nolur banada yardım edin
biri beni durdursun artık eskiden hep zayıf derlerdi 2 dirhem bile değildim sadece çekirdektim :))) artık kabak çekirdegi oldum kendimden nefret ediyorum
((
yardım edinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
adım özge bursalıyım ... 8 senelik evliyim 25 yaşındayım 9bucuk aylık kıızım var ... 43 kiloyla evlendim evlendigimden beri sitikrarlı bi şekilde kilo alıyordum her sene 1-2 kilo yapışıyodu ama senelerce cocuk tedavisi gördüm yüzlerce hormon ilacı içtim kilo bu şekilde almadım 58le hamile kaldım 66yla doguma girdim dogumumdan 20gün sonra 58e düştüm yani dogumlada alakası yok şuan 60 kiloyum küsürleride var
((((((((((((((((((((((((((((
deliricem sanki tutamıyorum kendimi kilo vermem gerektigini düşündükçe acıkıyorum hep acım artık
((
eskiden yalvarırlardı ye diye doydummu bir yudum alamzdım bida şimdi noldu bilmiyorum doyma güdümü kaybettim kilo aldıkça sitres oluyorum
(
zor bi bebeğim var neredeyse hiç uymuyoruz yada bölük börçük emziriyorum ama öyle çok süütm yok zaten ek gıdayada geçtik çoktan hiçbir mazeretim yok ama ben kilo alıyorum sinirden sitresten yorgunluktan sürekli ymeek derdindeyim
eskiden çukolata felan sevmezdim şimdi kekelr börekler havada uçusuyo tatlının üstüne cukalata yemek için kahve içiyorum bahnesiyle cukolataları götürüyoruma bur cubur eve girmesin sürekli yiyorum
( kahaltıda tereyag altta fındıke zmesi üstte en üstede petekli bal varmı böyle bişi ya bide hemen kesmesin diye bunu epynirle yiyorum :))) canım çekti bak şimdi deliricem birileri beni takip ederse belki ekndimi firenleyebilirim
daha yzacak çok şeyim varda kısa keseyim zmanla tanışırız
yardımlarınızı bekliyorum çekin kulağımı :)