- 14 Eylül 2012
- 5.241
- 1.854
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #8.061
oyy kuzum hayırlı olsun rabbim hep bu mutlulukla daim etsin huzurlu huvanızııı :)kızlar evlilik teklifimi bugün aldım ALLAH'ım ne büyük bir mutluluk tarifi yok. ALLAH'ım isteyen herkese en güzelini nasp etsin inşaALLAH
Istah kesmiyor. Ama nasil oluyorsa sabah uuyandiginda kilo vermis oluyorsun.teşekkürler tatlım peki iştah kesiyo mu
Evet her aksam yatmadan yarim saat önce. 2 hafta boyunca yapacaksin bunuBen cuma akşamı büyük bir kararlılıkla diyete başladım. Cumartesi gününden itibaren yediğime içtiğime dikkat ediyorum. Yeşil çay temel içeceğim oldu :) Şu an itibari ile 55 kiloyum, bakalım 50ye ne zaman ulaşacağım, bu arada yoğurt kürünü her akşam mı yiyoruz ?
ay çok teşekkür ederim hemen gidip dersten sonra 3-5 kova yarım yaglı yogurt alayım kiloyla yiyim ben : DIstah kesmiyor. Ama nasil oluyorsa sabah uuyandiginda kilo vermis oluyorsun.
Evet her aksam yatmadan yarim saat önce. 2 hafta boyunca yapacaksin bunu
ayyyy ne güzel inceciksindir şimdiiii :) maşallahhhhKızlar bildirimimi yapıyorum 50,5inşallah haftaya 49 küsürleri görürüm
ayyyy çok sanslısınnnnn betulll Allahım daim etsin mutlulugunu...kızlar evlilik teklifimi bugün aldım ALLAH'ım ne büyük bir mutluluk tarifi yok. ALLAH'ım isteyen herkese en güzelini nasp etsin inşaALLAH
insanın morali bozuk olunca yemeye yöneliyo... yada tam motive olamıyooo.... sen moralini bozma emillyy... hem işin olur hem istediğin kiloda olursun.... ikisindende vazgeçmeden moral bozmadan devam ett tatlımm...inşallah istediğin bir iş bulursunnn... tek derdimiz bu olsun demi sağlıgımızdan yakınlarımızın huzurundan sağlıgından önemli değill... herşey yoluna girer.. hevesini tekrar kazan lütfennnn....Kızlar moralim bozuldu benim..tamam bi şekilde dikkat etmeye calışıyorum ama altı ay öncesi gibi hevesli değilim neden ?iş bulma sıkıntısı yaşıyorum bununla mı ilgili acaba hevesli olunca kararlılık oluyor,iyi sonuç kaçınılmaz zaten,motive olamıyorum bi türlü
ela ben geldim yüzüm kızara kızara elimden geldiği kadarıyla yazdığınız msjları okumaya caliştim bir arkadaşimiz evlilik teklifi almış Allah hayırlı etsin esranın menuleri çok güzel
ela sen niye spor yapamıyorsun
diyetisyen bana yatmadan 5 saat önce yemeyi bırakırsan kilo almazsın demişti şimdi bu kür yatmadan yarım saat önce biraz kafam karişti yapanlar kaç kilo verdi
Elacım canım çok saol desteğin için,kendimi ince görünce çok mutlu oluyorum,arkadaşımın nişanı geçsin tekrar düzene koyucam..iş konusu hallolsa kilo problemim hemen çözülcek biliyorum dediğin gibi moralim bozukken yemeğe engel olamıyorum malesef
ayyyy çok sanslısınnnnn betulll Allahım daim etsin mutlulugunu...
insanın morali bozuk olunca yemeye yöneliyo... yada tam motive olamıyooo.... sen moralini bozma emillyy... hem işin olur hem istediğin kiloda olursun.... ikisindende vazgeçmeden moral bozmadan devam ett tatlımm...inşallah istediğin bir iş bulursunnn... tek derdimiz bu olsun demi sağlıgımızdan yakınlarımızın huzurundan sağlıgından önemli değill... herşey yoluna girer.. hevesini tekrar kazan lütfennnn....
sporum kararlı ve istikrarlı olmuyo dagyolu... bir ara baya bir inceldim egzersizler çok işe yaradı..ama mayıs ayınndan beri öle tutarlı gitmiyo... 21 aylık bir kızım var yeni yuruyo sayılır koltuklara cıkıyo sürekli peşindeyimm çok yoruyo anlatamam çok hareketli ... öglen uyutup yapıyım diyorum ama yemek ti çamaşır dı... benı bekleyen o kadar çok sey oluyo kii.... akşam uyuttuktan sonra hal kalmıyo bende.. bazen ders çalışıyorum yanı kızımı uyutunca hep bir iş çıkıyo... işte kızımı oynatır ken felan mekik çekiyorum bacak hareketi yapıyorummm... tabi hanımefendi sıkılıp birden benle oyna diyene kadar..birde ben akşam 5- 5.30 (17.00-17.30) arası eşim gelir yemek hazır olur ve tam o saatte yemek yeriz.. yanı erken yiyoruz tatlımm.... benim sorunum sanırım çok kilo vverdigim için vucudum korumaya aldı galıba..
Simdilik tek ben yapiyorum. Bir haftada bir kilo gitti. Göbegimde gözle görülen fark var.ela ben geldim yüzüm kızara kızara elimden geldiği kadarıyla yazdığınız msjları okumaya caliştim bir arkadaşimiz evlilik teklifi almış Allah hayırlı etsin esranın menuleri çok güzel
ela sen niye spor yapamıyorsun
diyetisyen bana yatmadan 5 saat önce yemeyi bırakırsan kilo almazsın demişti şimdi bu kür yatmadan yarım saat önce biraz kafam karişti yapanlar kaç kilo verdi
hahshaha :) :) :)ay çok teşekkür ederim hemen gidip dersten sonra 3-5 kova yarım yaglı yogurt alayım kiloyla yiyim ben : D
şaka bi yana cok tesekkürler tekrar mutlaka deniycem
Kızlar bildirimimi yapıyorum 50,5inşallah haftaya 49 küsürleri görürüm
Tek ben yapiyorum. Nerdeyse bir hafta oldu baslayali. Göbegim kücüldü.Yoğurt kürünü kimler yapıyor? nasıl yapılıyor ben de denemek istiyorum bacılar..
sadece yatmadan önce mi yenicek canım,onun dışında yemende filan değişiklik yaptın mı bununla mı verdin kilo valla süpersin tebrik ederimSimdilik tek ben yapiyorum. Bir haftada bir kilo gitti. Göbegimde gözle görülen fark var.
hahshaha :) :) :)
Süpersin esraa :)
Tek ben yapiyorum. Nerdeyse bir hafta oldu baslayali. Göbegim kücüldü.
Tarifine gelince 3-4 yemek kasigi yarim yagli yogurt +1 tatli kasigi limon+yarim limon suyu. Hepsini karistirip yiyeceksin. Yatmadan yarim saat önce. Gecen hafta 56.1 kiloydum bugün 54.7 ciktim.
Yemek yerken tabiki dikkat ettim. 3 aydir zaten kalori hesabi yapiyorun. Günde bir sefer yiyeceksin bu karisimi, yatmadan önce.sadece yatmadan önce mi yenicek canım,onun dışında yemende filan değişiklik yaptın mı bununla mı verdin kilo valla süpersin tebrik ederim
bebişin sana zaten spor yaptırıyormuş kıymetini bil dememe gerek yok ya bilirim yürümeye çıkan bebişlerin anneleri heç boş durmaz sürekli takiptedirler polis hırsız misali heran ne yapacakları belli değildir sen ne tür önlemler alsanda tatlıbir uğraş kolay gelsin darısı başimıza
ayyyy çok sanslısınnnnn betulll Allahım daim etsin mutlulugunu...
insanın morali bozuk olunca yemeye yöneliyo... yada tam motive olamıyooo.... sen moralini bozma emillyy... hem işin olur hem istediğin kiloda olursun.... ikisindende vazgeçmeden moral bozmadan devam ett tatlımm...inşallah istediğin bir iş bulursunnn... tek derdimiz bu olsun demi sağlıgımızdan yakınlarımızın huzurundan sağlıgından önemli değill... herşey yoluna girer.. hevesini tekrar kazan lütfennnn....
sporum kararlı ve istikrarlı olmuyo dagyolu... bir ara baya bir inceldim egzersizler çok işe yaradı..ama mayıs ayınndan beri öle tutarlı gitmiyo... 21 aylık bir kızım var yeni yuruyo sayılır koltuklara cıkıyo sürekli peşindeyimm çok yoruyo anlatamam çok hareketli ... öglen uyutup yapıyım diyorum ama yemek ti çamaşır dı... benı bekleyen o kadar çok sey oluyo kii.... akşam uyuttuktan sonra hal kalmıyo bende.. bazen ders çalışıyorum yanı kızımı uyutunca hep bir iş çıkıyo... işte kızımı oynatır ken felan mekik çekiyorum bacak hareketi yapıyorummm... tabi hanımefendi sıkılıp birden benle oyna diyene kadar..birde ben akşam 5- 5.30 (17.00-17.30) arası eşim gelir yemek hazır olur ve tam o saatte yemek yeriz.. yanı erken yiyoruz tatlımm.... benim sorunum sanırım çok kilo vverdigim için vucudum korumaya aldı galıba..
çok çok iyi o zaman kırmızı biber okumuştum sanki şu aralar beslenme seklimi aynı şekilde devam ettireyim bakalım inş sonra bende deneyeceğimSimdilik tek ben yapiyorum. Bir haftada bir kilo gitti. Göbegimde gözle görülen fark var.
hahshaha :) :) :)
Tek ben yapiyorum. Nerdeyse bir hafta oldu baslayali. Göbegim kücüldü.
Tarifine gelince 3-4 yemek kasigi yarim yagli yogurt +1 tatli kasigi limon+yarim limon suyu. Hepsini karistirip yiyeceksin. Yatmadan yarim saat önce. Gecen hafta 56.1 kiloydum bugün 54.7 ciktim.
kızlar evlilik teklifimi bugün aldım ALLAH'ım ne büyük bir mutluluk tarifi yok. ALLAH'ım isteyen herkese en güzelini nasp etsin inşaALLAH
ayyyy ne güzel inceciksindir şimdiiii :) maşallahhhh
ohhhh maşallahhhkızlar ben bugun ayran detoksumu başarıyla yaptım... yarında yapıp melegin yoğurt kurune başlıcam..... herkez vermiş bu haftasüperrrr olduuu.... bu haftaya daha moralli ollalım kızlar yaaa...
ben akşam üstü kızımla top oynadımmm.. cocuk havuzundaki toplardan 20 30 tane felan vardır...kızım atıı ben getirdimmbaya spor yaptım sayılır.... umarım yarın kilom duşerr