hedef 50 kilo olmak.. :)))

listeyiii yaptımm yuhuuuu

Ya ne diycem aslın buraya hamile kalmaya cabalarken hamilelik belirtisi nasıl olur diye googleden arayıp gelmiştim ya nerden nereye hamilelik diye gir hamilelik kilosundan kurtulma diye cık

ayyy nı benn :)) aminnn...bende 101 le doguma gittim.. boyum 1.61 ...90 çıktım emzirdim85 düştüm..85 le diyete başladım.. şimdi 59 küsürüm bende sarkma için estetik düşündüm yalnız ikinci bebek düşünürsem doktor ikinci bebekten sonra dedi.. biraz gögüs egzersizi yapıyorum şimdilik..

Bi oglum var allah acısını göstermesin ama şkinci cocugu düşünmüyorum ya bitane yeter

Ya yanlış görmediysem resimlerine baktımda totonu kaşı çok tatlı cıtı pıtısın kız maşallah

Kızlar günaydın hepinize, regl oldum sonunda ohhhh:)
elacım ayrana bugün başlayamadım ben canım ya şehir dışındaydık gece de çok geç geldik, yarın başlayacağım inşallah.
haftasonu hareketliydi baya, dün öğlen hariç çok kaçırdığım olmadı ama akşam da yemediğim için pek takmıyorum öğleni de. bu sabah yağsız çeyrek kaarışık tost yiyorum, öğlen çorba ya da salata düşünüyorum, akşama yemeğim tam değil henüz bakacağız..

ayrana bende baslayamadim burcucumm...bende yarin baslicam bu arada regl olmussun gozun aydin.. rahatlamissindir..

Bi oglum var allah acısını göstermesin ama şkinci cocugu düşünmüyorum ya bitane yeter
aminnnn.... canim ... Allah kimseyi evladiyla sinamasin.... bende simdilik ikiyi dusunmuyorum.. kizim daha bir bucuk yadinda... ilerde belki simdilikbilmiyorum... tabii senide eklerimmm boy ve kilonu sole cumalri kilo bildirim gunumuzz..
bu arada nerden ne gordun kiz ole citi piti fotom yok burda benim.... tabi o yolda ilerliyom o ayri

Of ya yanlışlıkla genel kaylaşımlara bakmışım ha ha senin resimler yok yaca görünmüyor telden giriyorum ya menü değişik geldi genelde bilgisayardan giriyorum ...boy 160vm kilo 59 tamm cuma yazarım

Benim kahvaltımsa 2 haşlanmış yumurta sade kahve :/ canım bedense bişey istemedi şimdi ev temizliğine başlıycam ısınmışkende uzay yürüyüşünde 10 dakka spor yaparım ....

ayrana bende baslayamadim burcucumm...bende yarin baslicam bu arada regl olmussun gozun aydin.. rahatlamissindir..
tamam canım yarın başlıyoruz o zaman
ay evet regl oldum baya rahatladım walla, davul gibiyim gerçi ama o rahatsızlık gitti yani..
tek sorun şu an canım deli gibi tatlı birşeyler istiyor, tarçın çubuğu atıp atıp çay yeşil çay vs içip duruyorum ama kesmedi yani..

öğlen de ton balıklı salata yedim bu arada.

kızlar ben dıyet yapamıyorum yaaaaaa nasıl kılo verceksem....birde mekık ceksem göbegımı erıtebılırım deıl mı
iç bacak sorunum var onuda erıtmem gerek neler önerırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…