- 9 Aralık 2013
- 2.621
- 448
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #8.321
Büyük gecmis olsun. Sen dikkat etmeye calis yinede. Kilo aldinmi moralin dahada bozulacak. Hepsinden ye ve az ye. Söylemesi kolay, uygulamasi zor biliyorum.slm kizlar 5 gundur evde yoktum ankaraya gittim.. tahlil felan yaptirdim.. sonuc olarak artik romatizma hastasiyim...makesef omur boyu icmem gereken ilac var ( esim artik diyeti birakmamda israrci.. ama en azindan ben 5 kilo vermek istiyorum... egzersize baslicam yarin diyeti nasil hallederim nasil esini ikna ederim bilmiyorumm... bu sabah tartilmadim aksam ustu geldik eve ama 2 kilo almisim aksam tartildim gerci... neyse canim cok sıkkin hem hastalik yuzunden moral o..hemde kilo almak istemiyorum.. esim rejim konusunda israrci artik ben birakirsam ipin ucunu kaciririm yaa...
ayyyy çok geçmiş olsun ablam yaaa annem biliyorum o hastalığı gerçi benim annemin en kötüsü iltihaplı eklem romatizması umarım seninki normal romatizmadırslm kizlar 5 gundur evde yoktum ankaraya gittim.. tahlil felan yaptirdim.. sonuc olarak artik romatizma hastasiyim...makesef omur boyu icmem gereken ilac var ( esim artik diyeti birakmamda israrci.. ama en azindan ben 5 kilo vermek istiyorum... egzersize baslicam yarin diyeti nasil hallederim nasil esini ikna ederim bilmiyorumm... bu sabah tartilmadim aksam ustu geldik eve ama 2 kilo almisim aksam tartildim gerci... neyse canim cok sıkkin hem hastalik yuzunden moral o..hemde kilo almak istemiyorum.. esim rejim konusunda israrci artik ben birakirsam ipin ucunu kaciririm yaa...
Geçmiş olsunnnn.. Kendine dikkat et abla şok diyetler yapmadan vermeye çalış kilolarıslm kizlar 5 gundur evde yoktum ankaraya gittim.. tahlil felan yaptirdim.. sonuc olarak artik romatizma hastasiyim...makesef omur boyu icmem gereken ilac var ( esim artik diyeti birakmamda israrci.. ama en azindan ben 5 kilo vermek istiyorum... egzersize baslicam yarin diyeti nasil hallederim nasil esini ikna ederim bilmiyorumm... bu sabah tartilmadim aksam ustu geldik eve ama 2 kilo almisim aksam tartildim gerci... neyse canim cok sıkkin hem hastalik yuzunden moral o..hemde kilo almak istemiyorum.. esim rejim konusunda israrci artik ben birakirsam ipin ucunu kaciririm yaa...
ALLAH yardımcın olsun dikkat et diyeti bırak ama yediğine içitiğine dkkat ederk kilo verebilirsin. Üzüldüm elacımslm kizlar 5 gundur evde yoktum ankaraya gittim.. tahlil felan yaptirdim.. sonuc olarak artik romatizma hastasiyim...makesef omur boyu icmem gereken ilac var ( esim artik diyeti birakmamda israrci.. ama en azindan ben 5 kilo vermek istiyorum... egzersize baslicam yarin diyeti nasil hallederim nasil esini ikna ederim bilmiyorumm... bu sabah tartilmadim aksam ustu geldik eve ama 2 kilo almisim aksam tartildim gerci... neyse canim cok sıkkin hem hastalik yuzunden moral o..hemde kilo almak istemiyorum.. esim rejim konusunda israrci artik ben birakirsam ipin ucunu kaciririm yaa...
tesekkurler melegim... bende oyle yapicam az yiyicem esimle anlastim 5.6 kilo daha verip saglikli beslenicem.. kilo alirsam moralimin bozulacagini dusundugunden bana sure verdi.. bir an once kilo verip saglikli beslenmem lazimm...Büyük gecmis olsun. Sen dikkat etmeye calis yinede. Kilo aldinmi moralin dahada bozulacak. Hepsinden ye ve az ye. Söylemesi kolay, uygulamasi zor biliyorum.
ayyyy çok geçmiş olsun ablam yaaa annem biliyorum o hastalığı gerçi benim annemin en kötüsü iltihaplı eklem romatizması umarım seninki normal romatizmadır
Allahım ağrı vermesin sana bu genç yaşında
romatizma cok kötü annemde gencliğinden beri çekiyo ki halada genc, genc yaslı dinlemiyo bu meret
umarım çok ağrın yoktur ablam
lahana diyeti gibi diyetler yapsan yılbasına kadar ne kadar kilo verirsen artık söyle eşine yılbasına kadar izin versin
peki nasıl fark ettin ağrı falan mı vardı ?
bende oyle yapicam kitcat cok saolll tatlimGeçmiş olsunnnn.. Kendine dikkat et abla şok diyetler yapmadan vermeye çalış kiloları
ayy canım benim kıyamam benim validem de hep bana der sıkı giyin yalın ayak dolaşma kendini soguga verip buz gibi duş alma artık der hep ...sabah ellerimde tutulma oluyodu dilvinim 1 saat suruyodu ellerimi kapatip yumruk yapamiyordum biraz agri birazda sisme vardi bununla birlikte 1 sene icinde 3 kere tukruk bezlerim sisti... acikcasi annemde romatizma hastasi ondan biliyorum elde sabah tutuklugunu onun kide cok agir bir romatizmaydi Allah rahmet eylesin annecigime romotizmadan kaynakli bobrek tutulumundan veffat etti(( bu yuzden ben hep tetikteydim 2 sene oncede tahlil yaptirmistik o zamnda bu tutukluk vardi birsey cikmadi... bu aralar cok oluyodu kizimi cok salladigimdan ellerimin agrisini ona yoruyodum ama yinede ailede romatizma oykusu oldugu icin test yaptirdik iki deger pozitif cikti hemen ankaraya gttik bir prof birde docente ikiside ayni teshisi koydu
tesekkur ederim dlvinim cok saol iyi dileklerin icin aminnnn canim benim...ayy canım benim kıyamam benim validem de hep bana der sıkı giyin yalın ayak dolaşma kendini soguga verip buz gibi duş alma artık der hep ...
umarım kızında olmaz ..
en yakın zamanda agrıların uyusukların gecer ve romatizma hastası oldugunu bile unutursun inşallah.
hayırdır bir sorun mu var canım aranızda. bu arada sen nişanlanacaktın değil mi canım ne olduelaaa bunu kaç kere sordum ve cevap alamadım. Özel mesaj attım ama gene cevabı gelmedi neden benim yazdıklarıma cevap vermiyorsun. Buna da cevap alamazsam artık sormayacağım. Yani bir yanlışım varsa söyle bende bileyim değil mi? Belki farkında olmadan seni kırmışımdır bilmeden.
elacım toparlamışsın iyi bari bende yerimde sayıyorum sürekli ya bu aralar 54-53 arası kaldım ocaktan sonra düzelceğini düşünüyorum bahar yakşaltıkca zayıflama isteği motivasyon artıyor çünkübu arada kızlar kilom dün 62 idi bugun 61 e düştü...5 günlük kaçamagımı telafi edicem inşallahhh.... artık sabahları kayısı ve incirin yanına ceviz ve bademde ekledimmm....çok az yiyecegim hergün.. daha dikkatlı rejim yapıyorummm.... bakalım sabah 60ları görecekmiyimm bugun yagız makarna yogurtlu ve yagsız salata yedim akşam... akşam hafif geçti.... dün egzersiz yaptım bugun daha henüz yapmadımmm... yatmadan az da olsa mekik ne bacak hareketi yapıcamm