hedef 50 kilo olmak.. :)))

Fıstıklarım bugün yediklerim:

Sabah: 2 dilim light peynir, 2 dilim yulaf kepeği ekmeği, 1 yumurta, domates, salatalık
Öğlen: Fırında patlıcan, salata
Ara: 1 fincan sütlü kahve
Akşam: Yoğurtlu dukan dondurması

Dondurmayı kendime doğum günü hediyesi olarak yapmıştım ama hava o kadar soğuk ki onu da yeyince iyice dondum :KK48:

Çok teşekkür ederim ablacımmm :KK36:

Dilviiin çok özlettin tatlım kendini.... Ne demek kabul eder misiniz, elbette ederiz :) hoşgeldin tekrar canım benimm
oy tatlım bende çok özledim inan kii Doğum günün kutlu olsun nice fit doğum günüleri :KK70:
yok dilvin yazmam:KK11:
kız beni öldürecen mii:KK34:
bu ne çekingenlik.. töverimmm bakkk:cool: yazmammı pisik anası... mestanla fistan nasıl bu arada halla bakıyormusun whatss ta resimleri vardııo_O
ahahahhaha valla ablam kahkaha attım Allahta seni güldürsün :KK70:
mestan ile fistanım öyle büyüdülerki sorma eve girince ben bacaklarımdan tımanıyolar kucagıma heryerim kedi çiziği ben bakıyorum kalıcı bunlar anacım :KK70:
çok hoşuma gitti pisik anası lafı annem gibisin :KK70:

Esra dogum günün kutlu olsun :)
Yeni yasin sana güzel kilo verdirsin ve istedigin kiloyu korumanda yardimci olsun :)

Kizlar bugün sabah tartildigimda 55.2 ciktim. :) Insaallah pazartesiye kadar dahada veririm. Kilo olarak azalsamda ölcülerde pek bi degisiklik yok. Buda moralimi bozuyor. :KK43: Istedigim fizige kavusmam icin düzenli spor sart ama bi türlü yapamiyorum. Bacaklari eritmem lazim. Ah ah zamaninda spor yapsaydimda bu duruma hic gelmeseydim.

evet moral çok iyi geliyo insana verdikçe.... bende 90 dım bır aralar (hatta doguma girdigimde 101) dogum kilolarım senin gibi bir bir buçuk senede 40 a yakın kilo aldım...düşün bende sende olan boy da yok:KK45: son 10 kilom..... çok zor gidiyoo artık zorlanıyorummm... yemesemde vucut korumaya aldı... kırmam lazımmmm bende pes etmedenn devam ediyorum..ama ben spor yapamıyorummm yapsam daha hızlı vericem...[/QUOTE
Ben yazın leslie 4 mile yapıyodum günde 3 kez şimdi okul var 1 e düşürdüm bi de jillian a başlamak istiyorum kısa zamanda çok etki diyolar ama korkuyorum yapamayıp vazgecersem diye ondan baslayamıyorum :KK70: O son 10 kiloda sporla gider bence leslie yap en rahatı :)))

gunaydin kizlar tekrar 59 olmusum hatta kusuru var:cry: cikolata yok kola yok tatli hic birsey yemedim...:KK57: kacamak yapmadimm :mad: offff

Esra dogum günün kutlu olsun :)
Yeni yasin sana güzel kilo verdirsin ve istedigin kiloyu korumanda yardimci olsun :)

Kizlar bugün sabah tartildigimda 55.2 ciktim. :) Insaallah pazartesiye kadar dahada veririm. Kilo olarak azalsamda ölcülerde pek bi degisiklik yok. Buda moralimi bozuyor. :KK43: Istedigim fizige kavusmam icin düzenli spor sart ama bi türlü yapamiyorum. Bacaklari eritmem lazim. Ah ah zamaninda spor yapsaydimda bu duruma hic gelmeseydim.

Teşekkür ederim canım :)

Merhaba canlarım :KK36: Bugün yediklerim:

Sabah: 1 dilim light peynir, 1 haşlanmış yumurta
Öğlen: Yulaf kepeği ekmeğine 2 peynirli sandviç
Ara: 1 fincan sütlü kahve
Akşam: Salçalı kekikli tavuk, 1 kase yoğurt

merabaa uzun süredir yokum pek dikkatte edemiyorum yediklerime :KK43:

yarın bi diyet listesine başlıyorumm :/
hadi bakalım inş yapabilirim faydalı olursa paylaşırım kızlarr

ablam o zaman pirinç lapası diyeti yapsana olan ödemin gider
bu arada benim boyum 155 miş haberin olsun ablam

hafta sonu giriyo dilvin esim evdeyken yapmam zor.. ama pazartesi ayran. yada pirinc yapacam baska yolu yok :KK43:

Günaydın kızlarr bende de artış var. Regl öncesindeyim ondan mıdır ki....o_O
sende en azindan azalma var kesin reglidirr

Bugün 2 kere leslie yaptım üstüne tüm evi temizledim bi de lahana suyumu içtim oh mis gibiyim :))Hafifim hafisin hafif :KK70:

ohhhhh spersinnn bacimm.. :KK66:)) masallah valla bune enerjiii :KK66:)

merabaa uzun süredir yokum pek dikkatte edemiyorum yediklerime :KK43:

yarın bi diyet listesine başlıyorumm :/
hadi bakalım inş yapabilirim faydalı olursa paylaşırım kızlarr

hosgeldin cenekaa nasilsin...

hafta sonu giriyo dilvin esim evdeyken yapmam zor.. ama pazartesi ayran. yada pirinc yapacam baska yolu yok :KK43:

Evet canım karnım şişti falan. Yediklerim gene aynı şeyler dikkat ediyorum yani. Aç karnını 2 gündür 57 leri gördümm

bende dün 2 ögün yedim ve kendimi tuttum sonucunda bugun giden -600 gram :KK66:
tamam ablam bi şekilde gider
benim 0cak ayına kadar mutlaka 45 kiloya inmem lazım yani 10 kilo verir miyim sence :KK17::KK17::KK17:
nasipse tekrar modelistlik stilistlik okuluma devam edicem o zamana kadar 45 kilo olup bomba gibi giriş yapıp öğretmenimin kimseye vermediği projeyi ben kapmak istiyorum:KK11:

bende dün 2 ögün yedim ve kendimi tuttum sonucunda bugun giden -600 gram :KK66:
tamam ablam bi şekilde gider
benim 0cak ayına kadar mutlaka 45 kiloya inmem lazım yani 10 kilo verir miyim sence :KK17::KK17::KK17:
nasipse tekrar modelistlik stilistlik okuluma devam edicem o zamana kadar 45 kilo olup bomba gibi giriş yapıp öğretmenimin kimseye vermediği projeyi ben kapmak istiyorum:KK11:
3 ay belkide daha az ocagin kacini kastediyorsun bilmiyorum eee kasimida yariladik say.. zor be dilvin... ama baslamasan... hep erteleyeceksin.. bakmissin yaz gelmiss.. ne versen kar..

iyiyim ablaa nolsun yazılılar falan uğraşıyorum sen nasılsın nasıl gidiyor diyet
diyet guzel gidiyor da cenaka cim kilo gitmiyor:KK70: neyse genel itibariyle arada moral bozulmalari disinda iyiyimmm..

X