hedef 50 kilo olmak.. :)))

Zayıflamak isteyenlerede ayrıca tavsiyem var,, sabahleyin kahvaltıdan 1 saat önce ılık limonlu su için metebolizmayı çalıştıran harika bişey, yulaf yiyin sütle veya yoğurtla karıştırıp oda cok güzel metebolizma calıstırıp tok tutuyor

ayyyy cok sevindimm ohh be ins bir daha yasanmaz ve bu aydan sonra duzelir

İnşallah ablacım ya valla yarın kendi tartı günüm ama artıda çıkacak olsam da umrumda değil o kadar mutlu oldum ki adet sancısını özlemişim ya İnşallah geçici çözüm değil kalıcı çözüm olmuştur...

hosgeldin.. kilo vermen duraklaya bilir ama ayni sekilde devam edersen birden dusecegini goreceksin...1,5 ayda 4 kilo cok iyi vermissin.. bu seni yeterince gaza getirmeli bence.. 50 lere az kalmis canim..

kizlar bende bugun regl oldum.. sabah ac karnina ayni kilodaydim ama oglen oldum.. artis olur herhalde sabaha.. yarin bende melekcigimin yogurt kurune basliyorumm
Basla tabi ya. Ertesi gün hemen farki göreceksin. Yüzün gülcek :)

yoğurt kürü çok kolaymış ben de başlıcam bugün yedim zaten yarın da akşam yicem

Cok basit evet :) bir fark oldumu. Bende hemen ertesi gün -500 olmustu. Adet olmama ragmen. Tadida güzel. :) Daha önceden bu yogurt kürünü yapmadigim icin pisman oldum.

Bir bucuk ayda 4kilo cok cok iyi.

Dün elma sirkeli ballı su karışımına başladım sizede tavsiye ederim tadıda süper zayıflatıo diede duydum iyi sonuçlar alırsam burda paylasırım inşallah
Ben o karisimi bir kac yil önce denemistim ozaman faydasini görmüstüm ama yarim birakmistim. Birbkac ay önce tekrar yapayim dedim. Bir kac gün yapip birakmistim. Malesef son yaptigimda faydasjni göremedim. Belki cok kisa bir süre uyguladigim icin olabilir.

Kızlar mrb.Bende evleneli tam 1 sene oldu ve 5 kilo aldım maalesef.52 ile evlendim 57'yi görmüştüm en son,belki dahada fazla olmuşumdur bayadır tartılmıyorum korkuyorum.Artık dikkat etmek ve sizin gibi 50 hedefine ulaşmak istiyorum,hatta daha sonrada az bi gayretle 48 olsam süper olur.Azimliyim çok şu anda :) Çünkü gerçekten kendimi çirkin hissetmeye başladım,28 yaşındayım boyum 1.59,kilo insanı birde yaşından büyükte gösteriyor .Bunun yanında kiloyla birlikte selülitlerimdede artış oldu sanki,kendime olan güvenimi kaybediyorum sanırım

Birde çalışıyorum,iş saatlerim spor yapmam için hiç uygun değil geç çıkıyoruz.Eve yorgun geliyorum bide ev işleri falan spor yapmak için açıkçası halimde kalmıyor.Sporsuz dıyet uygulamakta ne kadar etkili olabilir,çünkü ben sıkılaşmakta istiyorum off çok şey istiyorum sanırım

Tebrikler çok iyi gidiyorsun darısı başımıza
Teşekkür ederim tatlım :)

Merhaba canım, kilon az olduğu için biraz yavaş gidebilir belki ama sıkı bir diyet yaparsan 3 ayda istediğin kiloyu rahatça verip 48 olabilirsin :)

Fıstıklarım bugün yediklerim:

Sabah: 2 dilim light peynir, 1 haşlanmış yumurta
Öğlen: Yulaf kepeği ekmeğine 2 peynirli sandviç
Ara: 1 fincan sütlü kahve
Akşam: Fırında çipura balığı, 1 kase yoğurt

kızlar napıyorsunuz.. ben melegil yogurt kürünü az önce yedim tadı cok güzel...:)ins işe yarar... melekcim yatmadan bir saat önce dedinya sonra birdaha bir sey yemiycekmiyiz kahve içsek

kızlar napıyorsunuz.. ben melegil yogurt kürünü az önce yedim tadı cok güzel...:)ins işe yarar... melekcim yatmadan bir saat önce dedinya sonra birdaha bir sey yemiycekmiyiz kahve içsek
yatmadan yarım saat önce ve bir daha birsey yemek yok. bu yüzden yedıkten sonra hemen yatıyordum yataga. zaten hemen uyuyamıyorum. yatakta dönerken yarım saat bir saat geciyordu. sende öyle yap. ye ic ve uykun geldiginde ye ve yat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…