- 9 Aralık 2013
- 2.621
- 448
- Konu Sahibi elaprensess
- #8.001
selam hoşgeldin umarım burada beraber veririz kilolarımızı.... be hergün sabah ac karnına 1 incir 2 kayısı yiyorum aynı şekilde öglen yada aksam bir kez daha yiyorum bazen tarcına batırıyorum inciri ondan mı yoksa zayıflamayı çok istememden mi bilmiyorum tatlı krizllerim yok sayılacak kadar azz.. ki ben çikolata hastasıydım.. bu 1 seneden fazla böyle...Hedef 50 kilo olmak başlığını görünce daldım içeri 7 ay sonra düğünüm olduğu için daha da önem kazandı bu kilo verme işi, bi kaç yorumu okudum belki siz beni gaza getirirsiniz diye düşündüm. Tam bir tatlı delisi olarak kilo vermek çok zor geliyor bana
kızlar meraba beni de guruba eklermisiniz boy 1.64 kilo bu sabah itibariyle 67.4
ela hanım taplodan gördüm iyi kilo vermişsin tebrikler inş benim hedefimde 50 olmak ama çok zor görünüyor en azından bir 60 olsam oda yeter bana herkese kolay gelsin
tamam canım senide tabloya ekliyorum.. kilo bildirim günlerimiz pazartesiiii tabloda ki kilodan daha fazla verdim ben aslında dagyolu26-31 kilo arasıcıkkkk sadece90 kilodaydım 5 kiloyu 6 ayda verdim .. sonra sıkı diyete karar verdim...diyete başladım işte 85 kiloyla.... bu tablodaki.. topic e başlangıç kilommm... (ay acaba orara 90 mı yazsammm herkeze moral olurr) neyse tekrar hoş geldin
Kızlarrr 100 makas hareketi yaptım bugün. Yememe de dikkat ettim sadece.
Bu arada çok heyecanlıyım nasipse 11 Kasımda isteme gelecek aşkım ve ailesi.
vuuuuhuuu çok az kalmış yaaa...