hedef 50 kilo olmak.. :)))

arkadaşlar slm bende kilo vermek istiyorum ama spor yapmaya zamanım yok işten geç çıkıyorum yorgun bir vaziyette spora halim kalmıyor burda biraz gerigittim ama bu yoğurt kürünü bulamadım bir türlü çok bahsi geçmiş ama göremedim rica etsem bana da anlatırmısınız.
Bende spor yapamiyorum. Isten yorgun gelince, tek istek yatmak oluyor.
Yogurt kürü icin: 3-4yemek kasigi yarim yagli yogurt+1tatli kasigi pul biber+ yarim limon suyu. Bu karisimi yatmadan yarim saat önce yiyeceksin.

Kizlar bu hafta hic kilo veremedim. Almadimda vermedimde :KK43: ama yogurt küründen vaz gecmek yok. Bugun biraz fazla kacirdim aksam yemegini ve 3 avuc findik yedim. Insallah kilo almam. Bugun bilerek yemiyorum yogurt ve pul biberim yarin aksam yiyip ertesi günü bir kac gram vermis olarak uyanirim insallah. Bu hafta cok cabuk gecti ya.

Ikinizide hayirli olsun..
Siz simdi daha cabuk verirsiniz kilolari :) nisan stresi. Elbiseye girme hedefi, gelinlik icin daha bir istekle zayifliyor insan.
Teşekkürler melekcim,ilk aşamalarındayız daha :) kilo sorunu özellikle o özel günlerde olmamalı yıllar sonra bile hatırlanacak anılar olcak..Düğün telaşıyla da daha iyi kilo verilir aynen

Kizlar bu hafta hic kilo veremedim. Almadimda vermedimde :KK43: ama yogurt küründen vaz gecmek yok. Bugun biraz fazla kacirdim aksam yemegini ve 3 avuc findik yedim. Insallah kilo almam. Bugun bilerek yemiyorum yogurt ve pul biberim yarin aksam yiyip ertesi günü bir kac gram vermis olarak uyanirim insallah. Bu hafta cok cabuk gecti ya.
Canım yoğurt kürü mutlaka işe yarıyor toksinleri vücutta biriken suları attığını düşünüyorum,yağ yakmakta da etkili özellikle göbek yağları

Evlenme teklifini nasıl etti merek ettmm:KK22:
Evlilik teklifiMi anlatayım. Bizim burada sık gittiğimiZ ırmak manzaralı bir yer var. Ağaçlar , sonbahar , ırmak ayyy çok romantikti. Ben ırmağa doğru bakarken benim aşkım cebinden bir gül çıkardı ve diz çöktü , elimden tutup gözlerime baktı ''bir ömür benimle olur musun aşkım?'' dedi. Bende evetttt dedim. Sonra sana şekerleme yaptırdım dedi oradaki masalardan birine oturduk aşkım beni videoya almaya başladı süslü kutuyu ben açtım içinden kalp şekerle çikolataların arasına tek taşımı saklamış onu parmağıma taktı. çok duygusaldık ikimizde. ALLAH'ım isteyen herkese en güzellerini nasip etsin inşaALLAH...(amin...)

Salı günü istemem oldu. 20 kişiydik toplamda. Dünde söz-nişan alışverişim oldu. Pazar günü sözümüz var nasipse.
2014-11-09 15.53.01.jpg
2014-11-09 15.58.15.jpg

Evlilik teklifiMi anlatayım. Bizim burada sık gittiğimiZ ırmak manzaralı bir yer var. Ağaçlar , sonbahar , ırmak ayyy çok romantikti. Ben ırmağa doğru bakarken benim aşkım cebinden bir gül çıkardı ve diz çöktü , elimden tutup gözlerime baktı ''bir ömür benimle olur musun aşkım?'' dedi. Bende evetttt dedim. Sonra sana şekerleme yaptırdım dedi oradaki masalardan birine oturduk aşkım beni videoya almaya başladı süslü kutuyu ben açtım içinden kalp şekerle çikolataların arasına tek taşımı saklamış onu parmağıma taktı. çok duygusaldık ikimizde. ALLAH'ım isteyen herkese en güzellerini nasip etsin inşaALLAH...(amin...)

Salı günü istemem oldu. 20 kişiydik toplamda. Dünde söz-nişan alışverişim oldu. Pazar günü sözümüz var nasipse.
Eki Görüntüle 1302874 Eki Görüntüle 1302875
cook romantik :) ne kadar güzel bir teklif olmus :) :KK68:

canım çok tatlısınız :KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

cicegin sekerlemelerin yuzugun hepside cokguzellllll:KK36::nazar: cok sanslisin ...:nazar::nazar:Allahim tamamina erdirsinn.. Aminnnn.. :KK60: musmutlu olunnnnn.. Saglikli huzurlu mutlu bir omrunuz olsunn

Kızlar ben yarın sabah erkenden gitcem arkadaşımın nişanı ve sonra tatlısı olcak,dört beş gün olmucam verdiğim kadarını alcam kesin :) gelince tekrar toparlarım,yine de dikkat etmeye calışcam :) görüşürüz ince güzel hatunlar..

arkadaşlar slm bende kilo vermek istiyorum ama spor yapmaya zamanım yok işten geç çıkıyorum yorgun bir vaziyette spora halim kalmıyor burda biraz gerigittim ama bu yoğurt kürünü bulamadım bir türlü çok bahsi geçmiş ama göremedim rica etsem bana da anlatırmısınız.
Al bendende o kadar,senden bikaç msj once aynısını bende yazmıştım,bak bu yöndende uyuşuyoruz :KK48:

cicegin sekerlemelerin yuzugun hepside cokguzellllll:KK36::nazar: cok sanslisin ...:nazar::nazar:Allahim tamamina erdirsinn.. Aminnnn.. :KK60: musmutlu olunnnnn.. Saglikli huzurlu mutlu bir omrunuz olsunn
Canımmmm güzel yürekli elam benim ALLAH'ım her şeyin en güelini sana ve mutlu çekirdek ailene yaşatsın. (amin...)
Çok sağol ALLAH razı olsun o güzel dileklerin duaların için :KK60::KK60::KK60:

canımmmm çok teşekür ederimmm :KK68::KK68::KK68::KK68:

Betülcüm evlenme teklifin çok romantikmiş bayıldım :KK36: Darısı bizim başımıza inşallah (şöyle bir 5-6 yıl sonra :-))

Canlarım bugün yediklerim:

Sabah: 2 dilim light peynir, 1 haşlanmış yumurta
Öğlen: Yulaf kepeği ekmeğine 2 peynirli sandviç
Ara: 1 fincan sütlü kahve
Akşam: Salça soslu tavuk, 1 kase yoğurt

Betülcüm evlenme teklifin çok romantikmiş bayıldım :KK36: Darısı bizim başımıza inşallah (şöyle bir 5-6 yıl sonra :-))

Canlarım bugün yediklerim:

Sabah: 2 dilim light peynir, 1 haşlanmış yumurta
Öğlen: Yulaf kepeği ekmeğine 2 peynirli sandviç
Akşam: Salça soslu tavuk, 1 kase yoğurt
amin canımmmm :) :-):-) hayırlısı :KK68:

günaydın kızlar:KK24: mutlu hafta sonları diliyorum herkeze:KK8: nasılsınız bakalım:KK36:
benim regli bitmek üzere.. ödemim gitmeye başladı... bugunden sonra azalmaya başlar kilom insallah... meleğin kürü 3 gün oldu bugun 4. gunum....bugun egzersiz yapıcam mutlaka... biraz mekik ve bacak hareketleri yapıcamm... kızımı uyutup öglen:KK6:

günaydın kızlar:KK24: mutlu hafta sonları diliyorum herkeze:KK8: nasılsınız bakalım:KK36:
benim regli bitmek üzere.. ödemim gitmeye başladı... bugunden sonra azalmaya başlar kilom insallah... meleğin kürü 3 gün oldu bugun 4. gunum....bugun egzersiz yapıcam mutlaka... biraz mekik ve bacak hareketleri yapıcamm... kızımı uyutup öglen:KK6:
Merhaba ablacım, kür nasıl gidiyor?

Benim bugün yediklerim:

Sabah: 2 dilim light peynir, 2 dilim yulaf kepeği ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, domates-salatalık
Akşam: Menemen, yoğurt dondurması

Merhaba ablacım, kür nasıl gidiyor?

Benim bugün yediklerim:

Sabah: 2 dilim light peynir, 2 dilim yulaf kepeği ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, domates-salatalık
Akşam: Menemen, yoğurt dondurması
kür gayet iyi gidiyor tadı çok güzell..:) ben pul biber e ek olarak kırmızı acı toz biberde atıyorum... metoolizma hızlansın diye.. :confused:bakalım
pazartesi belli olur çunku regl daha bitmedi...:KK51:

Ahhhh kizlarr. Yardim edin banaa.. 3 gündür sürekli yiyorum. Günlük 1000-1500kalori tüketiyorm. Kendimi frenleyemiyorum. Göbekte cikti. Umutsuzluga kapildim.50kilo olamiyacam diye keyfim yok hic. Bacaklarimdada incelme yok hic..sporda yapamiyorum. Pazartesiden korkuyorum :KK43:

X