- 11 Kasım 2014
- 25
- 9
- 30
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #8.101
ayyyy cok sevindimm ohh be ins bir daha yasanmaz ve bu aydan sonra duzelir
hosgeldin.. kilo vermen duraklaya bilir ama ayni sekilde devam edersen birden dusecegini goreceksin...1,5 ayda 4 kilo cok iyi vermissin.. bu seni yeterince gaza getirmeli bence.. 50 lere az kalmis canim..Bende 1,5 aydır diyet yapıyorum 67 kilodan 63 kıloya düştüm, diyeti cok sıkı bi şekilde yapmama rağmen 2 haftadır kilo veremiyorum haliyle bendeki istekde azalıyor, hedefim 50 ama nası olacak bilmiyorum, daha çok yolum var inşallah başarabilirim
Basla tabi ya. Ertesi gün hemen farki göreceksin. Yüzün gülcekkizlar bende bugun regl oldum.. sabah ac karnina ayni kilodaydim ama oglen oldum.. artis olur herhalde sabaha.. yarin bende melekcigimin yogurt kurune basliyorumm
yoğurt kürü çok kolaymış ben de başlıcam bugün yedim zaten yarın da akşam yicem
Bir bucuk ayda 4kilo cok cok iyi.Bende 1,5 aydır diyet yapıyorum 67 kilodan 63 kıloya düştüm, diyeti cok sıkı bi şekilde yapmama rağmen 2 haftadır kilo veremiyorum haliyle bendeki istekde azalıyor, hedefim 50 ama nası olacak bilmiyorum, daha çok yolum var inşallah başarabilirim
Günaydın elacımgunaydin kizlar...
Hoşbuldumhosgeldin.. kilo vermen duraklaya bilir ama ayni sekilde devam edersen birden dusecegini goreceksin...1,5 ayda 4 kilo cok iyi vermissin.. bu seni yeterince gaza getirmeli bence.. 50 lere az kalmis canim..
İnşallah devamıda böyle gelirrBir bucuk ayda 4kilo cok cok iyi.
Ben o karisimi bir kac yil önce denemistim ozaman faydasini görmüstüm ama yarim birakmistim. Birbkac ay önce tekrar yapayim dedim. Bir kac gün yapip birakmistim. Malesef son yaptigimda faydasjni göremedim. Belki cok kisa bir süre uyguladigim icin olabilir.Dün elma sirkeli ballı su karışımına başladım sizede tavsiye ederim tadıda süper zayıflatıo diede duydum iyi sonuçlar alırsam burda paylasırım inşallah
Tebrikler çok iyi gidiyorsun darısı başımızaGünaydın kızlar bugün kendi tartı günümdü 50,0 'ı gördüm haftaya kesin 49lardayım
Teşekkür ederim tatlım :)Tebrikler çok iyi gidiyorsun darısı başımıza
Kızlar mrb.Bende evleneli tam 1 sene oldu ve 5 kilo aldım maalesef.52 ile evlendim 57'yi görmüştüm en son,belki dahada fazla olmuşumdur bayadır tartılmıyorum korkuyorum.Artık dikkat etmek ve sizin gibi 50 hedefine ulaşmak istiyorum,hatta daha sonrada az bi gayretle 48 olsam süper olur.Azimliyim çok şu anda :) Çünkü gerçekten kendimi çirkin hissetmeye başladım,28 yaşındayım boyum 1.59,kilo insanı birde yaşından büyükte gösteriyor .Bunun yanında kiloyla birlikte selülitlerimdede artış oldu sanki,kendime olan güvenimi kaybediyorum sanırım
yatmadan yarım saat önce ve bir daha birsey yemek yok. bu yüzden yedıkten sonra hemen yatıyordum yataga. zaten hemen uyuyamıyorum. yatakta dönerken yarım saat bir saat geciyordu. sende öyle yap. ye ic ve uykun geldiginde ye ve yatkızlar napıyorsunuz.. ben melegil yogurt kürünü az önce yedim tadı cok güzel...:)ins işe yarar... melekcim yatmadan bir saat önce dedinya sonra birdaha bir sey yemiycekmiyiz kahve içsek