- 9 Aralık 2013
- 2.621
- 448
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #8.281
haaa soleeeTeşekkür ederimmmTamam geri dönüyorum inşallah eski halime bu kilolar daha fazla bende kalmasınn
Bozmasam herşey harika gidiyor dahaaa soleeevalla bende sana ozeniyodum baya hizli veriyodun... kiz kitcat ne yiyon ne iciyon hangi hareketleri yapiyonda bu kadar hizli kilo veriyon... yasin kac belki metabolizman hizlidir neyse yaaa aynenn devammm bozmak yok harika gidiyorsun
hosgeldin.... umarim ideal kilona iner ve tatli saglikli bir bebisin olur....Kızlar bende 50 olmak istiyorum bebiş istiyorum bu aralar kısa sürede ideal kiloma ulaşmam lazım beni de aranıza alın bana da yardım edin lütfennnn(((boyum 1.58 Kilo:57 (
Çok tşk ederim canım benim sizin süreç nasıl gidiyor neler yapıyorsunuz haftalık tartılıyormusunuz benî biraz bilgîlendirir misin rica etsem:))hosgeldin.... umarim ideal kilona iner ve tatli saglikli bir bebisin olur....
ablacım bende cat pat idare ettim son 2 gün cozuttum uykusuz kalınca gece yatamayınca atıstırdım aama bugun cok güzel basladım pes etmek yok bize o kilolar gidecek o kadarrrrrkizlar kusura bakmayin pek giremedim diyeti cat pat gidiyo cok iyi degil ama cokta kontrolsuz degilim pazara yam gaz baslicam insallah
hoşgeldin canım boyumuz aynı sadece sen benden 2 cm uzunsunkızlaarr beni de alın listenize. birileri tarafından gaza getirilmem lazımdüzenli olarak kilo alıyorum malesef 28 yaşındayım. boyum 157. kilom sabahları 54.5 akşamları nerdeyse 56 düşünün artık gün içinde ne kadar yiyorum
eylülden beri 5 kilo aldımakşamları çayın yanında çok fazla atıştırıyorum en büyük sorunum bu. ve düzensiz besleniyorum.
pazartesi yani bugun tartılma günumuz canım... yediğimizi iç tiğimimiz kaçamaklarımızı sporlarımızı burda paylaşıyoruz canımÇok tşk ederim canım benim sizin süreç nasıl gidiyor neler yapıyorsunuz haftalık tartılıyormusunuz benî biraz bilgîlendirir misin rica etsem:))
kızlaarr beni de alın listenize. birileri tarafından gaza getirilmem lazımdüzenli olarak kilo alıyorum malesef 28 yaşındayım. boyum 157. kilom sabahları 54.5 akşamları nerdeyse 56 düşünün artık gün içinde ne kadar yiyorum
eylülden beri 5 kilo aldımakşamları çayın yanında çok fazla atıştırıyorum en büyük sorunum bu. ve düzensiz besleniyorum.
ablacım bende cat pat idare ettim son 2 gün cozuttum uykusuz kalınca gece yatamayınca atıstırdım aama bugun cok güzel basladım pes etmek yok bize o kilolar gidecek o kadarrrrr
hoşgeldin canım boyumuz aynı sadece sen benden 2 cm uzunsun
o çayın yanında ki sinsi atıstırmalıklar cok fena lezzetli bilmez miyim
haksızlık bu zaten uzmanlar diyo eger bişey lezzetliyse kesin saglıksızdır diye
o kilolar gidecekkk
evet bugunki kilo bildirimimi veriyorum gecen haftayla aynı gece annemgili beklerken acıktıgım için biraz kuru yemiş kuru meyve yemiştim ondan sanırım cünkü kilo vermiştim
hareketede tekrar basladım evden yatılı misafirimiz gidince rahatladım 3-4 haftadır toplayamıyodum kendimi ama artık bi bahanem yok spor spor spor vee tabiki diyet...
işte o kadar....
günaydın kitcatBu hafta yine aynı kilodayımmmAlmamışım ona şükür
aynen bende bomba gibiyim hadi bakalımvalla dilvincim dün gitti misafirlerim 3 hafta kaldılar 2 gün idare etsem 3. gün gümledi diyetim bende bugün bomba gibi başladım hadi bakalımmmm....
bende 250 mekik 250 ip atlama diyorum var mı arttırannbugun 200 mekik çekecem kafaya taktııı
300 mekik ip atlayamamda 300 de karisik bacak hareketiiaynen bende bomba gibiyim hadi bakalım
bende 250 mekik 250 ip atlama diyorum var mı arttırann
keske hep böyle birbiirimizi gaza getirip hareket yapsak :)300 mekik ip atlayamamda 300 de karisik bacak hareketii
keske hep böyle birbiirimizi gaza getirip hareket yapsak :)
spersin emilly almissin ama vermissinde birazdaha sabret canim benimçok dengesizim bu aralar kızlar sürekli sehir dışına git gel dengem bozuldu döndüğümde kilomu yazmaya utandım 56.4 olmuştu bugün tartıldım 54.9 du.düşmeseydi hiç yazmıcaktım moralimi bozuyor ama dikat etmeye çalışyıtoum her gün yürüyüşümü yapıyorum yeşil çay içiyorum akşam yememeye calışyorum geç saatlerde
elacım sen de süpersin canım su ara herkste kilo alma problemi var çünkü kışa geçince vücut kendini korumaya almak için metabolizmayı yavaşlatıyor,o nedenle sabırlı olmamız gerekiyor canım dediğin gibi mesela şimdiki gibi sıcak havalarda dikkat etsek çok daha hızlı veririz o nedenle yaptıklarımızın boşa gittiğini düşünmeyelim dikkat etmsek gelcek kilolar kapıda :)ben sozumu tutum dilvin kiz senden naber 300 mekik 300 bacak
spersin emilly almissin ama vermissinde birazdaha sabret canim benim
yaaa emiliyy ya yatili misafirim geldi... oyuzden aksadi diyetim ve bende kilo aldim haliyle bende senin gibi en kisa zamanda toparlayip hedefime ilerlicem bu hafta benim kacamaklarimi telafi haftam reglyimde onumuzdeki haftaya hizla duser kilom bugun cok sıki basladim... yaz ayinda daha hizli gitsede biz istikrarli olduktan sonra mecbur gidecek kilolarr... pestmek yok... u sefer birakma bak emily senle tanistigimizda sanirim 59 lardan dusmustun.. bu kilolara yanlis hatirlamiyorum degilmi... ama arada gelgitlerin oldu galiba bir sene olacak t nerdeyse...tam istikrarli olsak simdiye coktannn vermistik... ama bu sefer pes etmek yokkkkk....elacım sen de süpersin canım su ara herkste kilo alma problemi var çünkü kışa geçince vücut kendini korumaya almak için metabolizmayı yavaşlatıyor,o nedenle sabırlı olmamız gerekiyor canım dediğin gibi mesela şimdiki gibi sıcak havalarda dikkat etsek çok daha hızlı veririz o nedenle yaptıklarımızın boşa gittiğini düşünmeyelim dikkat etmsek gelcek kilolar kapıda :)