- 9 Aralık 2013
- 2.621
- 448
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #8.041
Elaaa ne nankör bu kilolar inat etti mi gitmiyorlar yabugun evde temizlik var kizlar pek giremedim.. bu arada sabah bir haslanmis yumurta yarim kepek ekmeyi 3 fincan kahveyle duruyorum... oglen yemedim aksamda hafif bir kahvalti yapicam... kilom cok fena acik kacamak yapsam merhaba 60 olacak o derece ...
başı işte dogum günümde de fit olmak istiyorum ama okul açıldı hoca tatilden geldi diyen hesep ocagın sonunu buluruz3 ay belkide daha az ocagin kacini kastediyorsun bilmiyorum eee kasimida yariladik say.. zor be dilvin... ama baslamasan... hep erteleyeceksin.. bakmissin yaz gelmiss.. ne versen kar..
diyet guzel gidiyor da cenaka cim kilo gitmiyorneyse genel itibariyle arada moral bozulmalari disinda iyiyimmm..
harikasın şu dukan tatlılarını bende denemek istiyorum tatlıya bir dur diyemiyorumMerhaba fıstıklarımBugün yediklerim:
Sabah: 2 dilim light peynir, 1 dilim yulaf kepeği ekmeği, 1 yumurta, domates-salatalık
Öğlen: DukanMuffin
Ara: 1 fincan sütlü kahve
Akşam: Fırında çipura balığı, salata
harikasın şu dukan tatlılarını bende denemek istiyorum tatlıya bir dur diyemiyorum
melek saol tatlim mutlaka denicem evde limon yok aksam ustu disari cikicam ve alicam saol tatlim yaa belki bu ise yarar...Kizlarr yogurt+pulbiber+limom k7rünü tavsiye ediyorum size. 4. Günüm olmasina ragmen daha 54.6 gösterdi tartim bugün :) elaprenses özelikle sen dene. Kilom durdu diyordun ya. Bugün aksam ye yarin vermis olarak uyanacaksin. :) 3-4 yemek kasigi yarim yagli yogurt+1 tatli kasigi pul biberi+yarim limon suyum bunlari karistir ye. Tadini ben sevdim.
Ise yariyacak. Eminim bundanmelek saol tatlim mutlaka denicem evde limon yok aksam ustu disari cikicam ve alicam saol tatlim yaa belki bu ise yarar...
bende deneyim barı haf içi yarım yaglı yogurt alıp çok teşekkürler hoşgeldin bu arada :)Kizlarr yogurt+pulbiber+limom k7rünü tavsiye ediyorum size. 4. Günüm olmasina ragmen daha 54.6 gösterdi tartim bugün :) elaprenses özelikle sen dene. Kilom durdu diyordun ya. Bugün aksam ye yarin vermis olarak uyanacaksin. :) 3-4 yemek kasigi yarim yagli yogurt+1 tatli kasigi pul biberi+yarim limon suyum bunlari karistir ye. Tadini ben sevdim.
hosbulduk :) mutlaka dene. ben memnunum. sizde memnun kalırsınız insallahbende deneyim barı haf içi yarım yaglı yogurt alıp çok teşekkürler hoşgeldin bu arada :)
pekiii sabah ac karnına mı yoksa ögünlerden önce nasıl yapıyosun canımhosbulduk :) mutlaka dene. ben memnunum. sizde memnun kalırsınız insallah
uyumadan yarım saat önce yiyeceksin.pekiii sabah ac karnına mı yoksa ögünlerden önce nasıl yapıyosun canım
oooo süper :)kızlar evlilik teklifimi bugün aldım ALLAH'ım ne büyük bir mutluluk tarifi yok. ALLAH'ım isteyen herkese en güzelini nasp etsin inşaALLAH
teşekkürler tatlım peki iştah kesiyo muuyumadan yarım saat önce yiyeceksin.
Mutluluklar :) çok güzel bir duygu, senin adına çok sevindimoooo süper :)mutluluklar dilerim