- 10 Eylül 2012
- 2.879
- 4.682
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #8.121
ya bende kaç gündür uyuyamiyirum açlık hissetmiyorum ama vücut aç ondan mi bu yoğurt kuru nu akşam yapsam kilo alirmi yim yarın tartı günü var ela ilk yaptığından sabah kaç çıktın meltem sende hatırlarmisin kiyatmadan yarım saat önce ve bir daha birsey yemek yok. bu yüzden yedıkten sonra hemen yatıyordum yataga. zaten hemen uyuyamıyorum. yatakta dönerken yarım saat bir saat geciyordu. sende öyle yap. ye ic ve uykun geldiginde ye ve yat
tatlım hayırlı olsun..bişi sorcam sözde yüzük olarak ne takacaksınız,benim arkadaşım sözlendi sözde sadece kıza pırlanta tek taş takıldı annem de öyle olur diyor,bizde sadece tektaş takıcaz sanırımKızlar nasılsınız? Ben çok yoğunum malum.
Salı günü istemem oldu. 20 kişiydik toplamda. Dünde söz-nişan alışverişim oldu. Pazar günü sözümüz var nasipse.
tatlim tarti gunumuz pazartesi ben ilk defa dun aksam yedim regli donemindeyim hemde en yogun gunum sabah artisim vardi.. kure en az 2 hafta devam yaziyo netteya bende kaç gündür uyuyamiyirum açlık hissetmiyorum ama vücut aç ondan mi bu yoğurt kuru nu akşam yapsam kilo alirmi yim yarın tartı günü var ela ilk yaptığından sabah kaç çıktın meltem sende hatırlarmisin ki
ayyy pazar gunumu :))))) cok guzel yaaa hadi Hayirlisi Allahim tamamina erdirsin betulummmmm....Kızlar nasılsınız? Ben çok yoğunum malum.
Salı günü istemem oldu. 20 kişiydik toplamda. Dünde söz-nişan alışverişim oldu. Pazar günü sözümüz var nasipse.
Merhaba canım, kilon az olduğu için biraz yavaş gidebilir belki ama sıkı bir diyet yaparsan 3 ayda istediğin kiloyu rahatça verip 48 olabilirsin :)
teşekkür ederim canım geçmiş olsuntatlim tarti gunumuz pazartesi ben ilk defa dun aksam yedim regli donemindeyim hemde en yogun gunum sabah artisim vardi.. kure en az 2 hafta devam yaziyo nette
esra tam gaz süper gidiyorsun tebriklerCanlarım bugün yediklerim:
Sabah: 2 dilim light peynir, 1 haşlanmış yumurta, domates
Öğlen: Yulaf kepeği ekmeğine 2 peynirli sandviç
Ara: 1 fincan sütlü kahve
Akşam: Et köfte, salata
Teşekkür ederim canımteşekkür ederim canım geçmiş olsun
esra tam gaz süper gidiyorsun tebrikler
ALLAH razı olsun balımmmm aminnnayyy pazar gunumu :))))) cok guzel yaaa hadi Hayirlisi Allahim tamamina erdirsin betulummmmm....))
ALLAH razı olsun canım. Darısı ve en güzelleri sana olsun inşaALLAH...Tek taşımı bir kaç gün önce yani isteme olmadan önce sevgilim taktı.(evlenme teklifinde.)tatlım hayırlı olsun..bişi sorcam sözde yüzük olarak ne takacaksınız,benim arkadaşım sözlendi sözde sadece kıza pırlanta tek taş takıldı annem de öyle olur diyor,bizde sadece tektaş takıcaz sanırım
Amin tatlım inşallah çok güzel geçer seninki.Yakın sayılır canım ocak gibi isteme ve söz olacak,sözde kızlara tektaş takılıyormuş,nişanda altın yüzükler. benim merak ettiğim erkeğe de yüzük takılıyor mu acaba diye,bi yüzük de onun takmasını isiyorum,ama arkadaşımınkinde sadece kıza tektaş takıldı..Bizim evlenme teklifinde tektaş yoktu ya birden sordu öyle, telde sordu sonra dört beş kere sormuştur kabul etmedim diyorum düzgün et şu teklifi evlenmicem seninleALLAH razı olsun canım. Darısı ve en güzelleri sana olsun inşaALLAH...Tek taşımı bir kaç gün önce yani isteme olmadan önce sevgilim taktı.(evlenme teklifinde.)
Dün alışverişe çıktık. Söz için alyans aldık. Her yerin adeti farklı sanırım. Bizde öyle oldu yani abimlerde falanda öyle oldu.Tek taş nişan için alınır bizde de.
Seninde hayır işin yakın mı?
ALLAH razı olsun canım. Darısı ve en güzelleri sana olsun inşaALLAH...Tek taşımı bir kaç gün önce yani isteme olmadan önce sevgilim taktı.(evlenme teklifinde.)
Dün alışverişe çıktık. Söz için alyans aldık. Her yerin adeti farklı sanırım. Bizde öyle oldu yani abimlerde falanda öyle oldu.Tek taş nişan için alınır bizde de.
Amin tatlım inşallah çok güzel geçer seninki.Yakın sayılır canım ocak gibi isteme ve söz olacak,sözde kızlara tektaş takılıyormuş,nişanda altın yüzükler. benim merak ettiğim erkeğe de yüzük takılıyor mu acaba diye,bi yüzük de onun takmasını isiyorum,ama arkadaşımınkinde sadece kıza tektaş takıldı..Bizim evlenme teklifinde tektaş yoktu ya birden sordu öyle, telde sordu sonra dört beş kere sormuştur kabul etmedim diyorum düzgün et şu teklifi evlenmicem seninle
Esracımm canımm teşekkür ederiz sen daha zarifsin maşallah,hep birlikte daha güzel olcaz inşşallah (kafiyeli oldu :) )O zaman iki tane birbirinden güzel ve birbirinden zarif gelinimiz var. Allah tamamına erdirsin
Esrammmm çok sağol ALLAH razı olsun balımmmm her şeyin en güzeli senin olsun inşaALLAH...(aminnnn....)O zaman iki tane birbirinden güzel ve birbirinden zarif gelinimiz var. Allah tamamına erdirsin
İşte biz alyans aldık. Haklısın bende nişanlımın yüzük takmasını isterdim senin yerinde olsaydım.Amin tatlım inşallah çok güzel geçer seninki.Yakın sayılır canım ocak gibi isteme ve söz olacak,sözde kızlara tektaş takılıyormuş,nişanda altın yüzükler. benim merak ettiğim erkeğe de yüzük takılıyor mu acaba diye,bi yüzük de onun takmasını isiyorum,ama arkadaşımınkinde sadece kıza tektaş takıldı..Bizim evlenme teklifinde tektaş yoktu ya birden sordu öyle, telde sordu sonra dört beş kere sormuştur kabul etmedim diyorum düzgün et şu teklifi evlenmicem seninle
Ne zaman olcak tatlım inşallah yağmaz artık eskisi gibi değil yagışlar ama şehrine de bağlı tabi..yine de önleminizi alın canım,bence çok güzel olcak,sonra gel bize anlat merakta bırakma :)İşte biz alyans aldık. Haklısın bende nişanlımın yüzük takmasını isterdim senin yerinde olsaydım.
inşaALLAH çok güel bir teklif alırsın canımmm.... Aaa ocağa ne kalmış ki zaman su gibi geçip gidiyor. Hadi hayırlısı olsun. Ayyy inşaALLAH hava çok güzel olur o gün :) Dua edin yağmur yağmasın...
Evlenme teklifini nasıl etti merek ettmmALLAH razı olsun canım. Darısı ve en güzelleri sana olsun inşaALLAH...Tek taşımı bir kaç gün önce yani isteme olmadan önce sevgilim taktı.(evlenme teklifinde.)
Kızlar nasılsınız? Ben çok yoğunum malum.
Ikinizide hayirli olsun..tatlım hayırlı olsun..bişi sorcam sözde yüzük olarak ne takacaksınız,benim arkadaşım sözlendi sözde sadece kıza pırlanta tek taş takıldı annem de öyle olur diyor,bizde sadece tektaş takıcaz sanırım