.. daha tatli yemedim.. dusunun tatli bolumune bile gitmedim afferim bana zaten kizimda pek musade etmiyo .. sırayla yemek yiyoruz... ben kizima corba icirirken esim yemegimi aliyor kofte ve salata al diyorum.. yani ole icim gecerek bakmadim yemeklere kizim hava degisimindenmi nedir biraz nezle gibi (( burnu tıkaniyo hic tadiyok birazda dis sıkistiriyo... insallah yarin daha iyi olur.. simdi uyuttum.. birazda oyuzden hizlica yiyip cikiyoruz... hala regliyim kilomu merak ediyorum kendimi cok sismis hissediyorum.... ( kilo almam ama vermemde herhalde..
hulyaya ne oldu sesi çıkmıyor ygs ye girdi mi acaba?
valla ben burda "ayyy 45 mi olmak istiyosun, çok azz, boşver sen!!!" lafını duymadığım için çok mutlu olmuştum, ama duydum :)
geçen sene yine bu kilolardaydım ve kilomdan utandığım için bütün yaz şort veya etek giymedim. öyle hesap et yani. önemli olan kilonu nasıl taşıdığın ve kendinle barışık olman diye düşünüyorum.
bu yaz sadece şort ve etek giymekte kararlıyım