- 9 Aralık 2013
- 2.621
- 448
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #8.021
yok dilvin yazmamablacım benim yarın tartıldıgım kilomu yazar mısın peki ?
oy tatlım bende çok özledim inan kii Doğum günün kutlu olsun nice fit doğum günüleriÇok teşekkür ederim ablacımmm
Dilviiin çok özlettin tatlım kendini.... Ne demek kabul eder misiniz, elbette ederiz :) hoşgeldin tekrar canım benimm
ahahahhaha valla ablam kahkaha attım Allahta seni güldürsünyok dilvin yazmam
kız beni öldürecen mii
bu ne çekingenlik.. töverimmm bakkkyazmammı pisik anası... mestanla fistan nasıl bu arada halla bakıyormusun whatss ta resimleri vardıı
evet moral çok iyi geliyo insana verdikçe.... bende 90 dım bır aralar (hatta doguma girdigimde 101) dogum kilolarım senin gibi bir bir buçuk senede 40 a yakın kilo aldım...düşün bende sende olan boy da yokson 10 kilom..... çok zor gidiyoo artık zorlanıyorummm... yemesemde vucut korumaya aldı... kırmam lazımmmm bende pes etmedenn devam ediyorum..ama ben spor yapamıyorummm yapsam daha hızlı vericem...[/QUOTE
Ben yazın leslie 4 mile yapıyodum günde 3 kez şimdi okul var 1 e düşürdüm bi de jillian a başlamak istiyorum kısa zamanda çok etki diyolar ama korkuyorum yapamayıp vazgecersem diye ondan baslayamıyorumO son 10 kiloda sporla gider bence leslie yap en rahatı :)))
ablam o ödemdirgunaydin kizlar tekrar 59 olmusum hatta kusuru varcikolata yok kola yok tatli hic birsey yemedim... kacamak yapmadimm offff
odem mi bilmiyorum regl yaklasti insallah odur sıkildim ben bu 59 dan bayrama gittigim gun 58.4 tum hala donemedim o kiloya iki gun once az kalmisti birden firladi kilo puffffablam o ödemdir
ablam o zaman pirinç lapası diyeti yapsana olan ödemin giderodem mi bilmiyorum regl yaklasti insallah odur sıkildim ben bu 59 dan bayrama gittigim gun 58.4 tum hala donemedim o kiloya iki gun once az kalmisti birden firladi kilo puffff
Esra dogum günün kutlu olsun :)
Yeni yasin sana güzel kilo verdirsin ve istedigin kiloyu korumanda yardimci olsun :)
Kizlar bugün sabah tartildigimda 55.2 ciktim. :) Insaallah pazartesiye kadar dahada veririm. Kilo olarak azalsamda ölcülerde pek bi degisiklik yok. Buda moralimi bozuyor.Istedigim fizige kavusmam icin düzenli spor sart ama bi türlü yapamiyorum. Bacaklari eritmem lazim. Ah ah zamaninda spor yapsaydimda bu duruma hic gelmeseydim.
ablam o zaman pirinç lapası diyeti yapsana olan ödemin gider
bu arada benim boyum 155 miş haberin olsun ablam
sende en azindan azalma var kesin reglidirrGünaydın kızlarr bende de artış var. Regl öncesindeyim ondan mıdır ki....
Bugün 2 kere leslie yaptım üstüne tüm evi temizledim bi de lahana suyumu içtim oh mis gibiyim :))Hafifim hafisin hafif
merabaa uzun süredir yokum pek dikkatte edemiyorum yediklerime
yarın bi diyet listesine başlıyorumm :/
hadi bakalım inş yapabilirim faydalı olursa paylaşırım kızlarr
Evet canım karnım şişti falan. Yediklerim gene aynı şeyler dikkat ediyorum yani. Aç karnını 2 gündür 57 leri gördümmhafta sonu giriyo dilvin esim evdeyken yapmam zor.. ama pazartesi ayran. yada pirinc yapacam baska yolu yok
sende en azindan azalma var kesin reglidirr
ohhhhh spersinnn bacimm..)) masallah valla bune enerjiii )
hosgeldin cenekaa nasilsin...
bende dün 2 ögün yedim ve kendimi tuttum sonucunda bugun giden -600 gramhafta sonu giriyo dilvin esim evdeyken yapmam zor.. ama pazartesi ayran. yada pirinc yapacam baska yolu yok
sende en azindan azalma var kesin reglidirr
ohhhhh spersinnn bacimm..)) masallah valla bune enerjiii )
3 ay belkide daha az ocagin kacini kastediyorsun bilmiyorum eee kasimida yariladik say.. zor be dilvin... ama baslamasan... hep erteleyeceksin.. bakmissin yaz gelmiss.. ne versen kar..bende dün 2 ögün yedim ve kendimi tuttum sonucunda bugun giden -600 gram
tamam ablam bi şekilde gider
benim 0cak ayına kadar mutlaka 45 kiloya inmem lazım yani 10 kilo verir miyim sence
nasipse tekrar modelistlik stilistlik okuluma devam edicem o zamana kadar 45 kilo olup bomba gibi giriş yapıp öğretmenimin kimseye vermediği projeyi ben kapmak istiyorum
diyet guzel gidiyor da cenaka cim kilo gitmiyoriyiyim ablaa nolsun yazılılar falan uğraşıyorum sen nasılsın nasıl gidiyor diyet