hedef 50 kilo olmak.. :)))

kizlar kayinvalidemgil geldi... suana kadar gayet iyi gidiyorum... aksam kofte yapicam.. salatayla.. onu yerim.. kayinvalidem artik yeter cok vermissin. diyo daha ne kadar vereceksin dedi... birak rejimi felan... en asagi 10 gun bendeler.. benim diyet zor gozukuyo yaaa(( ins 60 a cikmam bu arada

eloşşş ALLAH kolaylık versin sana

ah bu kaynvalideler benim kide o gün gördü nasıl zayiflamissin ben zayıf gelin sevmirem yeter böyle nasıl yeter ki daha 10 kilom var kendisi 100 kilo filan tabi böyle bakacak

Çıkmazsın ablacım sen. Çaktırmadan yiyormuş gibi yap, çok yedim filan de. Diyette olduğunu çaktırma

Fıstıklarım bugün yediklerim:

Sabah: 2 dilim light peynir, 1 haşlanmış yumurta, domates-salatalık
Öğlen: Yulaf kepeği ekmeğine 2 peynirli sandviç
Ara: 1 fincan sütlü kahve
Akşam: Mantarlı tavuk

teşekkürler balımmmm nişan nasıldıııı betülümmmm
nişan çok güzeldi eloşummmm çok eğlendik akşamda abim , yengem ve aşkımla yemeğe gittik , ardından sinema sonra da bir yere kahve içmeye gittik. Çok güzel ve yorucuydu :)
Bu koşturmacada da 55.8 'e düşmüşüm yani

ah bu kaynvalideler benim kide o gün gördü nasıl zayiflamissin ben zayıf gelin sevmirem yeter böyle nasıl yeter ki daha 10 kilom var kendisi 100 kilo filan tabi böyle bakacak
yaa benikide öle .. ideal kilo az fazlalık onları umursamıyo... zayıf düşer hastalanırsam çocuk ve kocayaya kim bakacak onlarda öle napalımmmm neysee idare edcezzz

Sabah: 2 dilim light peynir, 1 haşlanmış yumurta, domates-salatalık
Akşam: Mantarlı tavuk
dün öle yaptım esraaa.. cocuk bahanesiyle sonr yerim ben dedim sofrada.. kızı yediriyımmm dedim ..sonra kızım yedi kalktı onlarda kalktı sofradan... kızımla onlar ilgilenirken ben yemek yiyeyiim dedim ama yemedimmaparatif şeylerle geçitirdim... dunku yaptıgım köfteyi buzluga attım bugun yiycez... dün bişekilde yenmedi( neyse uzatmayayımmm).. bugun köfte var menude salata ne köfte yiycem... hem kızımı yedirirken pilav felan yemem inşaşşahh arada kaynatacammm

5 günde 5 kilo diye bir diyete basladim.. bakalim faydasi olcakmi? 2- 3 kilo versem bile yeter bana.. bi yandan endiseleniyorum. Hizli verilen kilo hizli geri aliniyor. Bakalim verirsem, almamaya caliscam. Insallah basarili olurum

Sabah: 1 kase yoğurt, 1 haşlanmış yumurta
Akşam: Ciğer, 1 kase yoğurt

Olsun hoş geldin :) Kaç kilosun şuan, ve nasıl bir diyet planlıyorsun? Yaş kaç boy kaç? Bu kez sorgulama işini ben devralmış oldum
Teşekkür ederimm :) Şuan 59 kiloyum boyum 168 :) nesfitle yapıyorum diyeti kendi oluşturduğum bir diyet düzenim var o şekilde devam ediyorum günlük en az 2 lt su ve 1 saat sporu eksik etmeden :)

Teşekkür ederimm :) Şuan 59 kiloyum boyum 168 :) nesfitle yapıyorum diyeti kendi oluşturduğum bir diyet düzenim var o şekilde devam ediyorum günlük en az 2 lt su ve 1 saat sporu eksik etmeden :)
Harika :) Vereceğin kilo 9 kiloymuş çok değil 2 ay gibi bir süre bize sadık olursan verebilirsin rahatça

Canlarım nasılsınız bakalım Benim bugün yediklerim:

Sabah: 1 kase yoğurt, 1 haşlanmış yumurta, domates
Akşam: Et köfte, karnabahar püre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…