- 9 Aralık 2013
- 2.621
- 448
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #6.301
tamam baslayalimm.. yarinntamam canım yarın başlıyoruz o zaman
ay evet regl oldum baya rahatladım walla, davul gibiyim gerçi ama o rahatsızlık gitti yani..
tek sorun şu an canım deli gibi tatlı birşeyler istiyor, tarçın çubuğu atıp atıp çay yeşil çay vs içip duruyorum ama kesmedi yani..
öğlen de ton balıklı salata yedim bu arada.
ic bacagi ben plates cemberini sıkistirip birakarak yapiyorum..kızlar ben dıyet yapamıyorum yaaaaaanasıl kılo verceksem....birde mekık ceksem göbegımı erıtebılırım deıl mı
iç bacak sorunum var onuda erıtmem gerekneler önerırsınız
kaydettimmcanım boyum 1,55 kılom 58,5
Benide kaydet nolurr boyum ;160 cm kg;59kaydettimm
kaydettim özlemciğimmmmm görmedin mi baş sayfadaBenide kaydet nolurr boyum ;160 cm kg;59
Oyyy kacırmışımkaydettim özlemciğimmmmm görmedin mi baş sayfada
neden diyet yapamıyorsun : (kızlar ben dıyet yapamıyorum yaaaaaanasıl kılo verceksem....birde mekık ceksem göbegımı erıtebılırım deıl mı
iç bacak sorunum var onuda erıtmem gerekneler önerırsınız
insallah cumaya listede kendini iyi gorursun ozlemcimmm... veremesen acik pataklarimm ona gore:)))Oyyy kacırmışımteşekkürler ;* cuma iple ceker oldum hi hi
bozma moralini anca toparlican...... kiiii almamissin bile ....Ayy listeye bakınca moralim bozuldu benim :/ 300 gr ne bee55 olucam bu cuma:KK63:
burcucum bende daha baslamadimöğleyin çorba içmeyi planlıyorum.
dün akşam 5-6 ızagara köfte,
1 dilm tam buğday ekmeği
4-5 çatal parmesanlı erişte
3-4 parça yoğurtlu karışık kızartma
1 bardak sıkma limonata
biraz fazla kaçtı farkındayım
bu arada bir sorum olacak kızlar, kahvaltı öğle yemeği arası ara öğün yapıyor musunuz?
teşekkürler tatlım çok kötü değil ama rahat basamıyo,biraz incitmiş top havuzuna atlayıncaburcucummm oğlusuna gecmis olsunnn(( umarim kotu degildir...
ayyy kuzucukk ... iyi gozlemle uzun surerse doktora gidinteşekkürler tatlım çok kötü değil ama rahat basamıyo,biraz incitmiş top havuzuna atlayınca
ic bacagi ben plates cemberini sıkistirip birakarak yapiyorum..
kaydettimm
neden diyet yapamıyorsun : (
ayyy kuzucukk ... iyi gozlemle uzun surerse doktora gidin(hic rahat durmuyorlar ki benim kide yeni ayaklandi.. o kadar merakli ki heryeri kurcaliyim modunda.. cekmeceler dolaplar.. hergun kafamizi oramizi buramizi vururoruz... Daha biz hoplama ziplama asamadina gelmedik o zaman ne olacak bilmiyorum hep yuregim azimda geziyom zaten...
ayy kizlar burda cok guzel yagmur yagiyor kizim uyuyo bende balkonda kahve iciyorumm... yemek felan yaptim simdi dinleniyorum... aslinda mekik ceksem fena olmicak ama kizimla oynarken arada hallederim bugun... :)