hedef 50 kilo olmak.. :)))

ya bende kaç gündür uyuyamiyirum açlık hissetmiyorum ama vücut aç ondan mi bu yoğurt kuru nu akşam yapsam kilo alirmi yim yarın tartı günü var ela ilk yaptığından sabah kaç çıktın meltem sende hatırlarmisin ki

Kızlar nasılsınız? Ben çok yoğunum malum.
Salı günü istemem oldu. 20 kişiydik toplamda. Dünde söz-nişan alışverişim oldu. Pazar günü sözümüz var nasipse.
tatlım hayırlı olsun..bişi sorcam sözde yüzük olarak ne takacaksınız,benim arkadaşım sözlendi sözde sadece kıza pırlanta tek taş takıldı annem de öyle olur diyor,bizde sadece tektaş takıcaz sanırım

tatlim tarti gunumuz pazartesi ben ilk defa dun aksam yedim regli donemindeyim hemde en yogun gunum sabah artisim vardi.. kure en az 2 hafta devam yaziyo nette

Merhaba canım, kilon az olduğu için biraz yavaş gidebilir belki ama sıkı bir diyet yaparsan 3 ayda istediğin kiloyu rahatça verip 48 olabilirsin :)

İnşallah canım.. Sen ne güzel benim istediğim kiloya ulaşmışsın tebrik ederim

Canlarım bugün yediklerim:

Sabah: 2 dilim light peynir, 1 haşlanmış yumurta, domates
Öğlen: Yulaf kepeği ekmeğine 2 peynirli sandviç
Ara: 1 fincan sütlü kahve
Akşam: Et köfte, salata

tatlim tarti gunumuz pazartesi ben ilk defa dun aksam yedim regli donemindeyim hemde en yogun gunum sabah artisim vardi.. kure en az 2 hafta devam yaziyo nette
teşekkür ederim canım geçmiş olsun

Canlarım bugün yediklerim:

Sabah: 2 dilim light peynir, 1 haşlanmış yumurta, domates
Öğlen: Yulaf kepeği ekmeğine 2 peynirli sandviç
Ara: 1 fincan sütlü kahve
Akşam: Et köfte, salata

esra tam gaz süper gidiyorsun tebrikler

ALLAH razı olsun canım. Darısı ve en güzelleri sana olsun inşaALLAH...Tek taşımı bir kaç gün önce yani isteme olmadan önce sevgilim taktı.(evlenme teklifinde.)
Dün alışverişe çıktık. Söz için alyans aldık. Her yerin adeti farklı sanırım. Bizde öyle oldu yani abimlerde falanda öyle oldu.Tek taş nişan için alınır bizde de.
Seninde hayır işin yakın mı?

Amin tatlım inşallah çok güzel geçer seninki.Yakın sayılır canım ocak gibi isteme ve söz olacak,sözde kızlara tektaş takılıyormuş,nişanda altın yüzükler. benim merak ettiğim erkeğe de yüzük takılıyor mu acaba diye,bi yüzük de onun takmasını isiyorum,ama arkadaşımınkinde sadece kıza tektaş takıldı..Bizim evlenme teklifinde tektaş yoktu ya birden sordu öyle, telde sordu sonra dört beş kere sormuştur kabul etmedim diyorum düzgün et şu teklifi evlenmicem seninle

O zaman iki tane birbirinden güzel ve birbirinden zarif gelinimiz var. Allah tamamına erdirsin

İşte biz alyans aldık. Haklısın bende nişanlımın yüzük takmasını isterdim senin yerinde olsaydım.
inşaALLAH çok güel bir teklif alırsın canımmm.... Aaa ocağa ne kalmış ki zaman su gibi geçip gidiyor. Hadi hayırlısı olsun. Ayyy inşaALLAH hava çok güzel olur o gün :) Dua edin yağmur yağmasın...

Ne zaman olcak tatlım inşallah yağmaz artık eskisi gibi değil yagışlar ama şehrine de bağlı tabi..yine de önleminizi alın canım,bence çok güzel olcak,sonra gel bize anlat merakta bırakma :)

Evlenme teklifini nasıl etti merek ettmm

arkadaşlar slm bende kilo vermek istiyorum ama spor yapmaya zamanım yok işten geç çıkıyorum yorgun bir vaziyette spora halim kalmıyor burda biraz gerigittim ama bu yoğurt kürünü bulamadım bir türlü çok bahsi geçmiş ama göremedim rica etsem bana da anlatırmısınız.

Kızlar nasılsınız? Ben çok yoğunum malum.
Salı günü istemem oldu. 20 kişiydik toplamda. Dünde söz-nişan alışverişim oldu. Pazar günü sözümüz var nasipse.

Ikinizide hayirli olsun..
Siz simdi daha cabuk verirsiniz kilolari :) nisan stresi. Elbiseye girme hedefi, gelinlik icin daha bir istekle zayifliyor insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…