-
- Konu Sahibi elaprensess
- #8.201
birgun den birsey olmaz esra uzulme tatlimKızlar bugün kendimi kaybederek kocamann bir kaçamak yaptım... Neler yedim neler... Kendimi çok kötü hissediyorum ya çok iyi gidiyordum
Evettt ben aynı kilo gelirim sandım vermişim şaşırdım bayabirgun den birsey olmaz esra uzulme tatlim
kitcat cok sevindim hem regl hemde kilo vermissin
cenekaaa napiyorsun kizzz??
ya kizlar galiba ben 1 kilo aldimkayinvaldemgil bir haftadaha bende...
Ne olcak bizim bu halimizzzgünaydın fıstıklar
kilom gecen hafta 59.4
bu hafta:60.6
1.2 kilo biraz fazla olmuş ins haftaya duzeltirsingünaydın fıstıklar
kilom gecen hafta 59.4
bu hafta:60.6
49 muydun zaten boyuna göre kilon çok iyiCanlarım ben de kilo bildirimimi yapıyorum, ne yazık ki kaçamağım yüzünden almışım... kilom 50,5
hosgeldin plates ve fitness yapiyorsun birde duzenli diyet yaninda ohhh biraz sabir ve kararlilikla 50 olursun canimBen de katilmak istiyorum size :) neler yapiyorsunuz kilo vermek icin ben pilates ve fitness yapıyorum herkes inceldin dedi ama tartida bir iki kilo fark ettim ancak :/ boyum 1.66 kilom 57-58 degisiyor 50 olmak istiyorum napayim oneriniz var mi ?
yaaa bilmiyorum evde misafir olunca cokk zorrNe olcak bizim bu halimizzz
haftaya pazara kadar misafirim var yatili1.2 kilo biraz fazla olmuş ins haftaya duzeltirsin
49 muydun zaten boyuna göre kilon çok iyi
600gr cokdegil esracimmmm lutfen moralini bozmaCanlarım ben de kilo bildirimimi yapıyorum, ne yazık ki kaçamağım yüzünden almışım... kilom 50,5