hedef 50 kilo olmak.. :)))

ben sozumu tutum dilvin kiz senden naber 300 mekik 300 bacak

spersin emilly almissin ama vermissinde birazdaha sabret canim benim
ben şimdi yapıcam ablam akşam annem kötüydü gece 4 te dedemi hastaye kaldırmıslardı kan kustugunu duyunca annem kötü oldu benim en yakın arkadasım kanserdi vefat etmeden önce kan kusmustu annemde bildiği için son günleri oldugunu cok fenaydı bende teselli ettim ama ondan önce cıkıp bahcede birazz kedilerin peşşinde döndüm zaten evede yürüyerek gelmiştim dün hareket yapmıstım ama verdiğim 250 mekik 250 ip atlamayı birazdan yapıcam

Ayyy dilvinncimmm geçmiş olsunnnnn ((((((((((

aman maşallahhhhhh
bugun baska ne hareketlerr yapıyoruzzzzz
ben tam mekik çekiyordum kızım oyun sanıp ustume atladı her yatışımda şimdi uyuttum biraz mekik ve bacak hareketi yapıcam birazda yarım sınav(sorunum karnım gögüs ve iç bacaklarımda ) bakalım kaç olacak akşama kadar toplam...

Ayyy dilvinncimmm geçmiş olsunnnnn ((((((((((
sagol canımcım
bende durakta beklerken bi o baş giyorum bi bu baş hem üşümüyorum hem hareket olsun demi

Kizlarrr cook kötüyüm.. türkiyeye geldigimden beri dikkat edemiyorum. Tartilmadim ama kilo aldigimk hissediyorum ve bellide oluyor... tatilim bitsin diyete basliyacam tekrardan.. verdigim 5 kiloyu almamisimdir insallah

Kizlarrr cook kötüyüm.. türkiyeye geldigimden beri dikkat edemiyorum. Tartilmadim ama kilo aldigimk hissediyorum ve bellide oluyor... tatilim bitsin diyete basliyacam tekrardan.. verdigim 5 kiloyu almamisimdir insallah
melekcim merak etme alsanda hemen gidiyor kacamak kilolari moralini bozma keyfini cikar burda bekliyoruz seni

bu akşamki sporum da tamamdır hevesim çabuk sönmesin inşallah. h.sonu tartılıcam azıcık da olsa fark göreyim inşallah amiinn

bu programları uygularken haftada en az 2 gün yarım saat yürüyüş yada evde spor yapmalısınız çok daha sağlıklı olur ve daha hızlı kilo verirsiniz birde söylemeye gerek yok işin püf noktası ekmegi çok tüketmeyeceksiniz ve çok yağlı şeylerden tatlılardan uzak durursanız kilo vermemeniz imkansız hemde daha sağlıklı kilo verirsiniz benim kilo vermeye ihtiyacım olmadıgı halde dershaneye gittigim dönemlerde haftada 2 gün gidiyordum ve o günde neredeyse her gün 2 km yol yürüyordum ve bir yıl sonunda basenlerim eskisinden çok daha inceydi ki ben 47 kilo biriyim yürüyüşün salonda spor yapmaktan daha faydalı oldugunu söyleyebilirim özellikle bayanların çoğunun şikayet ettigi bölge bacak ve basenler imkanınız varsa yürüyüş yapın

gunaydin fistiklar nasilsiniz dun giremedim kuzenimin nikahi vardi.. ankaradayim .... diyetim gayet guzel gidiyo.. dun nikahtan sonra yemek vardi.. disarda. sadece izgara tavuk ve kofte yedim ekmeksiz... birazda ayran ictim.. yaninda pilav ve patetes kizartmasi vardi dokunmadim bile.. bugunde ankaradayim
ne zaman eve gideriz bilmem belki bugun belki yarin ama diyetim gayet iyi gidiyor masallah bana ins pazartesiye kacamaklarimi telafi etmis olurum.. dun ve bugun egzersiz yok.. ama yok hareketliydimm

slm kızlar nasılsınız anca yazıyorum çünkü şifremi değiştirmek zorunda kaldım.... neyse
kılo bildirimim:
gecen haftayla aynı kilodayım gerçi regli haftamdı bugun son günümm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…