hedef 50 kilo olmak.. :)))

nasilsiniz kizlar bugun cok mutluyum.. nihayet dusus yasiyorum.. artilarim gitti hatta eksideyim..yuhuuuu...... bu hafta iyi basladim... devami gelecek insalla... tabloyu daha yapmadim aksam kilolari eklicem
suz nasilsiniz...
Ohhh ne güzel :) bu hafta hepimiz icin güzel gecer insallah. Hepimiz 1 kilo veririz insallah :) hedefimize biraz daha yaklasalim :)

nasilsiniz kizlar bugun cok mutluyum.. nihayet dusus yasiyorum.. artilarim gitti hatta eksideyim..yuhuuuu...... bu hafta iyi basladim... devami gelecek insalla... tabloyu daha yapmadim aksam kilolari eklicem
suz nasilsiniz...
Elacım öncelikle tebrik ederimmm Süpersin maşaALLAH...
Ben de bugün evime döndüm şükür ALLAH'ıma... Kesin kilo aldım dedim ama tartıya çıkınca ne göreyim sevinçten uçtummmmmm nedem yeridir yani... 56.7 çıktım tartıda

suz nasilsiniz...

Tebrik ederim ablacım sonunda düşeceğini biliyordum

Canlarım bugün yediklerim:

Sabah: 1 dilim light peynir, 1 haşlanmış yumurta
Öğlen: Yulaf kepeği ekmeğine 2 peynirli sandviç
Ara: 1 fincan sütlü kahve
Akşam: Fırında patlıcan, salata, 1 kase yoğurt

Ohhh ne güzel :) bu hafta hepimiz icin güzel gecer insallah. Hepimiz 1 kilo veririz insallah :) hedefimize biraz daha yaklasalim :)
ayyy evet ya bu hafta hepimiz iyi sonuclar aliriz motivasyonumuz dusmustuuu... bir hareketlensek
Bu sabah ki kilom 54.2..biraz takıldı sanırım haftaya daha iyi olur umarım ki

emillycim haftanin basindayiz.. sakin pes etme 15 ne az kaldi canim

hosgeldin betulum yupiii kiz saka maka 10 kilo vericen ha 56 olmussuuuunn supersinnn.. benimde 59 la nihayet vefalastim... insallah tekrar gelmez yapisti kor olasicasi:)))) neyse ugurladim artik...

tesekkur ederim esracimmmm yine supet gidiyorsun bu arada

Canımmm evet o kadar olmak üzere bende çok sevindim. süpersin maşaALLAH bizlere

naparsiniz gacilar:) ben bugun biraz artmisim nazar degdirdim kendime valla neyse yarin gider.. sabah 5:30 kahvalti yaptim 6:30 yatim ustune onun etkisi var galiba.. kizim cani sagolsun uyutmadi esimide benide... 5 gibi aciktik haliyle bir karis buyuklugundeki bazlamalardan yedim.. yagsiz teflonda icine kasar koydum yarisini yedim yariisinida saat 10 bucuk gibi kalktigimda bugun acilisi hamurla yaptimm... neyse siz naparsiniz bakalim

Hedef 50 kilo olmak başlığını görünce daldım içeri 7 ay sonra düğünüm olduğu için daha da önem kazandı bu kilo verme işi, bi kaç yorumu okudum belki siz beni gaza getirirsiniz diye düşündüm. Tam bir tatlı delisi olarak kilo vermek çok zor geliyor bana

kızlar meraba beni de guruba eklermisiniz boy 1.64 kilo bu sabah itibariyle 67.4
ela hanım taplodan gördüm iyi kilo vermişsin tebrikler inş benim hedefimde 50 olmak ama çok zor görünüyor en azından bir 60 olsam oda yeter bana herkese kolay gelsin

Pulbiber+ yogurt + limon kürü yaptim dün. 2 hafta boyunca uyumadan yarim saat önce yemen gerekiyor. Güzel yag yakiyormus. Bakalim faydasini görecekmiyim. Tadi güzeldi. Aksatmadan uyguliyacam. Gelismelerden haberdar ederim size :)

Selam arkadaşlar
Unuttum ben ya kilo bildirimini
57.9 çıktım tok karnına aç karnına 57.2 geliyorum ama bugünkü yediğim aşureyle artış olabilir
Bi toparlayamadım kendimi

Merhaba canlarım Nasılsınız bakalım?

Benim bugün yediklerim:

Sabah: 1 dilim light peynir, 1 haşlanmış yumurta
Öğlen: Yulaf kepeği ekmeğine 2 peynirli sandviç
Ara: 1 fincan sütlü kahve
Akşam: Protein karışımı (ton balığı, yumurta, yoğurt, bol baharat)

Kızlarrr 100 makas hareketi yaptım bugün. Yememe de dikkat ettim sadece.

Bu arada çok heyecanlıyım nasipse 11 Kasımda isteme gelecek aşkım ve ailesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…