- 9 Aralık 2013
- 2.621
- 448
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #8.161
1000 1500 çok bir sey degi melekciğim sakın ol tatlım 3 günlük bir durummuşşş... şimdi şöle bir moti e et bir kendini fotolara ince hatunlara mı bakıyıon napıyosan yappAhhhh kizlarr. Yardim edin banaa.. 3 gündür sürekli yiyorum. Günlük 1000-1500kalori tüketiyorm. Kendimi frenleyemiyorum. Göbekte cikti. Umutsuzluga kapildim.50kilo olamiyacam diye keyfim yok hic. Bacaklarimdada incelme yok hic..sporda yapamiyorum. Pazartesiden korkuyorum
Cokk sagol :) kendime gelmem lazim bir an önce. Vermeliyimmmmmmmmmm. 36 bedenleri giymem lazim. Small giymem lazim.. 5 kilo vermisim. Bir bes daha veririm dimi??1000 1500 çok bir sey degi melekciğim sakın ol tatlım 3 günlük bir durummuşşş... şimdi şöle bir moti e et bir kendini fotolara ince hatunlara mı bakıyıon napıyosan yappresetle bakem kendini bırak bakıım ne yediğini içtiğini yarın hemen tekrar başlıyoruzz...... ne yap yap yarın yarım saat mı 25 daka mı ezersiz ekle kendine... hadi ço gzel gidiyodunn lütfeeeeennnnnnnnnnnnnnn devaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmm
tabi canımmmCokk sagol :) kendime gelmem lazim bir an önce. Vermeliyimmmmmmmmmm. 36 bedenleri giymem lazim. Small giymem lazim.. 5 kilo vermisim. Bir bes daha veririm dimi??
Ikimiz icin iyi gecmedi desene bu haftaselam kızlardün gece 12 ye kadar gayet iyiydimm... taaaki kızım kalkana kadar.. 10 yatmıştı cücee acık uykuyu aldı kalktı veeee 4 ü gece yattı yaaa o uyumayınca gece boyu bende ufak atıştırmalıklar yaptımm... öle diyeti bozan şeyler değilll( kepekli grisini burgu peynır 4 incir vs)ve bu sabah artmısımmm pufff kurtulamıcam şu 9 dannn
1 hafta evde yanlızdım ablam pek giremedim ama mutlaka az yedim 6 dan sonra yemedim -200 gram gitmiş sadece yani şuan ki kilom 54.7sen haftaya 1 kilo ver dilvinim sana soz 5 i bir yerde boncuk
Ikimiz icin iyi gecmedi desene bu haftatoparlanalimm. Olmuyoooor böyle
1 hafta evde yanlızdım ablam pek giremedim ama mutlaka az yedim 6 dan sonra yemedim -200 gram gitmiş sadece yani şuan ki kilom 54.7
zaten ananem bizde bu demek ki daha fazla ev işi ve dilvin eve gelince hiç oturmasın bugunde gidip tekerlekli sandalye alıcaz bide eve gelince ananemi gezdiricem öylede yürüyüş yapmış olurum bide spor salonuna yazılıcam fitness düşünüyorum bakalım ne zaman nasip olucak ama bu göbekle gitmeye utanırım ben o yuzden bi 50 olmam gerek
hic uzulmee melek haftaya 54 e duseceksinnn... hadi bakalimmm.... moral bozmak yookBu haftanin ilk bildirimi benden gelsin..
Cok üzülerek yaziyorum: 55.5
Gelecek hafta yine 54kusurlarda olcam..bu hafta dikkat edicem..toparlanmam lazim..eksilere dogru ilerlemem gerekiyordun artilara dogru gidiyorum
fitness hocasıyla konustugumda kilo vermek amacımız degil sıkılaşmak demişti başlamadan biraz kilo verirsem beni yararıma olur bikaç beslenme tavsiyesi verdi işte 2 ana öğün olsun mutlaka ara öğününü sen belirle kesin bişey demem ama 3-ü gecmesin haftada ortalama 3 gün 1 öğünün protein agırlıklı olmasına özen göster gibiolsun dilvin 1 boncukta yeter artmamissin sonucta... fitness a zaten gobis eritmek icin gideceksin neden utaniyorsun:) neyse
annecigini op benimyerime....
masallahhh esraaaa coookk iyisinn yaaa...cok sevindimmm tatlimmmMerhaba kızlar benden de bildirim gelsin kilom 49,9.
Yani 49u ucundan gördüm :)
ela her başarı inanmayla başlar sen zoru başarmışsın artık bizede inş haftaya görmek kalırkilo bildirimim
gecen hafta: 59.4
bu hafta: 59.4
yani ayniiii
regl bugun bitti bu hafta vermem zordu zaten ama almadimda.. aslinda aldimda odemdi onlar gitti bugun neyse... bu hafta sıkı saglam gidicem artik bahanemde yok regliydi oydu buydu.. 58 bekle beniii
tesekkur ederim haklisin zor kismi gitti.. zaten son 10 kilonun zor gidecegini biliyordum...ela her başarı inanmayla başlar sen zoru başarmışsın artık bizede inş haftaya görmek kalır