- 9 Aralık 2013
- 2.621
- 448
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #8.181
masallah gayet guzel gidiyorsunnnkızlar kusura bakmayın dün kilomu yazayım dedim sonra unutmuşum 65.7 çıkmıştım herkesi tebrik ediyorum
eloşşş ALLAH kolaylık versin sanakizlar kayinvalidemgil geldi... suana kadar gayet iyi gidiyorum... aksam kofte yapicam.. salatayla.. onu yerim.. kayinvalidem artik yeter cok vermissin. diyo daha ne kadar vereceksin dedi... birak rejimi felan... en asagi 10 gun bendeler.. benim diyet zor gozukuyo yaaa(( ins 60 a cikmam bu arada
teşekkürler balımmmm nişan nasıldıııı betülümmmmeloşşş ALLAH kolaylık versin sana
ah bu kaynvalideler benim kide o gün gördü nasıl zayiflamissin ben zayıf gelin sevmirem yeter böyle nasıl yeter ki daha 10 kilom var kendisi 100 kilo filan tabi böyle bakacakkizlar kayinvalidemgil geldi... suana kadar gayet iyi gidiyorum... aksam kofte yapicam.. salatayla.. onu yerim.. kayinvalidem artik yeter cok vermissin. diyo daha ne kadar vereceksin dedi... birak rejimi felan... en asagi 10 gun bendeler.. benim diyet zor gozukuyo yaaa(( ins 60 a cikmam bu arada
teşekkür ediyorum sagolmasallah gayet guzel gidiyorsunnn
Çıkmazsın ablacım sen. Çaktırmadan yiyormuş gibi yap, çok yedim filan de. Diyette olduğunu çaktırmakizlar kayinvalidemgil geldi... suana kadar gayet iyi gidiyorum... aksam kofte yapicam.. salatayla.. onu yerim.. kayinvalidem artik yeter cok vermissin. diyo daha ne kadar vereceksin dedi... birak rejimi felan... en asagi 10 gun bendeler.. benim diyet zor gozukuyo yaaa(( ins 60 a cikmam bu arada
nişan çok güzeldi eloşummmm çok eğlendik akşamda abim , yengem ve aşkımla yemeğe gittik , ardından sinema sonra da bir yere kahve içmeye gittik. Çok güzel ve yorucuydu :)teşekkürler balımmmm nişan nasıldıııı betülümmmm
yaa benikide öle .. ideal kilo az fazlalık onları umursamıyo... zayıf düşer hastalanırsam çocuk ve kocayaya kim bakacakah bu kaynvalideler benim kide o gün gördü nasıl zayiflamissin ben zayıf gelin sevmirem yeter böyle nasıl yeter ki daha 10 kilom var kendisi 100 kilo filan tabi böyle bakacak
dün öle yaptım esraaa.. cocuk bahanesiyle sonr yerim ben dedim sofrada.. kızı yediriyımmm dedim ..sonra kızım yedi kalktı onlarda kalktı sofradan... kızımla onlar ilgilenirken ben yemek yiyeyiim dedim ama yemedimmFıstıklarım bugün yediklerim:
Sabah: 2 dilim light peynir, 1 haşlanmış yumurta, domates-salatalık
Öğlen: Yulaf kepeği ekmeğine 2 peynirli sandviç
Ara: 1 fincan sütlü kahve
Akşam: Mantarlı tavuk
Merhabaaa :) bende 50 kiloya düşmek isteyenlerdenim beni de alır mısınız aranıza? siz çok önceden başlamışınız ama
Teşekkür ederimm :) Şuan 59 kiloyum boyum 168 :) nesfitle yapıyorum diyeti kendi oluşturduğum bir diyet düzenim var o şekilde devam ediyorum günlük en az 2 lt su ve 1 saat sporu eksik etmeden :)Olsun hoş geldin :) Kaç kilosun şuan, ve nasıl bir diyet planlıyorsun? Yaş kaç boy kaç? Bu kez sorgulama işini ben devralmış oldum
Harika :) Vereceğin kilo 9 kiloymuş çok değil 2 ay gibi bir süre bize sadık olursan verebilirsin rahatçaTeşekkür ederimm :) Şuan 59 kiloyum boyum 168 :) nesfitle yapıyorum diyeti kendi oluşturduğum bir diyet düzenim var o şekilde devam ediyorum günlük en az 2 lt su ve 1 saat sporu eksik etmeden :)
Umarım verebilirim :) Bu kez kararlıyım.. Cevremde aynı amacta olan kisilerde etkiler hem. Artık burdayımmm :)Harika :) Vereceğin kilo 9 kiloymuş çok değil 2 ay gibi bir süre bize sadık olursan verebilirsin rahatça