hedef 50 kilo olmak.. :)))

selam kızlar kilom: 62 idi geçtiğimiz pazartesi bir kaç gün sonra 61 oldum bugun 60.5 immm
toparladım inşallah tekrar 59 görürüm...

regl regl ahh bitirdin beniiii
tartılamadım ama kilom aynıydı 2 gün önce
kızlar ben bugun sıkıı bi diyete başladım yani 500 600 kalori alıp ortalama hızlıca kendimi toparlamak istiyorum bana katılcak olan var mıı

ben varim dilvincim.... yilbasinda yatili misafirlerim vardi 4 gun boyunca.. bozdum haliyle.. biktim surekli biri geliyo yatili... sikayet ettigim 59 u bile goremiyorum 2 aydir(( neyse kilom 61.3 gecen hafta 60.5 ti arti 800 deyim...

ben varim dilvincim.... yilbasinda yatili misafirlerim vardi 4 gun boyunca.. bozdum haliyle.. biktim surekli biri geliyo yatili... sikayet ettigim 59 u bile goremiyorum 2 aydir(( neyse kilom 61.3 gecen hafta 60.5 ti arti 800 deyim...
ablam benimde dogum günüm diye cozuttum
sen varsan ben haydi haydi varım teşekkürler her zamanki gibi yanımda oldugun için
umarım 58-59 u görürsün öyle gelir misafirlerin

ablam benimde dogum günüm diye cozuttum
sen varsan ben haydi haydi varım teşekkürler her zamanki gibi yanımda oldugun için
umarım 58-59 u görürsün öyle gelir misafirlerin
dogumgunun kutlu olsun dilvincimmm sağlikli mutlu huzurlu nice guzel yillara canim sevdiklerinle bereberrr...
ben yilbasindan bir gun once ve yilbasinda cozuttum:))) o gunden beri dikkat ediyorum yapisti bana 60 lar yaa... bugun birazdaha almisim sanirim regl olucam... ama aynen devam durmak yok....

teşekkürler ablacımm...
valla aynen abla ya yapıştı banada 50 ler ...
regl şişliği ve karın açlığını tahmin edersinki başımda o var benim
şok diyet yapmak istemiyorum ama mecburum artık

Ela topiği Şubat'ta açmış şimdi kaç kilo acaba benimde hedefim 50 şimdi 59 um artı mızıkçılık yapıyorum xenical kullanıyorum yağdan vermek için...
merhaba xenical in bir faydasını gördün mü acaba ? bende almayı düşünüyorum araştırdım da diyet yapamıyorum çünkü ben olmuyor yapamıyorum diyetsiz faydası oluyor mu acaba ? bir de hiç yan etkisini gördün mü cevaplarsan çok sevinirim.

Canım diyet yapamıyorsan , xenical de kullanamazsın. Bu ilacı kullanırken yağ düzeyini minimum da tutman gerekiyor.
Normal yemeye ve yağlı yiyecekler tüketmeye devam edersen, o yağlar popondan şarıl şarıl akar , rezil olursun alimallah. Ben kullanmıştım, kilo da vermiştim ama nerdeyse hiç yağlı yiyecek tüketmiyordum korkudan. Bir keresinde yediğim salatanın içindeki bir lokma z.yağı bile bacaklarımdan aşağı süzülmüştü hiç unutmam ve altımda etek vardı.
bu ilaç, yaptığınız diyete yardımcı, kilo vermeyi hızlandıran bir ilaçtır. Normal yeme düzeninde asla kullanılmamalı.

slm kızlar nasılsınız bu ara pek dikkat edemiyorum 56.7 ciktim kahvalti yapmiştim. daha dikkat edicem insallahh

Beni de alır mısınız aranıza ? 60 kiloyım boyum 1.68 hedefim 50 kilo olmak...Bu geceden itibaren başlıyorum.

Aranıza aldığınıza dair bir mesaj almadım ama ben yinede başladım :) En son saat 17.00 de bir tabak salata yedim ve kaopadım günümü. Bol bol su içiyorum :)

yeni gelenler hoşgeldiniz topiğimizin sahibesi biraz yogun bu günlerde siz devam edin müsait olunca gelecektir sahibemiz

kızlar burayı fena dagıttıkkk
bende spor topiklerine bakıyorum spora başladım 1-2 gündür platesle biraz boy uzatma çabalarım var plates alıp düzenlice yapmak istiyorum bu arada bogaızmı tutup kilo veriyorum ama tartıya cıkmıyorum çok merakta etmiyorum artık yeter ki sıkılaşayım zaten otomatik kilo veriliyo spor yapınca ee ne dersiniz var mısınız sizde spora ??

hoşbulduk canım :) Ben düzenli olarak paten sürmeye başlayacağim bacaklar için süpermiş..Zaten kilo verince üst bölgem direk gidiyor ama basenler pek değişmiyor..Yani dietle üst bölgem gidicek patenle de alt bölgemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…