hedef 50 kilo olmak.. :)))

bugun evde temizlik var kizlar pek giremedim.. bu arada sabah bir haslanmis yumurta yarim kepek ekmeyi 3 fincan kahveyle duruyorum... oglen yemedim aksamda hafif bir kahvalti yapicam... kilom cok fena acik kacamak yapsam merhaba 60 olacak o derece ...

Elaaa ne nankör bu kilolar inat etti mi gitmiyorlar ya

başı işte dogum günümde de fit olmak istiyorum ama okul açıldı hoca tatilden geldi diyen hesep ocagın sonunu buluruz
başlamazsam bilmiyorum bu sefer dersleri unuturum diye korkuyorum
19 yaşıma 40 li kilolarda giricemmm kararlıyımmm Allah hepimizin yardımcısı olsu

harikasın şu dukan tatlılarını bende denemek istiyorum tatlıya bir dur diyemiyorum

Dukanı kolay yapan en önemli şey tatlandırıcıyla yapılan bu tatlılar... Ama ben yine de tatlandırıcının duraklamaya sebep olabileceğinden korktuğum için sadece haftasonu kendime ödül olarak kullanıyorum, hafta içi hiç kullanmıyorum... Bir gün istersen sana birkaç tarif verebilirim canım dukan yapıyorsan.

Kizlarr yogurt+pulbiber+limom k7rünü tavsiye ediyorum size. 4. Günüm olmasina ragmen daha 54.6 gösterdi tartim bugün :) elaprenses özelikle sen dene. Kilom durdu diyordun ya. Bugün aksam ye yarin vermis olarak uyanacaksin. :) 3-4 yemek kasigi yarim yagli yogurt+1 tatli kasigi pul biberi+yarim limon suyum bunlari karistir ye. Tadini ben sevdim.

melek saol tatlim mutlaka denicem evde limon yok aksam ustu disari cikicam ve alicam saol tatlim yaa belki bu ise yarar...

bende deneyim barı haf içi yarım yaglı yogurt alıp çok teşekkürler hoşgeldin bu arada :)

Merhaba canlarım Bugün yediklerim:

Sabah: 2 dilim light peynir, 1 dilim yulaf kepeği ekmeği, 1 yumurta, domates, salatalık
Öğlen: Dukan Muffin, sütlü kahve
Akşam: Fırında çipura balığı, salata

Kızlar moralim bozuldu benim..tamam bi şekilde dikkat etmeye calışıyorum ama altı ay öncesi gibi hevesli değilim neden ? iş bulma sıkıntısı yaşıyorum bununla mı ilgili acaba hevesli olunca kararlılık oluyor,iyi sonuç kaçınılmaz zaten,motive olamıyorum bi türlü

Ben cuma akşamı büyük bir kararlılıkla diyete başladım. Cumartesi gününden itibaren yediğime içtiğime dikkat ediyorum. Yeşil çay temel içeceğim oldu :) Şu an itibari ile 55 kiloyum, bakalım 50ye ne zaman ulaşacağım, bu arada yoğurt kürünü her akşam mı yiyoruz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…