- 14 Eylül 2012
- 5.241
- 1.854
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #8.301
ben şimdi yapıcam ablam akşam annem kötüydü gece 4 te dedemi hastaye kaldırmıslardı kan kustugunu duyunca annem kötü oldu benim en yakın arkadasım kanserdi vefat etmeden önce kan kusmustu annemde bildiği için son günleri oldugunu cok fenaydı bende teselli ettim ama ondan önce cıkıp bahcede birazz kedilerin peşşinde döndüm zaten evede yürüyerek gelmiştim dün hareket yapmıstım ama verdiğim 250 mekik 250 ip atlamayı birazdan yapıcamben sozumu tutum dilvin kiz senden naber 300 mekik 300 bacak
spersin emilly almissin ama vermissinde birazdaha sabret canim benim
aman maşallahhhhhhhadi birbirimizi gaza getirelimmm kizlar ya ben cok pis basladim bu sefer
Ayyy dilvinncimmm geçmiş olsunnnnnben şimdi yapıcam ablam akşam annem kötüydü gece 4 te dedemi hastaye kaldırmıslardı kan kustugunu duyunca annem kötü oldu benim en yakın arkadasım kanserdi vefat etmeden önce kan kusmustu annemde bildiği için son günleri oldugunu cok fenaydı bende teselli ettim ama ondan önce cıkıp bahcede birazz kedilerin peşşinde döndüm zaten evede yürüyerek gelmiştim dün hareket yapmıstım ama verdiğim 250 mekik 250 ip atlamayı birazdan yapıcam
ben tam mekik çekiyordum kızım oyun sanıp ustume atladıaman maşallahhhhhh
bugun baska ne hareketlerr yapıyoruzzzzz
sagol canımcımAyyy dilvinncimmm geçmiş olsunnnnn((((((((((
bende durakta beklerken bi o baş giyorum bi bu baş hem üşümüyorum hem hareket olsun demiben tam mekik çekiyordum kızım oyun sanıp ustume atladıher yatışımda şimdi uyuttum biraz mekik ve bacak hareketi yapıcam birazda yarım sınav(sorunum karnım gögüs ve iç bacaklarımda ) bakalım kaç olacak akşama kadar toplam...
hosgeldin drmssiyi akşamlar kızlaryazdıklarınızı okuyorum ve bu akşam ben de spora başlıyorum. hatta hemen. çayın yanına atıştırmalık da yok yuppi
melekcim merak etme alsanda hemen gidiyor kacamak kilolari moralini bozma keyfini cikar burda bekliyoruz seniKizlarrr cook kötüyüm.. türkiyeye geldigimden beri dikkat edemiyorum. Tartilmadim ama kilo aldigimk hissediyorum ve bellide oluyor... tatilim bitsin diyete basliyacam tekrardan.. verdigim 5 kiloyu almamisimdir insallah
sagol canımcım
bende durakta beklerken bi o baş giyorum bi bu baş hem üşümüyorum hem hareket olsun demi
yılbası gecesi kutsi konyaya geliyo hemde 25 dakika yürüme mesafesinde babamın üye oldugu otelee umarım o zamana kadar 40 küsürlü kiloyu görürüm ve babamla birlikte giderimohhh ohh devam dilvinimm bize durmak yok..