hedef 50 kilo olmak.. :)))

nolur banada yardım edin
biri beni durdursun artık eskiden hep zayıf derlerdi 2 dirhem bile değildim sadece çekirdektim :))) artık kabak çekirdegi oldum kendimden nefret ediyorum ((

yardım edinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

adım özge bursalıyım ... 8 senelik evliyim 25 yaşındayım 9bucuk aylık kıızım var ... 43 kiloyla evlendim evlendigimden beri sitikrarlı bi şekilde kilo alıyordum her sene 1-2 kilo yapışıyodu ama senelerce cocuk tedavisi gördüm yüzlerce hormon ilacı içtim kilo bu şekilde almadım 58le hamile kaldım 66yla doguma girdim dogumumdan 20gün sonra 58e düştüm yani dogumlada alakası yok şuan 60 kiloyum küsürleride var((((((((((((((((((((((((((((

deliricem sanki tutamıyorum kendimi kilo vermem gerektigini düşündükçe acıkıyorum hep acım artık ((

eskiden yalvarırlardı ye diye doydummu bir yudum alamzdım bida şimdi noldu bilmiyorum doyma güdümü kaybettim kilo aldıkça sitres oluyorum (

zor bi bebeğim var neredeyse hiç uymuyoruz yada bölük börçük emziriyorum ama öyle çok süütm yok zaten ek gıdayada geçtik çoktan hiçbir mazeretim yok ama ben kilo alıyorum sinirden sitresten yorgunluktan sürekli ymeek derdindeyim

eskiden çukolata felan sevmezdim şimdi kekelr börekler havada uçusuyo tatlının üstüne cukalata yemek için kahve içiyorum bahnesiyle cukolataları götürüyoruma bur cubur eve girmesin sürekli yiyorum ( kahaltıda tereyag altta fındıke zmesi üstte en üstede petekli bal varmı böyle bişi ya bide hemen kesmesin diye bunu epynirle yiyorum :))) canım çekti bak şimdi deliricem birileri beni takip ederse belki ekndimi firenleyebilirim

daha yzacak çok şeyim varda kısa keseyim zmanla tanışırız

yardımlarınızı bekliyorum çekin kulağımı :)

sabah

1yumurta(artı kızım sarısını yedigi için onun beyazınıda yedim:))
bir dilim ekmek
bir dilim peynir
anne sütü arttırıcı cay

not: bügün kızımdan kalan cici bebeli meyveli karışımı yemedim çok zor tuttum kendimi ama yemedim :)
not: süt almaya gittik kızımla pastanenin önünden geçtik su böregi almadım

:)aferim bana

simdi kızımı uyuttum kalksamda acık spor neyin yapsam bütün gece ayamda salladım uyku felan hak getire sızmışımdırda uyumak nasıl bişey unuttum bunalr neden spordan sayımıyo heryerim agrıyo ki canım istemiyo spor yapmak

bu arada şimdi tartıldım tuvalete gitmeden 58*200 tuvalete gittim yine tartıldım 57*300 bütün gece su içiyorum olcagı bu

oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy20 dakka full calıştırdım vucudu :) ilk günden fazla yüklendim önce ısınma hareketleri yaptım sonra zumbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dansı bayılıyorum zaten bu dansaaaaaaaaa

kızlar bu haftaki kilo bildirirmim geçen hafta 55.8 bu hafta 56.8 vucudumda şişkinlik var ondan mı ki..

Elosuummm epeydir giremiyorum.gunlerim cok yogun geciyo.uzulerek bildiriyorum 6 kilo birden aldim surekli aclik hissediyordum yemek yedigim halde.midem gunkerce ac kalmis gibi kaziniyodu.bi anda 6 kilo alinirmi yaaa ((( doktora sordum mide ulserin var ondan aclik hissediyosun dedi.bu durumlarda 1 yudum sut ic dedi.aclik nobetlerini kontrol etmeye basladim simdi sirada aldigim kilolari vermek var ac kollarini bana yine ben geldimmm :)

hoşgeldin özgecimmm... sanırım emziriyorsun... emzirdiğin için insan çıkolata tatlı çok istiyor uykusuzmuşsunda yorgunlukta.. kan şekerini felan hep düşürür.. gece kalkmaları acıktırır insanı.. benim kızımda gece uyumaz... gece kalktıkça hep atıştırasım gelir gündüz çok yorulurumm... geceden yorgun oldugum için.. enerjiye ihtiyac duyuyo ve insanda tatlı ihtiyacı oluyo... insallah burda hep beraber veririz..boy kilo kaç??

evet emziriyorum eskiden çalışıyordum anaoklu öğretmeniyim 3 katlıydı okulumuz in cık koşturmaca zaten yedigimde öğünlerim sabit belliydi cocuklarla beraber yai düzenim vardı şimdi oooo yemek ayrı dert uyumak ayrı dert hergün bir maraton ama hep aynı seyler aynı eksen etrafında dönmek o yüzden şişiyo insan ister istemez ( geceleride her kalkışımda yiyodum abur cubur şimdi ymeiyorum onu bali yemim :)

boyum 160 kilomda 57-58 arası gelip gidiyo gün içinde hedef 50 olmak boy yok kilo kaldırmıyo vucut yani şeklim bozuldu karnım gitsin göbek istemiyorum bacakalrım kaslı zaten spordan ince olmuyo butluyum :)) omuzlarımda geniş tipim minyon oldugu için kilolu durmuyorum daha düne kadar 36 oluyodu hamileyken 40 beden giydim yani en fazla gögsüm yok o yüzdne üst bedenim ince kalca felanda yok bi göbegi eritip kilo vermeliyim :) yani

Elacım ne zamandır benim yazdıklarıma cevap vermiyorsun. İstemeden seni kırdım mı yoksa

Tek isteğim 2015'e 50 kilo olarak girmek Onun yerine depresyona giricem ya hayırlısı.
kız ne kadar güzel kiloların gidiyo maşşallah tühhhhh
Elosum neden cvp yazmadin bana.acmiyonmu kollarini yoksa
mylife cim bi tanem acmam mi kollarimi 3 haftadir yatili misafirim var bu pazar gidecekler.. yaziyom cvpla demeden netten cikiyom cok yogunum ... ins pazara rahatlicam

kizlar kusura bakmayin pek giremedim diyeti cat pat gidiyo cok iyi degil ama cokta kontrolsuz degilim pazara yam gaz baslicam insallah

kız ne kadar güzel kiloların gidiyo maşşallah tühhhhh

mylife cim bi tanem acmam mi kollarimi 3 haftadir yatili misafirim var bu pazar gidecekler.. yaziyom cvpla demeden netten cikiyom cok yogunum ... ins pazara rahatlicam
Ben bu hafta coştum valla çikolata filan yedim mutsuzluktan hepp.. Gider inşallahh hepimizin gitsin kilolarıı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…