hedef 50 kilo olmak.. :)))

esra günde kaç lt su içiyorsun spor yapıyor musun ve bu menuy le doyuyor musun merakımı hoş gör olurmu

evet şu yogurt kürü sende ne netice verecek merak ediyorum bende 15 gün maydanoz kürü yapıcam bugun 2.günümdeyim sanki etkisini şimdiden gösterdi

Ablamm yoğurt kürün de iyi gider umarım, bu gazla korksun senden kilocuklar!

esra günde kaç lt su içiyorsun spor yapıyor musun ve bu menuy le doyuyor musun merakımı hoş gör olurmu

Merhaba canım :) Ben günde 2 litre su içiyorum, onun dışında içtiklerim de (çay-kahve-yeşil çay- diyet kola vs) de 2 litreyi buluyor, yani toplam 4 litreye yakın sıvı alıyorum. Spor yapamıyorum maalesef hiç vaktim yok Menülerimle de doyuyorum canım bazen bana da yazınca az gibi geliyor şimdi birileri bana kızar diyorum ama yerken doyuyorum.

Maydanoz kürü ne? Faydasi ne oluyor tam olarak? Nasil yapiliyor?

çok çok iyi aldığın sivi oranı sadece kola problem oda senin biteceğini bir iş sonuçta bence diyette doymak önemli aç kalkınca diğer vakitler riske girebiliyor

Maydanoz kürü ne? Faydasi ne oluyor tam olarak? Nasil yapiliyor?
karaciğer yaglanmasını tedavi etmek yag yakimini kolaylastirmak birdekişinin zinde kalması gibi faydaları var biliyorum

Sen demesen fark etmiyecektim hic. Tabelayla ugrasmasi zor oluyor galiba. Elaa
Prenses daha fazla ugrasmasin :) altlardayim üstlerdeyim diye takmiyorum ben :)
doğru ugrastirir iyi kilo verdiğin için üstlerde görmek istemistim

Bugün yediklerim:

Sabah: 2 dilim light peynir, 1 haşlanmış yumurta, domates-salatalık
Öğlen: Yulaf kepeği ekmeğine 2 peynirli sandviç
Ara: 1 fincan sütlü kahve
Akşam: Et köfte, fırında mantar

kizlar bende bugun regl oldum.. sabah ac karnina ayni kilodaydim ama oglen oldum.. artis olur herhalde sabaha.. yarin bende melekcigimin yogurt kurune basliyorumm

Bende 1,5 aydır diyet yapıyorum 67 kilodan 63 kıloya düştüm, diyeti cok sıkı bi şekilde yapmama rağmen 2 haftadır kilo veremiyorum haliyle bendeki istekde azalıyor, hedefim 50 ama nası olacak bilmiyorum, daha çok yolum var inşallah başarabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…