hedef 50 kilo olmak.. :)))

Canlarım bugün yediklerim:

Sabah: 1 kase yoğurt, 1 haşlanmış yumurta
Öğlen: Yulaf kepeği ekmeğine 2 peynirli sandviç
Ara: 1 fincan sütlü kahve
Akşam: Ton balığı, yoğurt dondurması

napiyorsunuz kizlar bende yatili misafir oldugu icin pek giremedim cok yogunum kizim misafir zamanim pek olmuyo diyetim sole bole devam ediyo... asiriya kavmamaya calisiyorum ama kiloda veremicem galiba... sabah tartida -200 dum ama bu aksam birazcik cok olmamak kaydiyla kacirdim kayinvalidem lahana sarmasi yapmis etli sanirim yarinda elde acma gozleme yapacak... nerelere gitsem bilmiyommm kacis yok bir atlatsaydimmm.. bir haftayi... onlar gidince busefere regli baslar pufffff bu ay zormu neee

Kızlar bugün kendimi kaybederek kocamann bir kaçamak yaptım... Neler yedim neler... Kendimi çok kötü hissediyorum ya çok iyi gidiyordum

Günaydınlaaarr :) Bugün benim tartılma günümdü ama dün regl oldum yinede tartıldım 57 kilo geldim şimdi doğru oldu mu bu bilemedim??

Kızlar bugün kendimi kaybederek kocamann bir kaçamak yaptım... Neler yedim neler... Kendimi çok kötü hissediyorum ya çok iyi gidiyordum
birgun den birsey olmaz esra uzulme tatlim
kitcat cok sevindim hem regl hemde kilo vermissin
cenekaaa napiyorsun kizzz??

ya kizlar galiba ben 1 kilo aldim kayinvaldemgil bir haftadaha bende...

Merhaba kızlar bende bu ara giremedim normalde tartıda57.100 gösteriyordum bugün 58 çıktım yarın regli olcam onunda etkisi olabilir diye düşündüm inş kilo değildir o 56 yı görmek istiyorum.

Kizlar bu hafta hic istedigim gibi gecmedi
Haftanim basinda 53.7 idim. Bugün 55.1 iki gündür sürekli yiyorum. Cok abarttim son günlerde. Adet olucam o yüzden. Pazar günü türkiyeye ucuyoruz. Üc hafta yokum. Insallah türkiyede almam verdiklerimi.

birgun den birsey olmaz esra uzulme tatlim
kitcat cok sevindim hem regl hemde kilo vermissin
cenekaaa napiyorsun kizzz??

ya kizlar galiba ben 1 kilo aldim kayinvaldemgil bir haftadaha bende...
Evettt ben aynı kilo gelirim sandım vermişim şaşırdım baya böyle devam inşallah

kızlar benim kilom aynı spora baslamıstım ananem geldi bakım amuhtac evin işini yapıyorum öyle misafir gelip duruyo ama kilo almamısım buda bişey diyorum

Ben de katilmak istiyorum size :) neler yapiyorsunuz kilo vermek icin ben pilates ve fitness yapıyorum herkes inceldin dedi ama tartida bir iki kilo fark ettim ancak :/ boyum 1.66 kilom 57-58 degisiyor 50 olmak istiyorum napayim oneriniz var mi ?

Ben de katilmak istiyorum size :) neler yapiyorsunuz kilo vermek icin ben pilates ve fitness yapıyorum herkes inceldin dedi ama tartida bir iki kilo fark ettim ancak :/ boyum 1.66 kilom 57-58 degisiyor 50 olmak istiyorum napayim oneriniz var mi ?
hosgeldin plates ve fitness yapiyorsun birde duzenli diyet yaninda ohhh biraz sabir ve kararlilikla 50 olursun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…