- 9 Aralık 2013
- 2.621
- 448
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #8.081
sen haftaya 1 kilo ver dilvinim sana soz 5 i bir yerde boncukohhhh maşallahhh
oleyyy boncuk almışımmmm
ohhhh tutmayın benii :)sen haftaya 1 kilo ver dilvinim sana soz 5 i bir yerde boncuk
esra günde kaç lt su içiyorsun spor yapıyor musun ve bu menuy le doyuyor musun merakımı hoş gör olurmuBetülcüüüm hayırlı olsun
Saol tatlım benim, daha ince olalım hepimiz inşallah :)
Çok teşekkürler melekciiim :)
Canlarım bugün yediklerim:
Sabah: 2 dilim light peynir, 2 dilim yulaf kepeği ekmeği, 1 yumurta
Öğlen: 1 kase yoğurt
Ara: 1 fincan sütlü kahve
Akşam: Köri soslu tavuk
evet şu yogurt kürü sende ne netice verecek merak ediyorum bende 15 gün maydanoz kürü yapıcam bugun 2.günümdeyim sanki etkisini şimdiden gösterdikızlar ben bugun ayran detoksumu başarıyla yaptım... yarında yapıp melegin yoğurt kurune başlıcam..... herkez vermiş bu haftasüperrrr olduuu.... bu haftaya daha moralli ollalım kızlar yaaa...
ben akşam üstü kızımla top oynadımmm.. cocuk havuzundaki toplardan 20 30 tane felan vardır...kızım atıı ben getirdimmbaya spor yaptım sayılır.... umarım yarın kilom duşerr
kızlar ben bugun ayran detoksumu başarıyla yaptım... yarında yapıp melegin yoğurt kurune başlıcam..... herkez vermiş bu haftasüperrrr olduuu.... bu haftaya daha moralli ollalım kızlar yaaa...
ben akşam üstü kızımla top oynadımmm.. cocuk havuzundaki toplardan 20 30 tane felan vardır...kızım atıı ben getirdimmbaya spor yaptım sayılır.... umarım yarın kilom duşerr
esra günde kaç lt su içiyorsun spor yapıyor musun ve bu menuy le doyuyor musun merakımı hoş gör olurmu
Maydanoz kürü ne? Faydasi ne oluyor tam olarak? Nasil yapiliyor?esra günde kaç lt su içiyorsun spor yapıyor musun ve bu menuy le doyuyor musun merakımı hoş gör olurmu
evet şu yogurt kürü sende ne netice verecek merak ediyorum bende 15 gün maydanoz kürü yapıcam bugun 2.günümdeyim sanki etkisini şimdiden gösterdi
Sen demesen fark etmiyecektim hic. Tabelayla ugrasmasi zor oluyor galiba. Elaatablo çok güzel olmuş sanki melek çok aşagılar da kalmış herkesi tebrik ediyorum
Herkes bu hafta verecek bir kilo daha.. yeni yila hepimiz fit girmemiz lazim. 2015e mutlu girelim :)ohhhh tutmayın benii :)
evet evet kesinlikle hele benim dogum günümHerkes bu hafta verecek bir kilo daha.. yeni yila hepimiz fit girmemiz lazim. 2015e mutlu girelim :)
çok çok iyi aldığın sivi oranı sadece kola problem oda senin biteceğini bir iş sonuçta bence diyette doymak önemli aç kalkınca diğer vakitler riske girebiliyorAblamm yoğurt kürün de iyi gider umarım, bu gazla korksun senden kilocuklar!
Merhaba canım :) Ben günde 2 litre su içiyorum, onun dışında içtiklerim de (çay-kahve-yeşil çay- diyet kola vs) de 2 litreyi buluyor, yani toplam 4 litreye yakın sıvı alıyorum. Spor yapamıyorum maalesef hiç vaktim yokMenülerimle de doyuyorum canım bazen bana da yazınca az gibi geliyor şimdi birileri bana kızar diyorum ama yerken doyuyorum.
karaciğer yaglanmasını tedavi etmek yag yakimini kolaylastirmak birdekişinin zinde kalması gibi faydaları var biliyorumMaydanoz kürü ne? Faydasi ne oluyor tam olarak? Nasil yapiliyor?
doğru ugrastirir iyi kilo verdiğin için üstlerde görmek istemistimSen demesen fark etmiyecektim hic. Tabelayla ugrasmasi zor oluyor galiba. Elaa
Prenses daha fazla ugrasmasin :) altlardayim üstlerdeyim diye takmiyorum ben :)
doğru ugrastirir iyi kilo verdiğin için üstlerde görmek istemistim
ayyyy cok sevindimm ohh be ins bir daha yasanmaz ve bu aydan sonra duzelirKızlaaaaaaaaar müjde!!! Sonunda kullandığım son ilaç işe yaradı ve 6 ayın sonunda hasta olabildim yaşasın
simdi ekledimm emiilycim... seni yukari alinca 2. hafta yazmayi unutmusumelacım ben bu hafta 53.9yazmıştım onu tabloya eklememişsin
yoğurt kürü çok kolaymış ben de başlıcam bugün yedim zaten yarın da akşam yicemkizlar bende bugun regl oldum.. sabah ac karnina ayni kilodaydim ama oglen oldum.. artis olur herhalde sabaha.. yarin bende melekcigimin yogurt kurune basliyorumm