hedef 50 kilo olmak.. :)))

Merhaba. Oncelikle her kese basharilar dilerim. Size bi diyet yazayim. Siz turkler pilav chok seversiniz. Ishte gunde bir oyun mutlaka yarim chay bardagi pirinc (akshamdan suda bekletip suyunu atin) pishirip yiyin. Ama tuz koymayin. Bu sizin vucutta tuzlari ve toksinleri atar. Mesela her sabah kahvalti yerine bunu yiyin. Tam 1 ay. Faydasi kachinilmaz.

pardon canim ben senin kizin var saniyordum meger senin de oglusun varmis.bosver baskalarini.sen cocugunu nasil buyutmek istiyorsan öyle buyut.benim oglum sabah 6 dan aksam 10:30 a kadar hic uyumazdi aglardi sadece kucakta pispislardim ve sac kurutma makinasi sesini acardim,ancak oyle biraz sakinleşirdi.ve inan herkes birşeyler soyledi.hic de kucaga alismadi hem alissa ne olurdu ki! hem sen kucagina alınca o kendini guvende hissediyor. bir de benden tavsiye:KK43:istersen yaparsin tabi ki sana kalmis) ben aksam olunca yatırirdim hic konusmazdim hic isikta oturtmadim o yuzden hava kararinca hemen uyuyor gece kavramini ayrica ogretmek zorunda kalmadim.boylece ben de aksamlari dinleniyor um.

önemli değil canım inşallah ikinciye Rabbim sağlıklı bir kız verir artık :)
dediğin gibi herkes müdahale etmeye çalışıyor ama insan anneyken kıyamıyor ağlamasına,ben de ışığı hep kapatırım maşalah bugün iyi uyudu iki kere kalktı altını değiştirip emzirip yatırdımm
kiloya gelirsek iki gündür yoğurt kürü yaptım ama emzirdiğimden (netten araştırdım zararları olmasa da) baharatları çay kaşığının yarısı kadar doldurdum dün 100 gr gitmişti bugün 500 gitmiş dün 58,2 bugün 57,7 daha dün 57yi haftaya görsem diyordum resmen şoktayım:KK52::KK52::KK52::KK52: uzun süredir bi günde 500 gr gitmemişti oleyyyy:21:

Kızlar dün 1 yılda 30 kilo veren bir arkadaşımla konuştum. Bana haftada 1 günü serbest bırakmamız gerektiğini ve günlük kalori ihtiyacını aşmadan istediğimizi yememiz gerektiğini, bu sayede metabolizmanın şaşıracağını ve daha fazla yakacağını, yoksa sürekli aynı diyet yemekleriyle beslenirsek vücudun buna alışıp bir iki ay sonra yakmayı azaltacağını söyledi. Kafam karıştı, çünkü ben de geçen pazar kaçamak yapmama rağmen hafta içi hiç kaçamak yapmadım ve dün diğer haftalarla aynı kiloyu verdim tartıda. Siz ne diyorsunuz :44:

Kızlar dün 1 yılda 30 kilo veren bir arkadaşımla konuştum. Bana haftada 1 günü serbest bırakmamız gerektiğini ve günlük kalori ihtiyacını aşmadan istediğimizi yememiz gerektiğini, bu sayede metabolizmanın şaşıracağını ve daha fazla yakacağını, yoksa sürekli aynı diyet yemekleriyle beslenirsek vücudun buna alışıp bir iki ay sonra yakmayı azaltacağını söyledi. Kafam karıştı, çünkü ben de geçen pazar kaçamak yapmama rağmen hafta içi hiç kaçamak yapmadım ve dün diğer haftalarla aynı kiloyu verdim tartıda. Siz ne diyorsunuz :44:

eğer diyetinde hep aynı şeyler varsa tabiki de bigün farklı şeyler yemen gerek
ben herşeyi yediğimden gerek duymasam da bazen pazar günleri fazla yediğim de oluyor
yinede kaloriye dikkat etmek gerek
emzirme döneminde olmasam daha az yerdim
haftada bigün kesinlikle istediğn bişeyi yemelisin bence

Son düzenleme:
eğer diyetinde hep aynı şeyler varsa tabiki de bigün farklı şeyler yemen gerek
ben herşeyi yediğimden gerek duymasam da bazen pazar günleri fazla yediğim de oluyor
yinede kaloriye dikkat etmek gerek
emzirme döneminde olmasam daha az yerdim
haftada bigün kesinlikle istediğn bişeyi yemelisin bence

Benim kastım aslında yemek değil de çikolata-gofret-pasta gibi bir şeydi :KK1: Yemek sorun değil yine diyet yemeğimi yaparım da mesela çikolata veya ne bileyim poaça gibi bir şeydi bahsettiğim :))

Benim kastım aslında yemek değil de çikolata-gofret-pasta gibi bir şeydi :KK1: Yemek sorun değil yine diyet yemeğimi yaparım da mesela çikolata veya ne bileyim poaça gibi bir şeydi bahsettiğim :))
ben bu sabah gofret yedim mesela :)
iki gün önce poğaça yedim ama sen diyetinde yemiyorsan bigün ye vucut unutmasın
yoksa kiloyu verince bunları yediğinde çok kilo alırsın yani arkadasın haklı vucudu haftada bigün şaşırtmak gerek:KK34:

önemli değil canım inşallah ikinciye Rabbim sağlıklı bir kız verir artık :)
dediğin gibi herkes müdahale etmeye çalışıyor ama insan anneyken kıyamıyor ağlamasına,ben de ışığı hep kapatırım maşalah bugün iyi uyudu iki kere kalktı altını değiştirip emzirip yatırdımm
kiloya gelirsek iki gündür yoğurt kürü yaptım ama emzirdiğimden (netten araştırdım zararları olmasa da) baharatları çay kaşığının yarısı kadar doldurdum dün 100 gr gitmişti bugün 500 gitmiş dün 58,2 bugün 57,7 daha dün 57yi haftaya görsem diyordum resmen şoktayım:KK52::KK52::KK52::KK52: uzun süredir bi günde 500 gr gitmemişti oleyyyy:21:
maşallah canim insallah boyle devam ederse kisa zamanda vereceksin kilolarını..

bana yemek mantikli geliyor cunku iki gun ayni seyleri yedim kilo veremedim ama dun akşam canim o kadar cok cikolata istedi ki bi parca yedim sabah tartildim inanamadim 500gr vermisim.en azindan haftada bir gun yemek lazım hem nefsimizi de koreltmis oluruz.

kızlar günaydın
dün biraz egzersiz yaptım 15-20 dakika baslangıc adına

sabah ince bir dilim ekmek
biraz yag sürüp ballayıp yedim coktandır yemiyodum öyle :KK1:
2 ince dilim salam

öğlen 14.00 (kesin oldugu için yazıyorum çünkü bugun ailece yemek yiyecegiz)
1 porsiyon etliekmek gerçi ben hepsini normalde de yiyemem ama yiyecek mişim gibi düşünüyorum yemesem bile o yüzden bugun bunlar dışında bişey yemiycem bol bol su içip durucam)

1 büyük bardak ayran

bide birazdan az kalorili kahvemi içerim o kadar akşamda uyumadan egzersiz yapmaya calışıcam ve odamda harp çıkmış gibi odamı düzenlersem kesin bi 250 kalori yakarım 1 saatlik yürüyüşe bedel 2 gündür toplayamıyorum bu 3. gün :KK60:

selamlar kızlar, ben çok garip hissediyorum bugün nedense, kendimi boğasım var ama ona bile üşenirim kesin.
bi ses vermek için yazıyorum, düzelince uzun uzun yazarım. muck!

selamlar kızlar, ben çok garip hissediyorum bugün nedense, kendimi boğasım var ama ona bile üşenirim kesin.

Hayırdır camamber neyin var?

Kızlar ben bugün baya abarttım hesaplamadım ama 2000 kaloriye yaklaşmışımdır ve tamamı da abur cubur :KK1: Ama pişman değilim bugün benim ödül günüm. Yalnızca midem düzgün beslenmeye o kadar alışmış ki çok rahatsız oldum yediklerimi çıkarmamak için kendimi zor tutuyorum ve sanırım bugün yediğim her şeyden tiksindim... (çikolata, bisküvi tarzı şeyler yedim)

gerçekten neyin var gel bana gaz verrr :KK24::KK24::KK24::KK24:
Kızlar ben bugün baya abarttım hesaplamadım ama 2000 kaloriye yaklaşmışımdır ve tamamı da abur cubur :KK1: Ama pişman değilim bugün benim ödül günüm. Yalnızca midem düzgün beslenmeye o kadar alışmış ki çok rahatsız oldum yediklerimi çıkarmamak için kendimi zor tutuyorum ve sanırım bugün yediğim her şeyden tiksindim... (çikolata, bisküvi tarzı şeyler yedim)
canım bu duyguyu anlıyorum çokk iyi biliyorum :KK60: :KK60:

slm kizlar:KK3:
kusura bakmayin kizlar pek girip yazamiyorum :KK43:(ama ara ara okuyorumm... kizlar simdiye kadar aman aman bozmadim diyetimi hep salata kofte ekmeksiz doner salata gibi tavuk salata gibi seyler yedim.. daha tatli yemedim.. dusunun tatli bolumune bile gitmedim afferim bana :KK9: zaten kizimda pek musade etmiyo .. sırayla yemek yiyoruz... ben kizima corba icirirken esim yemegimi aliyor kofte ve salata al diyorum.. yani ole icim gecerek bakmadim yemeklere:KK1: kizim hava degisimindenmi nedir biraz nezle gibi :KK43:(( burnu tıkaniyo hic tadiyok birazda dis sıkistiriyo... insallah yarin daha iyi olur.. simdi uyuttum.. birazda oyuzden hizlica yiyip cikiyoruz... hala regliyim kilomu merak ediyorum kendimi cok sismis hissediyorum.... :KK43:( kilo almam ama vermemde herhalde..

Hayırdır camamber neyin var?

aynen benim de öyle oldu dün, ama abur cubur değildi. önemli olan da o tür yemeklerden tiksinmek zaten, iyi yapmışsın bence abur cubur yemekle. bi dahaki ödül gününde abur cubur da istemezsin, güzel ev yemeği, lazanya falan mmmh!

gerçekten neyin var gel bana gaz verrr :KK24::KK24::KK24::KK24:

canım bu duyguyu anlıyorum çokk iyi biliyorum :KK60: :KK60:

geldim dilvin! bence haziran ortasında 50 olmuş olursun kesin, hem hava ısınıyo metabolizmamız hızlanıcak. bi de ben bikaç detoks gibi şeyler yapıcam daha hızlı kilo vermek için. ben deniyim işe yararsa, çok zorlanmazsam sen de yaparsın.

Bende 21 yaşındayım :KK66:
Boyun kaç 48 çok iyi bi kilo. Tartıda 52 yi görsem dünyalar benim olur kaldıki 48 :)

valla ben burda "ayyy 45 mi olmak istiyosun, çok azz, boşver sen!!!" lafını duymadığım için çok mutlu olmuştum, ama duydum :)

geçen sene yine bu kilolardaydım ve kilomdan utandığım için bütün yaz şort veya etek giymedim. öyle hesap et yani. önemli olan kilonu nasıl taşıdığın ve kendinle barışık olman diye düşünüyorum.
bu yaz sadece şort ve etek giymekte kararlıyım :KK53:

slm kizlar:KK3:
kusura bakmayin kizlar pek girip yazamiyorum :KK43:(ama ara ara okuyorumm... kizlar simdiye kadar aman aman bozmadim diyetimi hep salata kofte ekmeksiz doner salata gibi tavuk salata gibi seyler yedim.. daha tatli yemedim.. dusunun tatli bolumune bile gitmedim afferim bana :KK9: zaten kizimda pek musade etmiyo .. sırayla yemek yiyoruz... ben kizima corba icirirken esim yemegimi aliyor kofte ve salata al diyorum.. yani ole icim gecerek bakmadim yemeklere:KK1: kizim hava degisimindenmi nedir biraz nezle gibi :KK43:(( burnu tıkaniyo hic tadiyok birazda dis sıkistiriyo... insallah yarin daha iyi olur.. simdi uyuttum.. birazda oyuzden hizlica yiyip cikiyoruz... hala regliyim kilomu merak ediyorum kendimi cok sismis hissediyorum.... :KK43:( kilo almam ama vermemde herhalde..

tatlı ve ekmek yemiyosan sorun yok bence, tadını çıkar :) geçmiş olsun kızına da.

hulyaya ne oldu sesi çıkmıyor ygs ye girdi mi acaba?

girdim girdim:KK43::KK43:sonucum kötü değil ama istediğim gibi de değil diyet miyet kalmadı zaten sıfırım napıyım kızlar bana bi akıl verin bu yıl istediğim 2 şey var istediğim bölümü kazanmak ve zayıflamak heralde 2 side olmayacak ya yardım edin lütfen:KK14::KK43::KK43:

valla ben burda "ayyy 45 mi olmak istiyosun, çok azz, boşver sen!!!" lafını duymadığım için çok mutlu olmuştum, ama duydum :)

geçen sene yine bu kilolardaydım ve kilomdan utandığım için bütün yaz şort veya etek giymedim. öyle hesap et yani. önemli olan kilonu nasıl taşıdığın ve kendinle barışık olman diye düşünüyorum.
bu yaz sadece şort ve etek giymekte kararlıyım :KK53:

Çok doğru bişi dedin insan kilosunu ii taşımalı. Ve ben biliyorum ki 5 kilo versem süper olacam :) göbek bölgem almış başını gitmiş mekik çekiyorum yürüyorum her yerden zayıfladım ama göbekten gitmedi.

X