- 9 Aralık 2013
- 2.621
- 448
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #6.281
çıtır adayları boy topikte başlangıç kilosu Ağustos 1.hafta Ağustos 2.hafta Ağustos 3.hafta Ağustos 4.hafta elaprensess 1.61 65.2 60.5 60.4 59.6 x dilvin 1.53 60.0 54.7 54.7 x x esra 1.60 54.2 rezerve rezerve rezerve rezerve maevef 1.60 59.1 55.1 54.8 x x fndkkrdu 1.59 65.4 x x x x betulyakup 1.63 64.9 x 60.5 59.1 x mylife03 1.68 71.3 67.9 66.9 x x tr_lelli x 55.3 x x x x AKovser 1.53 53.1 53.1 53.7 x x Kimmik 1.63 56.0 x x 52.8 x SEHER25 1.57 69.9 68.1 67.7 x x cenekaa 1.68 56.7 57.0 56.3 56.4 x burcuozzer 1.72 57.0 x x 57.0 x pembejaponbaligi 1.63 59.5 59.5 59.0 59.8 x flutist 1.62 53.6 x 53.7 x x ChocolateChips x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x
[/td] [td]
[/td]
ayyy nı benn :)) aminnn...bende 101 le doguma gittim.. boyum 1.61 ...90 çıktım emzirdim85 düştüm..85 le diyete başladım.. şimdi 59 küsürüm bende sarkma için estetik düşündüm yalnız ikinci bebek düşünürsem doktor ikinci bebekten sonra dedi.. biraz gögüs egzersizi yapıyorum şimdilik..Kendimden bahsedeyim biraz .buraya ilk geldiğimde başka günlükte bayabi kilo vermiştim ...
Hamilelikte aldıgım kilolarla 91 olmuştum .dogumdan sonra 85 kg oldum 40ım cıkana kadar 80 kg oldum ve burayı keşfettim burdaki kızların yaptıklarını uyguladıkca her ay 4 veya 5. Kilo vererek 60 kg ye sporla destekleyerek hedef kiloma ulaştım .2 senedirde koruyorum ama halen istediğim görüntüde değilim malum boyum kısa 160cm olunca 60 kilo normal duruyo bense beli kalın fizikte oldugum için 10 kilo verirsem belim incelir diye düşünüyorum hadi hayırlısı diyelim . Kışta geliyo bu kış hedefime ulaşırsam yaza kadarda korursam sarkıklık ve gögüs küçülmesinden dolayı estetikte olmayı düşünüyorum ...inşallah hayallerimdeki saglıklı ve fit bi bedene kavuşurum (amin diyin kızlar ) rabbim hepimiz sabır ve disiplin versin inşallah
Benide ekle nolurlisteyiii yaptımm yuhuuuu
Bi oglum var allah acısını göstermesin ama şkinci cocugu düşünmüyorum ya bitane yeterayyy nı benn :)) aminnn...bende 101 le doguma gittim.. boyum 1.61 ...90 çıktım emzirdim85 düştüm..85 le diyete başladım.. şimdi 59 küsürüm bende sarkma için estetik düşündüm yalnız ikinci bebek düşünürsem doktor ikinci bebekten sonra dedi.. biraz gögüs egzersizi yapıyorum şimdilik..
Ya yanlış görmediysem resimlerine baktımda totonu kaşı çok tatlı cıtı pıtısın kız maşallahayyy nı benn :)) aminnn...bende 101 le doguma gittim.. boyum 1.61 ...90 çıktım emzirdim85 düştüm..85 le diyete başladım.. şimdi 59 küsürüm bende sarkma için estetik düşündüm yalnız ikinci bebek düşünürsem doktor ikinci bebekten sonra dedi.. biraz gögüs egzersizi yapıyorum şimdilik..
ayrana bende baslayamadim burcucumm...bende yarin baslicam bu arada regl olmussun gozun aydin.. rahatlamissindir..Kızlar günaydın hepinize, regl oldum sonunda ohhhh:)
elacım ayrana bugün başlayamadım ben canım yaşehir dışındaydık gece de çok geç geldik, yarın başlayacağım inşallah.
haftasonu hareketliydi baya, dün öğlen hariç çok kaçırdığım olmadı ama akşam da yemediğim için pek takmıyorum öğleni de. bu sabah yağsız çeyrek kaarışık tost yiyorum, öğlen çorba ya da salata düşünüyorum, akşama yemeğim tam değil henüz bakacağız..
aminnnn.... canim ... Allah kimseyi evladiyla sinamasin.... bende simdilik ikiyi dusunmuyorum.. kizim daha bir bucuk yadinda... ilerde belki simdilikbilmiyorum... tabii senide eklerimmm boy ve kilonu soleBi oglum var allah acısını göstermesin ama şkinci cocugu düşünmüyorum ya bitane yeter
Of ya yanlışlıkla genel kaylaşımlara bakmışım ha ha senin resimler yok yaca görünmüyor telden giriyorum ya menü değişik geldi genelde bilgisayardan giriyorum ...boy 160vm kilo 59 tamm cuma yazarımaminnnn.... canim ... Allah kimseyi evladiyla sinamasin.... bende simdilik ikiyi dusunmuyorum.. kizim daha bir bucuk yadinda... ilerde belki simdilikbilmiyorum... tabii senide eklerimmm boy ve kilonu solecumalri kilo bildirim gunumuzz..
bu arada nerden ne gordun kizole citi piti fotom yok burda benim.... tabi o yolda ilerliyom o ayri
1 simitmi :/ kız yeme o fazla değilmi tam tahıllı ekmek ye bi dilimi geçme gün içinde ne yiycen :)kahvaltim;
1 tane simit
1 haslanmis yumurta
yarim domates
biraz kasar ve beyaz peynir
bir avuc maydonoz
limonlu yesil cay
tamam canım yarın başlıyoruz o zamanayrana bende baslayamadim burcucumm...bende yarin baslicam bu arada regl olmussun gozun aydin.. rahatlamissindir..
listeyiii yaptımm yuhuuuu
gun icinde ekmek gibi simit gibi seyleri sabah kahvaltida yiyorum...oda bir tane dilim ekmek yada arda 1 tane simit( nadir) aksam oglen ekmek yemem.. belki 2.3 tane ince kepekli grisini1 simitmi :/ kız yeme o fazla değilmi tam tahıllı ekmek ye bi dilimi geçme gün içinde ne yiycen :)