hedef 50 kilo olmak.. :)))

tamam baslayalimm.. yarinn

Ya ben saf protein yapıyım dedim ama başramadım

Bugünkü menüm
Kahvaltı 2 haşlanmış yumurta+ sade kahve
Ara öğün 10 adet közlenmiş mantar
İkindi öğün 4 yemek kaşıgı yayla çorbası+ bulgur plavı ( oglumun yemeginden caldım ) 1 küp kavun tadına baktım
Akşam öğün salata

Spor olarak 10 dk uzay yürüyüşü su 1 lt su az oldu yarın bi düzene sokarım artık

elaaa canım ben bugün de başlayamadım oğlum dün ayağını incitmiş, onunla ilgilenmek zorunda kaldım akşam, ayranı hazırlayamadım haliyle

neyse yarın başlıyorum ama tabi akşam yine bi aksilik çıkmazsa...
sabah: 1 kk peynir (karışık)
4 siyah zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
1 ızgara köfte
3 tane sivri biber

öğleyin çorba içmeyi planlıyorum.

dün akşam 5-6 ızagara köfte,
1 dilm tam buğday ekmeği
4-5 çatal parmesanlı erişte
3-4 parça yoğurtlu karışık kızartma
1 bardak sıkma limonata

biraz fazla kaçtı farkındayım

bu arada bir sorum olacak kızlar, kahvaltı öğle yemeği arası ara öğün yapıyor musunuz?

burcucum bende daha baslamadim ama simdi dudukluye koydum oglen yiycem...
kahvaltim:
2 dilim kepek ekmegi
1 haslanmis yumurta
yarim domates
beyaz peynir
1 kupa limonlu yesil cay

teşekkürler tatlım çok kötü değil ama rahat basamıyo,biraz incitmiş top havuzuna atlayınca
ayyy kuzucukk ... iyi gozlemle uzun surerse doktora gidin(hic rahat durmuyorlar ki benim kide yeni ayaklandi.. o kadar merakli ki heryeri kurcaliyim modunda.. cekmeceler dolaplar.. hergun kafamizi oramizi buramizi vururoruz... Daha biz hoplama ziplama asamadina gelmedik o zaman ne olacak bilmiyorum hep yuregim azimda geziyom zaten...

ayy kizlar burda cok guzel yagmur yagiyor kizim uyuyo bende balkonda kahve iciyorumm... yemek felan yaptim simdi dinleniyorum... aslinda mekik ceksem fena olmicak ama kizimla oynarken arada hallederim bugun... :)

evet canım gözlemliyoruz bakalım, hemen evham yapmak da istemedim, dün götürmedik o yüzden. kas zorlanmış gibi duruyor, yarın sabah daha iyi olmazsa doğru dra.
ay haklısın walla yeni yürüdüğü dönem de baya zor oluyor, kendini kontrol edemiyor koruyamıyor, dediğin gibi çok meraklı vs. ama çok çok da tatlı oluyorlar yahu:)

ayy kizlar burda cok guzel yagmur yagiyor kizim uyuyo bende balkonda kahve iciyorumm... yemek felan yaptim simdi dinleniyorum... aslinda mekik ceksem fena olmicak ama kizimla oynarken arada hallederim bugun... :)

oh ne güzel kız, özendim inan, bence dinlen motive edemiyorum hiç dimi:) ama böyle anlar her zaman bulunmuyor, bulunduğunda tadını çıkarmak gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…