-
- Konu Sahibi elaprensess
- #7.981
Ohhh ne güzel :) bu hafta hepimiz icin güzel gecer insallah. Hepimiz 1 kilo veririz insallah :) hedefimize biraz daha yaklasalim :)nasilsiniz kizlar bugun cok mutluyum.. nihayet dusus yasiyorum.. artilarim gitti hatta eksideyim..yuhuuuu... ... bu hafta iyi basladim... devami gelecek insalla... tabloyu daha yapmadim aksam kilolari eklicem
suz nasilsiniz...
Elacım öncelikle tebrik ederimmmnasilsiniz kizlar bugun cok mutluyum.. nihayet dusus yasiyorum.. artilarim gitti hatta eksideyim..yuhuuuu... ... bu hafta iyi basladim... devami gelecek insalla... tabloyu daha yapmadim aksam kilolari eklicem
suz nasilsiniz...
nasilsiniz kizlar bugun cok mutluyum.. nihayet dusus yasiyorum.. artilarim gitti hatta eksideyim..yuhuuuu... ... bu hafta iyi basladim... devami gelecek insalla... tabloyu daha yapmadim aksam kilolari eklicem
suz nasilsiniz...
ayyy evet ya bu hafta hepimiz iyi sonuclar aliriz motivasyonumuz dusmustuuu... bir hareketlensekOhhh ne güzel :) bu hafta hepimiz icin güzel gecer insallah. Hepimiz 1 kilo veririz insallah :) hedefimize biraz daha yaklasalim :)
Bu sabah ki kilom 54.2..biraz takıldı sanırım haftaya daha iyi olur umarım ki
hosgeldin betulum yupiii kiz saka maka 10 kilo vericen ha 56 olmussuuuunn supersinnn.. benimde 59 la nihayet vefalastim... insallah tekrar gelmez yapisti kor olasicasi:)))) neyse ugurladim artik...Elacım öncelikle tebrik ederimmmSüpersin maşaALLAH...
Ben de bugün evime döndüm şükür ALLAH'ıma... Kesin kilo aldım dedim ama tartıya çıkınca ne göreyim sevinçten uçtummmmmm nedem yeridir yani... 56.7 çıktım tartıda
tesekkur ederim esracimmmmTebrik ederim ablacım sonunda düşeceğini biliyordum
Canlarım bugün yediklerim:
Sabah: 1 dilim light peynir, 1 haşlanmış yumurta
Öğlen: Yulaf kepeği ekmeğine 2 peynirli sandviç
Ara: 1 fincan sütlü kahve
Akşam: Fırında patlıcan, salata, 1 kase yoğurt
10 da gayet güzel o zamanBence 2 ayda hiçbir diyetle 15 kilo verilmez... Ama bu diyetle 8-10 kilo verilebilir canım.
sabah eklerim seni tartılda canımmmMerhaba kızlar kaç gündür yoktum reglim bitti sabah tartılacagım enson 58.5 di bakalım son durum ne olmuş
Canımmm evet o kadar olmak üzere bende çok sevindim. süpersin maşaALLAH bizlereayyy evet ya bu hafta hepimiz iyi sonuclar aliriz motivasyonumuz dusmustuuu... bir hareketlensek
emillycim haftanin basindayiz.. sakin pes etme 15 ne az kaldi canim
hosgeldin betulum yupiii kiz saka maka 10 kilo vericen ha 56 olmussuuuunn supersinnn.. benimde 59 la nihayet vefalastim... insallah tekrar gelmez yapisti kor olasicasi:)))) neyse ugurladim artik...
tesekkur ederim esracimmmmyine supet gidiyorsun bu arada
10 da gayet güzel o zaman
Peki kitapta diyet listesi de var mı canım ?
Tuba sen nerelerdesin yaa bıraktın mı yoksa diyetiSelam kizlar ben de dikkat ediyorum .:)
Ayy hayırlı olsun canım çok heyecanlıKızlarrr 100 makas hareketi yaptım bugün. Yememe de dikkat ettim sadece.
Bu arada çok heyecanlıyım nasipse 11 Kasımda isteme gelecek aşkım ve ailesi.
evet canım çok heyecanlıııAyy hayırlı olsun canım çok heyecanlı