hedef 50 kilo olmak.. :)))

selam hoşgeldin umarım burada beraber veririz kilolarımızı.... be hergün sabah ac karnına 1 incir 2 kayısı yiyorum aynı şekilde öglen yada aksam bir kez daha yiyorum bazen tarcına batırıyorum inciri ondan mı yoksa zayıflamayı çok istememden mi bilmiyorum tatlı krizllerim yok sayılacak kadar azz.. ki ben çikolata hastasıydım.. bu 1 seneden fazla böyle...

tamam canım senide tabloya ekliyorum.. kilo bildirim günlerimiz pazartesiiii tabloda ki kilodan daha fazla verdim ben aslında dagyolu26-31 kilo arasıcıkkkk sadece90 kilodaydım 5 kiloyu 6 ayda verdim .. sonra sıkı diyete karar verdim...diyete başladım işte 85 kiloyla.... bu tablodaki.. topic e başlangıç kilommm... (ay acaba orara 90 mı yazsammm herkeze moral olurr) neyse tekrar hoş geldin

Kızlarrr 100 makas hareketi yaptım bugün. Yememe de dikkat ettim sadece.

Bu arada çok heyecanlıyım nasipse 11 Kasımda isteme gelecek aşkım ve ailesi.

vuuuuhuuu çok az kalmış yaaa...

Pulbiber+ yogurt + limon kürü yaptim dün. 2 hafta boyunca uyumadan yarim saat önce yemen gerekiyor. Güzel yag yakiyormus. Bakalim faydasini görecekmiyim. Tadi güzeldi. Aksatmadan uyguliyacam. Gelismelerden haberdar ederim size :)

ayyy haberdar et merak ettim bende

Selam arkadaşlar
Unuttum ben ya kilo bildirimini
57.9 çıktım tok karnına aç karnına 57.2 geliyorum ama bugünkü yediğim aşureyle artış olabilir
Bi toparlayamadım kendimi
napıyon kacak hatun nirdeydinn....

evetttttttttttttt hayırlısıyla çok az kaldıııı

Kızlarrr 100 makas hareketi yaptım bugün. Yememe de dikkat ettim sadece.

Bu arada çok heyecanlıyım nasipse 11 Kasımda isteme gelecek aşkım ve ailesi.

ooo hayirli olsun :) o gün insan cok heyecanli oluyor. Mutluluktan gece uyku girmiyor gözüne.

ayyy haberdar et merak ettim bende

Mutlaka haber veririm. Aciyi cok seviyorum zaten. Bahaneyle kilo veririm insallah :)

bin kere maşallah sana elaprensess evet ya aslında başlangıç kilonu yazsan bizim için daha ıyı motive olur insan bir yerden sonra tam karar verip bu işe sıkı sarılmasıyla başarıyor tavizler çok zaman alıyor tekrar başa dönderince motive düşebiliyor inş bizde tam sıkı sarılırız senin gibi

Merhaba kızlar bugün benim doğum günüm

Arkadaşlarım sürpriz olsun diye bir gün öncesine (yani dün gece) sürpriz bir doğum günü yapmışlar. Ama kendi doğumgünü pastamdan yemedim inanabiliyor musunuz, Çaktırmadan bir ara karışıklıktan faydalanarak önüme boş bir tabak çektim ve yedim dedim. Doğumgünümde bile diyeti bozmamış oldum

dogum gunun kutlu olsuuuuuuuuuuun nice guzel saglikli basarili bol sans bol kazanc uzun ve huzurlu seneler seninle olsun canimmmmm.... ve sevdiklerinle tabiiii...

vayyyy be sen bu isi cozdun esraaa kalabalikta atlatma isini insan istedimi herseyi yapiyo.... heleki kendi pastan tebrik ediyorum

evet kesinlikle dogru soyluyorsun tam karar verip baslamak lazim... tekrarlar hep basa sariyor sureci uzatiyor yada pes ediyorsun sonuc goremeyince kararli olmak lazimm

gerçekten şimdiden uyku girmiyor gözüme sağol ALLAH razı olsun.
Allahım bir yastıkta kocatsınn umarım düğün haberinide tez ve hayırlı bi vakitte yazarsın bizee balımmmm:)
voaavvvv harikasın esraamm yine maşallahhhhhhhhhhh
evet kesinlikle dogru soyluyorsun tam karar verip baslamak lazim... tekrarlar hep basa sariyor sureci uzatiyor yada pes ediyorsun sonuc goremeyince kararli olmak lazimm
ablacım gerçekten utanıyorum yüzüne bakmayaa ne haber verebildim ne yazabildim
kesin atılmışımdır kkim olsa atar dedim bi baktım hala ismim var dedim ki dilvin sen artık kendine geldiğine göre artık ela ablanı ve bu topiği bu güzel kızları hiç bırakma ideal kilona gelsen bile
ben döndüm çok zorlu bi süreçten geçtik ailece halada devam ediyor ama benimde kafamı dağıtmam lazım sizim o güzel samimi sohbetlerinize ihtiyacım var canlarım
kabul eder misiniz tekrar dönüş yapsam

Dilvinnn seni görmek ne güzel ya uzun zaman oldu denk gelmeyeli...

Hayırlı ve güzel dileklerin için ALLAH razı olsun canımmmm... Darısı hayırlısıyla sana olsun inşaALLAH....

dayak istiyorsun dilvin ha nedemek kabul edermisiniz... sen buranin bir parcasisin yazmasin bir ay sonra tekrar rahatlikla yazarsin sorun degil tatlim benim... ben geldim de yeter.. ben tabloyu bazen mecbur degistirdigim oldu yeni gelenler ve bir daha gelmeyenler olunca mecbur yerlerine yaziyorum malum tablo yapmak zor artik kimseyi silmek istemem hele seni hiccc moral kotuymus umarim atlatamayacaginiz sıkintilar degildirrr...

Dilvinnn seni görmek ne güzel ya uzun zaman oldu denk gelmeyeli...

Hayırlı ve güzel dileklerin için ALLAH razı olsun canımmmm... Darısı hayırlısıyla sana olsun inşaALLAH....
hoşbuldum tatlım bende sizleri çok özledimmm
amin tatlım bende yazarım hayırlısıysa sözümü nişanımı
çok teşekkürler ablamm sizin samimiyetinizden kopamıyorum işte tilkinin dönüp dolaşıp gelceği yer misali
yarın yazarım kilo mu zaten regl dönemimdeyim pazartesiye büyük bi kilo verme hedefim var çün ki..
ben o sıkıntıları bi şekilde göğüs geriyorum mecburum ama annem dayanamıyo ablam umarım bi an önce atlatırız ailece yıprandık iyi dileklerin için teşekkür ederim güzeller güzeli ablam

inşaALLAH cnım benimmm

Selamlar Ben 19 yaşındayım boyum 1.80 kilom 100 aslında 130 kiloydum 30 kilosunu yazın verdim normalde 70 kilodan yukarısını görmemiştim fakat üniversite sınavına çalışırken çok fazla abur cubur yedim ve 1 senede yaklasık 40 kilo aldım .Şimdi marta kadar 60 a düşmek istiyorum birden kilo aldığım için çok çabuk kilo verebiliyorum .Ha bi de üniversitede hoşlandığım bi çocuk var ve fazla kilolarım yüzünen asla kendime özgüvenim yok o yüzden onunla konuşamıyorum ki normalde çekingen değilimdir vaktinizi ayırıp yardım ederserseniz çok sevinirim .Marta beklesin beni elbiseler kısa etekler whuuu :)))

tebrik ederim seni stern 30 vermişsin bu arada hoşgeldin5 ayda 40 kilo zor... çunku artık kilon azalmaya başladı canımmm.. bir 25 30 daha hızlı verirsin son 10 kilo zorlar seni amaaa o zamanda baya zayıflıyacagın için mütiş moral ve ozgüven geliyo insana...ve bırakmıyor insan... 30 verdiysen kesin diğer kalanını da verirsinnn sen azmin mütiş cunkuu
maşşallah boyunna bayıldımmm.. senin yerinde olsam hiç bırakmam diyetii... sende bize katıl burda motive olursun pazartesileri kilo bildirim günümüz...

Yorumun için teşekkür ederim ben de 60 ı görene kadar bırakmayı düşünmüyorum ablam da öyle söyledi 30 kilo verirsin sonrası yavas yavas ama dediğin gibi 30 kilodan sonra en azında normal boyutlara ulamış olacagım :) Aranıza katılmak çok isterim :))

ablacım benim yarın tartıldıgım kilomu yazar mısın peki ?

Çok teşekkür ederim ablacımmm

Dilviiin çok özlettin tatlım kendini.... Ne demek kabul eder misiniz, elbette ederiz :) hoşgeldin tekrar canım benimm

evet moral çok iyi geliyo insana verdikçe.... bende 90 dım bır aralar (hatta doguma girdigimde 101) dogum kilolarım senin gibi bir bir buçuk senede 40 a yakın kilo aldım...düşün bende sende olan boy da yok son 10 kilom..... çok zor gidiyoo artık zorlanıyorummm... yemesemde vucut korumaya aldı... kırmam lazımmmm bende pes etmedenn devam ediyorum..ama ben spor yapamıyorummm yapsam daha hızlı vericem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…