hedef 50 kilo olmak.. :)))

1000 1500 çok bir sey degi melekciğim sakın ol tatlım 3 günlük bir durummuşşş... şimdi şöle bir moti e et bir kendini fotolara ince hatunlara mı bakıyıon napıyosan yapp resetle bakem kendini bırak bakıım ne yediğini içtiğini yarın hemen tekrar başlıyoruzz...... ne yap yap yarın yarım saat mı 25 daka mı ezersiz ekle kendine... hadi ço gzel gidiyodunn lütfeeeeennnnnnnnnnnnnnn devaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmm

Cokk sagol :) kendime gelmem lazim bir an önce. Vermeliyimmmmmmmmmm. 36 bedenleri giymem lazim. Small giymem lazim.. 5 kilo vermisim. Bir bes daha veririm dimi??

selam kızlar dün gece 12 ye kadar gayet iyiydimm... taaaki kızım kalkana kadar.. 10 yatmıştı cücee acık uykuyu aldı kalktı veeee 4 ü gece yattı yaaa o uyumayınca gece boyu bende ufak atıştırmalıklar yaptımm... öle diyeti bozan şeyler değilll( kepekli grisini burgu peynır 4 incir vs)ve bu sabah artmısımmm pufff kurtulamıcam şu 9 dannn

Ikimiz icin iyi gecmedi desene bu hafta toparlanalimm. Olmuyoooor böyle

Bu haftanin ilk bildirimi benden gelsin..
Cok üzülerek yaziyorum: 55.5
Gelecek hafta yine 54kusurlarda olcam..bu hafta dikkat edicem..toparlanmam lazim..eksilere dogru ilerlemem gerekiyordun artilara dogru gidiyorum

sen haftaya 1 kilo ver dilvinim sana soz 5 i bir yerde boncuk
1 hafta evde yanlızdım ablam pek giremedim ama mutlaka az yedim 6 dan sonra yemedim -200 gram gitmiş sadece yani şuan ki kilom 54.7
zaten ananem bizde bu demek ki daha fazla ev işi ve dilvin eve gelince hiç oturmasın bugunde gidip tekerlekli sandalye alıcaz bide eve gelince ananemi gezdiricem öylede yürüyüş yapmış olurum bide spor salonuna yazılıcam fitness düşünüyorum bakalım ne zaman nasip olucak ama bu göbekle gitmeye utanırım ben o yuzden bi 50 olmam gerek

Ikimiz icin iyi gecmedi desene bu hafta toparlanalimm. Olmuyoooor böyle

olsun dilvin 1 boncukta yeter artmamissin sonucta... fitness a zaten gobis eritmek icin gideceksin neden utaniyorsun:) neyse
annecigini op benimyerime....

Bu haftanin ilk bildirimi benden gelsin..
Cok üzülerek yaziyorum: 55.5
Gelecek hafta yine 54kusurlarda olcam..bu hafta dikkat edicem..toparlanmam lazim..eksilere dogru ilerlemem gerekiyordun artilara dogru gidiyorum
hic uzulmee melek haftaya 54 e duseceksinnn... hadi bakalimmm.... moral bozmak yook

kilo bildirimim
gecen hafta: 59.4
bu hafta: 59.4
yani ayniiii
regl bugun bitti bu hafta vermem zordu zaten ama almadimda.. aslinda aldimda odemdi onlar gitti bugun neyse... bu hafta sıkı saglam gidicem artik bahanemde yok regliydi oydu buydu.. 58 bekle beniii

olsun dilvin 1 boncukta yeter artmamissin sonucta... fitness a zaten gobis eritmek icin gideceksin neden utaniyorsun:) neyse
annecigini op benimyerime....
fitness hocasıyla konustugumda kilo vermek amacımız degil sıkılaşmak demişti başlamadan biraz kilo verirsem beni yararıma olur bikaç beslenme tavsiyesi verdi işte 2 ana öğün olsun mutlaka ara öğününü sen belirle kesin bişey demem ama 3-ü gecmesin haftada ortalama 3 gün 1 öğünün protein agırlıklı olmasına özen göster gibi

kizlar artik bu hafta bahanem yok regl de bitti artik veririm diyordum.. kayinvalidem ve kayinbabam ani bir kararla geliyolar.. yaaaa ben 59 cakildim yaaa insalla 60 a tekrar cikmam diyet olayi bende zor artik misafir varken

Kızlar bugün yediklerim:

Sabah: 2 dilim light peynir, 1 haşlanmış yumurta
Öğlen: Yulaf kepeği ekmeğine 2 peynirli sandviç
Ara: 1 fincan sütlü kahve
Akşam: Ciğer, 1 kase yoğurt

kızlar kusura bakmayın dün kilomu yazayım dedim sonra unutmuşum 65.7 çıkmıştım herkesi tebrik ediyorum

ela her başarı inanmayla başlar sen zoru başarmışsın artık bizede inş haftaya görmek kalır

Kızlar dün tok karnına tartılmıştım 56.2 çıkmıştım. Bu sabah aç olarak tartıldım 55.8 çıktım tok karnına ve aç karnına ne çok fark ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…